Quantcast

The Best Show in the Universe - Your Alternate News Site Sucks

Journalismin etiikkaa.

3.79 / 5 (12 ääntä)

Julkaistu: 25.10.2016 09:24

Katsottu: 4343 kertaa

Kommentit: 11 kpl

Tarkastaja: Arab

1.2K

3.79 / 5 (12 ääntä)

The Best Show in the Universe - Your Alternate News Site Sucks | Journalismin etiikkaa.

Eniten ääniä saaneet kommentit

Aika: 2016-10-25 20:11:07

+8191

<subaruduke>

valtamedia julkaisee poliittisesti korrektia materiaalia, kaikki mikä ei ole täydellisen sopusoinnussa valtamedian linjan kanssa jää uutisoimatta. Mikäli uutinen on kuitenkin tarpeeksi iso, siitä julkaistaa vain osa ja se osa joka sotii heidän ideologiaa vastaan jätetään uutisoimatta. Valtamedia siis jättää osan kertomatta kuten toisen osapuolen näkemyksen tai sitten jättävät kokonaan asian uutisoimatta. Näin ei syyllistytä suoraan valehteluun, mutta johdatteluun kyllä.

7

Kommentit (11)

Kommentointi on vain Riemurasian kirjautuneille käyttäjille!
30.10.16 20:16

<Kanakotka> subaruduke Näkyy murrikoissa hyvin miten valtamedia uutisoi jostain aihesta jotka on todistetusti totta: "Trumpin puheenaihet mediahyökkääviä: Trump sanoi median epätasapainoisesti tukevan Clintonia, katso kuvat!"

-4
26.10.16 02:54

<vinku4> subaruduke Tästä käytetään myös nimitystä propaganda.

26.10.16 00:18

<OoC> Johnny Bravo... mitä vittua? Uskotko sää ihan OIKEASTI että suomessa ei ole mitään velvoitteita lehdistöllä? En minä puhu siitä kuinka oman agendan mukaista tai vastaista se tieto on enkä edes siitä että kerrotaanko siinä vain osa totuutta. Minä puhun virheellisestä ja valheellisesta tiedosta, ja ennen kaikkea valheellisesta tiedosta.

25.10.16 22:16

<Johnny Bravo> OoC mikä on tämä sinun mainostamasi vastuu juttujen oikaisuista? kun suomen lehtiä päivittäin lukee niin bongaa mm. perätöntä mustamaalamista, sodanlietsontaa, asioiden/tilastojen vääristelyä ja suoranaista valehtelua ilman mitään oikaisuja tai totuuden kertovaa uutisointia..

-1
25.10.16 20:11

<subaruduke> valtamedia julkaisee poliittisesti korrektia materiaalia, kaikki mikä ei ole täydellisen sopusoinnussa valtamedian linjan kanssa jää uutisoimatta. Mikäli uutinen on kuitenkin tarpeeksi iso, siitä julkaistaa vain osa ja se osa joka sotii heidän ideologiaa vastaan jätetään uutisoimatta. Valtamedia siis jättää osan kertomatta kuten toisen osapuolen näkemyksen tai sitten jättävät kokonaan asian uutisoimatta. Näin ei syyllistytä suoraan valehteluun, mutta johdatteluun kyllä.

25.10.16 11:56

<OoC> ziljoona, näinhän siinä käykin, niin kauan kun lukijalla on riittävän kriittinen lähestyminen aiheeseen. Kaikilla vain ei ole. Ja nämä henkilöt uskovat sokeasti kaiken sen, mitä vaihtoehtomedioissa julkaistaan. jos näillä ei ole vastuuta, niin ne ei myöskään korjaa vääriä uutisiaan mitenkään. Näin ollen ne raukat jotka luottavat VAIN vaihtoehtomediaan, jäävät ikusesti (tai ainakin pitkäksi aikaa) virheellisen/valheellisen tiedon varaan, ja pahimmillaan se voi olla jopa terveydelle vaarallista. Eli edelleenkin: Kriittinen ajattelu sekä medialukutaito KAIKISSA medioissa ja tietolähteissä!

25.10.16 11:45

<ziljoona> Miten mainokset mitenkään korreloi uutisten sisällön oikeellisuuden kanssa? Minä luulin, että ihmiset hakevat vaihtoehtomedioiden pariin siksi, että valtamediat valehtelevat tai eivät ainakaan kerro kaikkea tarpeellista tietoa. Jos vaihtoehtomediat julkaisevat selvästi virheellisiä uutisia niin mitenkä luulet käyvän? Eiköhän ihmiset muutaman kerran jälkeen jätä senkin sivuston ja etsi parempia uutisportaaleja?

-3
25.10.16 11:39

<OoC> ziljoona, mun mielestä tolla oli ihan hyvää pointtia. Se valmistusmaa oli vain yksi esimerkki valheellisesta tiedosta, jota noilla sivuilla voi herkästi liikkua. Toihan oli huolissaan siitä että noilla sivustoilla ei ole mitään vastuuta, ja ne ei useinkaan korjaa virheellisiä "uutisiaan" kuten valtamedia joutuu tekemään. Siltikin, omasta mielestäni kaikkia uutisia voi lukea, mutta kannattaa silti säilyttää oma kriittinen ajattelu, ja välttää kaiken uskomista suoraan.

25.10.16 11:36

<ziljoona> Uutiset joita ei ole poliittisesti väritetty, ovat ihan luettavia valtamediastakin. Mutta auta armias jos se liittyy jotenkin venäjään tai maahanmuuttajiin yms. niin ei voi sanoin kuvata millaista tuuttia se yleensä on.

25.10.16 11:32

<N-Six> Eipä tarvi kauaa rasian kommentteja selata niin huomaa ilmiön. Valtamediat automaattisesti paskaa - vaihtoehtomediat automaattisesti oikeassa.

25.10.16 09:46

<ziljoona> Voi vittu, että oli turhaa tykitystä. Millään mitä mies paasasi, ei ollut mitään merkitystä. Ketä kiinnostaa, että joku potenssilääke jota infowarsin kautta saa ostettua, ei olekaan tuotettu amerikoissa vaikka pullon kyljessä niin lukee. Siitä olemme samaa mieltä, että infowars sucks. Se jäi tämän videon ainoaksi anniksi.

-9

Uusimmat Foorumin viestit

Lähetä uusi video

KATEGORIAT

Selaa videoita..

SAMANKALTAISIA

Panzerlied

Panzerlied

4 954 katselukertaa

ronnie against arnold

ronnie against arnold

12 406 katselukertaa

ILMOITA ASIATON SISÄLTÖ

Mikäli tämä mediatiedosto on mielestäsi sopimaton tai omistat tekijänoikeudet mediatiedostoon ja haluat sen poistettavaksi, voit lähettää siitä meille ilmoituksen.

Valitse mielestäsi parhaiten kuvaava ilmoitus mediatiedostosta.

Syy

repostMediaId

Lyhyt selvitys

Kommentointiin liittyvät säännöt

  • Pyri kunnioittamaan muita kirjoittajia ja heidän mielipiteitään.
  • Merkitse kommenttisi lähetysvaiheessa off-topiciksi mikäli se ei liity mitenkään itse mediaan.
  • Ylläpidolla on oikeus poistaa kommentti ilman mitään erillistä ilmoitusta.
  • Jylppy-Galleriaan ei hyväksytä poliittisten äärilaitojen riitelyä tai maahanmuuttopolitiikkaan liittyviä medioita tai kommentteja, niillä ei ole mitään viihdearvoa eivätkä ne tästä syystä sovellu Riemurasiaan.
  • Kiihottaminen kansanryhmää vastaan on kiellettyä.
  • Väkivallalla tai millään muullakaan uhkailua ei sallita, kohdistuipa se toiseen kirjoittajaan, julkisuuden henkilöön tai tuntemattomaan ihmiseen. Myöskään muita ei saa kannustaa väkivaltaan tai vainoon.
  • Linkit jotka sisältävät erotiikkaa, väkivaltaa, häiritseviä kuvia tai mainontaa ovat kiellettyjä.
  • Poistamme mainostarkoituksessa laaditut kirjoitukset, olipa mainostettava asia sitten tavara, palvelu, aate tai maailmankatsomus. Puolueen tai uskonnon kiihkeä tuputtaminen voi olla myös mainostamista.
  • Yksityiselämään kuuluvia asioita ei saa julkaista. Tämä tarkoittaa mm. puhelinnumeroita, osoitetietoja ja sähköpostiosoitteita.
  • Toistuva saman asian kommentointi on kiellettyä.
  • Mediaan liittymättömät kommentit, kuten maahanmuuttopoliikka tapahtuu foormilla. Pääset siihen tästä. Sallimme kuitenkin mediaan liittymättömät kirjoitukset tietyissä rajoissa. On myös välillä piristävää kuulla käyttäjien omia hauskoja kokemuksia elämästä.
  • Jatkuvista sääntöjen rikkomisesta ylläpidolla on oikeus antaa käyttäjälle varoitus (7 päivän kirjoitus -ja äänestyskielto) sekä räikeimmissä tapauksissa porttikielto sivustolle tai tunnuksen poisto.
  • Kaikkien näiden sääntöjen jälkeen pyritään pitämään keskustelu kuitenkin rentona.