Quantcast

Traktori putsaa rantoja kätevästi

3.96 / 5 (12 ääntä)

Julkaistu: 25.10.2016 09:19

Katsottu: 6337 kertaa

Kommentit: 12 kpl

Tarkastaja: Ylläpito

1.2K

3.96 / 5 (12 ääntä)

Traktori putsaa rantoja kätevästi

Eniten ääniä saaneet kommentit

Aika: 2016-10-26 08:33:20

+2325

<D-Ready>

Mitä jos ETTE VITTU HEITTÄISI NIITÄ ROSKIA sinne alunperinkään? OK?

11

Kommentit (12)

Kommentointi on vain Riemurasian kirjautuneille käyttäjille!
26.10.16 13:31

<labani> Heinoa! Enään ei tarvita köyhiä muutaman sentin tuntipalkalla siivoamaan. Säästöä.

26.10.16 08:33

<D-Ready> Mitä jos ETTE VITTU HEITTÄISI NIITÄ ROSKIA sinne alunperinkään? OK?

11
26.10.16 04:40

<tete69> kyllä kelpais täältä kylmästä lähteä kokeilee tollastaki hommaa

25.10.16 21:42

<latekoo> Lapsuuden unelma-ammatti oli Zambonikuski... Tätä tekisin 1000 x mielummin!

25.10.16 14:41

<massumies> Onko se perunannostokone?

25.10.16 11:21

<OoC> ziljoona, totta. Ja oletan, (tai ainakin toivon) että tossa on mahdollisuus säätää tota puhdistussyvyyttä, katsos jos sen kanssa menee ekaa kertaa jollekin alueelle siivoamaan, niin tarvii varmaan putsata eka kerta hiukan tarkemmin. Hieno laite joka tapauksessa. Ite pohdin vastaavaa joskus hiekkarannalla katellessani (ja keräillessäni) lasinsiruja siellä, samalla kun harmittelin että sen putsaaminen käsipelillä on niin hidasta ja tehotonta.

25.10.16 11:17

<OoC> Bluester, yhtäaikaa hyvän- ja pahanmielen mediaa. Hyvänmielen, kun jotain porukkaa jossainpäin maailmaa edes jollain tasolla kiinnostaa pitää ympäristöä puhtaana, ja sitten taas pahanmielen mediaa, kun tietää että kaikki tuokin paska tulla biitsillä kasvijätettä lukuun ottamatta on itsekeskeisten, laiskojen kusipää ihmispersläpien paikalle jättämää. Minä lähtökohtaisesti vihaan ihmisiä ja ihmiskuntaa. Kun (jos) tutustun yksittäiseen henkilöön, saatan pitää hänestä, ehkä jopa rakastaakin, mutta lähtökohtaisesti vihaan ihmisiä ja ihmiskuntaa.

25.10.16 11:17

<ziljoona> Miksi pitäisi putsata syvemmälle kuin on tarpeen. Putsaavat joka aamu, niin nekin roskat jotka hiekasta myöhemmin paljastuvat tulevat sitten joku aamu kerätyksi. Ja ei putsauksen tarvitse olla ihan täydellinen. Kunhan ranta näyttää siistiltä kun turistit jaksavat rannalle vääntäytyä. Tuommoisen putsarin lisäksi tarvittaisiin verkkoja merelle, jotka pitäisivät kelluvat roskat poissa.

25.10.16 11:12

<OoC> ziljoona, njoo, jäi vaan mietityttään että miks keräys/puhdistuskidan leveys on vähemmän kuin renkaiden välinen leveys. Nythän kidan ohi voi kulkea esim pullo, jonka yli kärryn rengas sitten kulkee? Lisäksi henkilökohtainen mielipiteeni on että toi sais putsata 15cm syvyydestä asti. Oon nimittäin miettinyt vastaavaa laitetta mutta hiukan eri tavalla ja eri tarkoitukseen... Tämä toimii hyvänä referenssinä. :)

25.10.16 10:32

<Bluester> Hyvän mielen mediaa se tämäkin on.

25.10.16 09:52

<ziljoona> Hieno insinöörin taidonnäyte. Sehän pelaa juuri niin kuin suunniteltiin! Kolme miestä traktorin ohjaamossa on niin ikään plussaa :D

Uusimmat Foorumin viestit

Lähetä uusi video

KATEGORIAT

Selaa videoita..

SAMANKALTAISIA

Maajussille traktori

Maajussille traktori

6 391 katselukertaa

Suomen vanhin toimiva traktori

Suomen vanhin toimiva traktori

4 863 katselukertaa

Traktori vs puimuri

Traktori vs puimuri

6 231 katselukertaa

Miniatyyrimoottorit käynnissä

Miniatyyrimoottorit käynnissä

6 524 katselukertaa

ILMOITA ASIATON SISÄLTÖ

Mikäli tämä mediatiedosto on mielestäsi sopimaton tai omistat tekijänoikeudet mediatiedostoon ja haluat sen poistettavaksi, voit lähettää siitä meille ilmoituksen.

Valitse mielestäsi parhaiten kuvaava ilmoitus mediatiedostosta.

Syy

repostMediaId

Lyhyt selvitys

Kommentointiin liittyvät säännöt

  • Pyri kunnioittamaan muita kirjoittajia ja heidän mielipiteitään.
  • Merkitse kommenttisi lähetysvaiheessa off-topiciksi mikäli se ei liity mitenkään itse mediaan.
  • Ylläpidolla on oikeus poistaa kommentti ilman mitään erillistä ilmoitusta.
  • Jylppy-Galleriaan ei hyväksytä poliittisten äärilaitojen riitelyä tai maahanmuuttopolitiikkaan liittyviä medioita tai kommentteja, niillä ei ole mitään viihdearvoa eivätkä ne tästä syystä sovellu Riemurasiaan.
  • Kiihottaminen kansanryhmää vastaan on kiellettyä.
  • Väkivallalla tai millään muullakaan uhkailua ei sallita, kohdistuipa se toiseen kirjoittajaan, julkisuuden henkilöön tai tuntemattomaan ihmiseen. Myöskään muita ei saa kannustaa väkivaltaan tai vainoon.
  • Linkit jotka sisältävät erotiikkaa, väkivaltaa, häiritseviä kuvia tai mainontaa ovat kiellettyjä.
  • Poistamme mainostarkoituksessa laaditut kirjoitukset, olipa mainostettava asia sitten tavara, palvelu, aate tai maailmankatsomus. Puolueen tai uskonnon kiihkeä tuputtaminen voi olla myös mainostamista.
  • Yksityiselämään kuuluvia asioita ei saa julkaista. Tämä tarkoittaa mm. puhelinnumeroita, osoitetietoja ja sähköpostiosoitteita.
  • Toistuva saman asian kommentointi on kiellettyä.
  • Mediaan liittymättömät kommentit, kuten maahanmuuttopoliikka tapahtuu foormilla. Pääset siihen tästä. Sallimme kuitenkin mediaan liittymättömät kirjoitukset tietyissä rajoissa. On myös välillä piristävää kuulla käyttäjien omia hauskoja kokemuksia elämästä.
  • Jatkuvista sääntöjen rikkomisesta ylläpidolla on oikeus antaa käyttäjälle varoitus (7 päivän kirjoitus -ja äänestyskielto) sekä räikeimmissä tapauksissa porttikielto sivustolle tai tunnuksen poisto.
  • Kaikkien näiden sääntöjen jälkeen pyritään pitämään keskustelu kuitenkin rentona.