Quantcast

näin sitä tanssimusiikkia tehdään. osa 2

vuorossa prodigyn smack my bitch up!

4.46 / 5 (13 ääntä)

Julkaistu: 9.7.2013 17:49

Katsottu: 5809 kertaa

Kommentit: 10 kpl

Tarkastaja: Tiikuri

1.2K

4.46 / 5 (13 ääntä)

näin sitä tanssimusiikkia tehdään. osa 2 | vuorossa prodigyn smack my bitch up!

Eniten ääniä saaneet kommentit

Aika: 2013-07-09 19:17:40

+71

<vikkis>

Kysehän ei nyt ole vinoilusta prodigya kohtaan. Tätä on sämplääminen. Ottaen huomioon millä tekniikalla Liam aikoinaan biisin tuotti. Sillon väännettiin fyysistä rautaa. Ei ollu sekvensseri-softaa, kuten Ableton. Eli videolla osiin purettu biisi on vain osa totuutta. Toki videon tehnyt on myös musikaalisesti varsin etevä.

21

Aika: 2013-07-09 22:57:58

+2480

<Kimmop>

Tän videon nähtyä nous kyllä arvostus Prodigyä ja muita 1990-luvun konemusiikkiyhtyeitä kohtaan. Nerokasta sämpläystä.

5

Kommentit (10)

Kommentointi on vain Riemurasian kirjautuneille käyttäjille!
10.07.13 11:03
10.07.13 00:58

<taikurinhattu> Tuon ajat tietokone-sekvensserit oli kyllä aika jäisiä, mutta muistelisin muuten bändin nimeltä Front 242 ohjelmoineen itse omat sekvensserinsä.

10.07.13 00:35

<Kanakotka> Vikkis, vai ei ollut sequenceri softaa? Paskan marjat. Mulla oli sequenceri commondore kuusnelosessakin. Väitätkö tosiaan, että siinä välissä nyt vaan sattus olemaan sellanen apropoo 10 vuoden rako, jossa ei vain tietyntyyppistä softaa ollut olemassa, vai oletko muuten vaan autuaan tietämätön?

-1
10.07.13 00:07

<Sgt Reed> Prodigy on kova sana!

09.07.13 22:57

<Kimmop> Tän videon nähtyä nous kyllä arvostus Prodigyä ja muita 1990-luvun konemusiikkiyhtyeitä kohtaan. Nerokasta sämpläystä.

09.07.13 22:46

<Chamonix> Harmi vain, että suurinosa konemusiikista silti kuulostaa paskalta. Jotkut toki osaa tehdä ihan menevääkin "tanssimusiikkia"

09.07.13 22:19

<Åkerfeldt> Siis tossahan on helvetin nerokkaasti muokkailtu ja yhdistelty eri sampleja kuulostamaan hyvältä, paljon enemmän tällänen vaatii luovuutta kuin normaaleiden instrumenttejen soittaminen

09.07.13 21:43

<_mela_> no onhan tolla jäbällä ainaki homma hanskassa, ei taida toikaa ny ihan ez mode olla? tai vitustako minä tiedän.

09.07.13 21:39

<taikurinhattu> Silloin ei ollut sekvensseri-softaa mutta samplerit, sekvensserit ja muut löytyi rautana. Helvetisti hitaampaa ja pain in the assia, mutta sama tulos. Surullinen asia on tietenkin että piti osata käyttää niitä ja nyt kun ei pahemmin tarvitse mitään osata niin tulee liukuhihnalla tuubaa.

09.07.13 19:17

<vikkis> Kysehän ei nyt ole vinoilusta prodigya kohtaan. Tätä on sämplääminen. Ottaen huomioon millä tekniikalla Liam aikoinaan biisin tuotti. Sillon väännettiin fyysistä rautaa. Ei ollu sekvensseri-softaa, kuten Ableton. Eli videolla osiin purettu biisi on vain osa totuutta. Toki videon tehnyt on myös musikaalisesti varsin etevä.

21

Uusimmat Foorumin viestit

Lähetä uusi video

KATEGORIAT

Selaa videoita..

SAMANKALTAISIA

Mä näin unta

Mä näin unta

3 346 katselukertaa

Possun herätys

Possun herätys

2 848 katselukertaa

ILMOITA ASIATON SISÄLTÖ

Mikäli tämä mediatiedosto on mielestäsi sopimaton tai omistat tekijänoikeudet mediatiedostoon ja haluat sen poistettavaksi, voit lähettää siitä meille ilmoituksen.

Valitse mielestäsi parhaiten kuvaava ilmoitus mediatiedostosta.

Syy

repostMediaId

Lyhyt selvitys

Kommentointiin liittyvät säännöt

  • Pyri kunnioittamaan muita kirjoittajia ja heidän mielipiteitään.
  • Merkitse kommenttisi lähetysvaiheessa off-topiciksi mikäli se ei liity mitenkään itse mediaan.
  • Ylläpidolla on oikeus poistaa kommentti ilman mitään erillistä ilmoitusta.
  • Jylppy-Galleriaan ei hyväksytä poliittisten äärilaitojen riitelyä tai maahanmuuttopolitiikkaan liittyviä medioita tai kommentteja, niillä ei ole mitään viihdearvoa eivätkä ne tästä syystä sovellu Riemurasiaan.
  • Kiihottaminen kansanryhmää vastaan on kiellettyä.
  • Väkivallalla tai millään muullakaan uhkailua ei sallita, kohdistuipa se toiseen kirjoittajaan, julkisuuden henkilöön tai tuntemattomaan ihmiseen. Myöskään muita ei saa kannustaa väkivaltaan tai vainoon.
  • Linkit jotka sisältävät erotiikkaa, väkivaltaa, häiritseviä kuvia tai mainontaa ovat kiellettyjä.
  • Poistamme mainostarkoituksessa laaditut kirjoitukset, olipa mainostettava asia sitten tavara, palvelu, aate tai maailmankatsomus. Puolueen tai uskonnon kiihkeä tuputtaminen voi olla myös mainostamista.
  • Yksityiselämään kuuluvia asioita ei saa julkaista. Tämä tarkoittaa mm. puhelinnumeroita, osoitetietoja ja sähköpostiosoitteita.
  • Toistuva saman asian kommentointi on kiellettyä.
  • Mediaan liittymättömät kommentit, kuten maahanmuuttopoliikka tapahtuu foormilla. Pääset siihen tästä. Sallimme kuitenkin mediaan liittymättömät kirjoitukset tietyissä rajoissa. On myös välillä piristävää kuulla käyttäjien omia hauskoja kokemuksia elämästä.
  • Jatkuvista sääntöjen rikkomisesta ylläpidolla on oikeus antaa käyttäjälle varoitus (7 päivän kirjoitus -ja äänestyskielto) sekä räikeimmissä tapauksissa porttikielto sivustolle tai tunnuksen poisto.
  • Kaikkien näiden sääntöjen jälkeen pyritään pitämään keskustelu kuitenkin rentona.