Quantcast

Paljastui, että Marin on maksattanut 850€/kk syömisiään kansalaisilla - pääministerin erottava heti!

Pääministeri Sanna Marin on saanut rauhassa vetää kotiin päin 850€ kuukaudessa eväitä verorahoista. Kun hän jäi kiinni, hän kertoi palauttavansa rahat, mutta ei näin korkean tason väärinkäytöksiä sellaisella voi sovittaa.nnKorruptoituneen pääministerin on erottava. Hänellä ei ole enää suhteellisuudentajua.

2.71 / 5 (32 ääntä)

Julkaistu: 19.8.2021 11:54

Katsottu: 5488 kertaa

Kommentit: 16 kpl

Tarkastaja: Pyrex

1.2K

2.71 / 5 (32 ääntä)

Paljastui, että Marin on maksattanut 850€/kk syömisiään kansalaisilla - pääministerin erottava heti! | Pääministeri Sanna Marin on saanut rauhassa vetää kotiin päin 850€ kuukaudessa eväitä verorahoista. Kun hän jäi kiinni, hän kertoi palauttavansa rahat, mutta ei näin korkean tason väärinkäytöksiä sellaisella voi sovittaa.nnKorruptoituneen pääministerin on erottava. Hänellä ei ole enää suhteellisuudentajua.

Eniten ääniä saaneet kommentit

Aika: 2021-08-19 21:07:50

+135435

<Rieti-kissa>

Viime kevään "uutisia" jo tänään.

17

Kommentit (16)

Kommentointi on vain Riemurasian kirjautuneille käyttäjille!
03.09.21 10:48

<Kapa53> Tiesin jo heti tämän kohun alkaessa, että tässä ei tehdä idioottia Marinista, vaan niistä, jotka repivät pelihousunsa tämän "kohun" takia.

02.09.21 14:32

<Dasorcer> Jos minun työnantaja antaisi tuommoisen työsuhde-edun, niin käyttäisin sen aivan varmasti. Haukutaan väärää puuta, tämä on työnantajan ongelma.

01.09.21 19:46

<jshh> Tää Tynkkysen vai mikälie mulkkunen onkin on oikea malliesimerkki millasta toi politikointi on. Yritetään kaikin keinoin löytää keinoja millä mustamaalata toinen ja nostaa itteensä ylemmäs. Isot pojat on polttanut valtion rahoja viinaksiin varpii miljuuna kertaa enemmän kuin Mariska nälkäänsä.

24.08.21 22:03

<Kari Brandy> Joku voisi laskea, tuon mitättömän 850€/kk, vaikka kymmeneltä vuodelta, ja verrata sitä isojen poikien kuluihin. Pääsisiköhän airforce one edes kiitoradalle, tuolla summalla? Paljonkohan Kekkonen käytti verorahoja neukkujen kanssa saunomiseen? Tuollanen 850€ otetaan tupakkaverosta hetkessä!

22.08.21 15:52

<Toupal> Anatzi Jäätteenmäki ei joutunut eroamaan valehtelun vuoksi, vaan koska halusi totuuden tulevan julki ja paljasti salaisia asiakirjoja julkisuuteen. Eli joutui eroamaan, koska paljasti miten suomen kansalle oli valehdeltu Irakin sodasta.

20.08.21 16:52

<Kheldaur> Eikös tämä tiedetty jo aikoja sitten?

20.08.21 16:09

<samjylppy> Näille PS:n kansanedustajille maksetaan n.7000,-/kk + etuudet veronmaksajien pussista että muiden aamupaloihin keskittyvät, ei hyvää päivää...

20.08.21 12:49

<Anatzi> Ei tässä mun mielestä ole mikään pointti, että persut edes nostaa asiaa jalustalle. Vähemmästäkin on suomalaisessa politiikassa ristiinnaulittu ihmisiä. Esim kanervan eroaminen seksiviestien vuoksi, Vanhasen vapaaehtoinen sivuun jääminen pelkästään hekilökohtaisten kohujen vuoksi. Siksi Marinin peittely ja valehteleminen on erityisen tuomittavaa tässä tapauksessa. Joutuihan Jäättenmäkikin eroamaan valehtelun vuoksi.

20.08.21 12:42

<4spaddu2> Rieti-kissa Pitää muistaa miten täällä rasiatubessa hyväksytään videoita. Itselläkin kerran joku 3-4 kuukautta sitten laittama video oli yhtäkkiä hyväksytty. Olin jo ehtinyt unohtaa että sellaisen olin lisännyt.

19.08.21 21:07

<Rieti-kissa> Viime kevään "uutisia" jo tänään.

17
19.08.21 20:35

<TerttuK3ttu> Betbetilä ei tästäkään asiasta kysytty mielipidettä, ketään ei kiinnosta. Mutta piti vajakin tulla paskomaan ketju. Mene lepositeisiin ja muista ne lääkkeet.

19.08.21 19:58

<BetBet> "Marin on maksattanut 850 euron edestä per kk omia ruokiaan. Tää on jotain aivan käsittämätön..." :D Siihenkö se persun käsityskyky loppui, pääministerin aamiaisetuun :D Voihan jeesus taas tätä pelleilyä.

-14
19.08.21 19:55

<huoh> "mutta ei näin korkean tason väärinkäytöksiä sellaisella voi sovittaa" huutis, on kyllä nyt taas ihan kauhiat korruptiot ollu kyseessä. Siel on miljoonat vaihtanu omistajaa.

19.08.21 19:44

<adidas81> Ketä kiinnostaa? Taas siellä persut huutelee, kun eivät muuta osaa. Tekisivät joskus jotain, millä olisi ihan konkreettisia tuloksia, kuin että huutelevat omasta mielestään epäkohtia. Täysi turhakkeita koko joukko. Nämäkin edut ovat olleet käytössä edeltäjillä jne. Entäs sitten. On tässä maassa oikeitakin asioita, joihin käyttää voimavaroja että saisi muutosta, kuin että vaan huudellaan ja osoitellaan sormella. Tekisivät jotain.

Uusimmat Foorumin viestit

Lähetä uusi video

KATEGORIAT

Selaa videoita..

SAMANKALTAISIA

ILMOITA ASIATON SISÄLTÖ

Mikäli tämä mediatiedosto on mielestäsi sopimaton tai omistat tekijänoikeudet mediatiedostoon ja haluat sen poistettavaksi, voit lähettää siitä meille ilmoituksen.

Valitse mielestäsi parhaiten kuvaava ilmoitus mediatiedostosta.

Syy

repostMediaId

Lyhyt selvitys

Kommentointiin liittyvät säännöt

  • Pyri kunnioittamaan muita kirjoittajia ja heidän mielipiteitään.
  • Merkitse kommenttisi lähetysvaiheessa off-topiciksi mikäli se ei liity mitenkään itse mediaan.
  • Ylläpidolla on oikeus poistaa kommentti ilman mitään erillistä ilmoitusta.
  • Jylppy-Galleriaan ei hyväksytä poliittisten äärilaitojen riitelyä tai maahanmuuttopolitiikkaan liittyviä medioita tai kommentteja, niillä ei ole mitään viihdearvoa eivätkä ne tästä syystä sovellu Riemurasiaan.
  • Kiihottaminen kansanryhmää vastaan on kiellettyä.
  • Väkivallalla tai millään muullakaan uhkailua ei sallita, kohdistuipa se toiseen kirjoittajaan, julkisuuden henkilöön tai tuntemattomaan ihmiseen. Myöskään muita ei saa kannustaa väkivaltaan tai vainoon.
  • Linkit jotka sisältävät erotiikkaa, väkivaltaa, häiritseviä kuvia tai mainontaa ovat kiellettyjä.
  • Poistamme mainostarkoituksessa laaditut kirjoitukset, olipa mainostettava asia sitten tavara, palvelu, aate tai maailmankatsomus. Puolueen tai uskonnon kiihkeä tuputtaminen voi olla myös mainostamista.
  • Yksityiselämään kuuluvia asioita ei saa julkaista. Tämä tarkoittaa mm. puhelinnumeroita, osoitetietoja ja sähköpostiosoitteita.
  • Toistuva saman asian kommentointi on kiellettyä.
  • Mediaan liittymättömät kommentit, kuten maahanmuuttopoliikka tapahtuu foormilla. Pääset siihen tästä. Sallimme kuitenkin mediaan liittymättömät kirjoitukset tietyissä rajoissa. On myös välillä piristävää kuulla käyttäjien omia hauskoja kokemuksia elämästä.
  • Jatkuvista sääntöjen rikkomisesta ylläpidolla on oikeus antaa käyttäjälle varoitus (7 päivän kirjoitus -ja äänestyskielto) sekä räikeimmissä tapauksissa porttikielto sivustolle tai tunnuksen poisto.
  • Kaikkien näiden sääntöjen jälkeen pyritään pitämään keskustelu kuitenkin rentona.