Quantcast

Onko vapaa tahtosi sittenkään vapaa tahtosi?

Syntipukit

3.14 / 5 (15 ääntä)

Julkaistu: 15.6.2017 10:48

Katsottu: 4886 kertaa

Kommentit: 7 kpl

Tarkastaja: kido

1.2K

3.14 / 5 (15 ääntä)

Onko vapaa tahtosi sittenkään vapaa tahtosi? | Syntipukit

Kommentit (7)

Kommentointi on vain Riemurasian kirjautuneille käyttäjille!
19.06.17 14:57

<Syndi> Jos lähdit katsomaan tätä video otsikon perusteella, niin älä katso. Tässä otsikkoon sopiva video: Sam Harris on "Free Will" - https://www.youtube.com/watch?v=pCofmZlC72g Kiitos postaajalle aikani tuhlaamisesta.

16.06.17 13:24

<Sanpuli> DJSeba Onko joku vsaucen video saanut sinut joskus vihastumaan kun et tainnut katsoa edes koko pätkää? Tuossa alussahan se jo sanotaan, ettei vapaalla tahdolla ja asioiden haluamisella ei ole mitään tekemistä toistensa kanssagilette No oliskohan se valkoinen nainen niille se uhrilammas?Yhteinen vihollinen yhdistää lauman henkeä. Esimerkiksi jääkiekkopeliä katsoessa suomalaiset ovat katsomossa hyvässä yhteishengessä ja samoin toinen osapuoli

-2
16.06.17 09:50

<DJSeba> Tuttuun VSaucen tapaan, alussa esitetään väite joka kumotaan väärillä perusteilla. Vapaalla tahdolla ja asioiden haluamisella ei ole mitään tekemistä toistensa kanssa.

-2
16.06.17 06:44

<gilette> Minkätakia mamut haluaa joukkoraiskata valkoisia naisia, eikä yksikään ryhmän jäsenistä koskaan tunnu vastustavan ideaa, vaan kaikki hyvässä hengessä käyvät uhrin kimppuun?

16.06.17 05:36

<Karnal> Turhaa psykosepityst, "isoi" sanoi ja parin historian henkilön sitaattii ni video näyttää viisaammalt mitä oikeesti on.Näit videoi on netti pullollaan, puhuu paljon, sanomatta kuitenkaan yhtään mitään.

-2
15.06.17 22:40

<Jänskä> Oon miettinykkin miksen halua mitään sälää ja kaikkea turhaa paskaa, ihan tyytyväinen ku on ruokaa ja seuraa.

Uusimmat Foorumin viestit

Lähetä uusi video

KATEGORIAT

Selaa videoita..

SAMANKALTAISIA

Pontikkaa

Pontikkaa

857 katselukertaa

Onko sinulla klaustrofobia?

Onko sinulla klaustrofobia?

5 224 katselukertaa

Assemblyn suurimmat possut 2019

Assemblyn suurimmat possut 2019

2 098 katselukertaa

Onko Suomessa slummeja?

Onko Suomessa slummeja?

2 033 katselukertaa

Luomuhuijaus

Luomuhuijaus

5 311 katselukertaa

ILMOITA ASIATON SISÄLTÖ

Mikäli tämä mediatiedosto on mielestäsi sopimaton tai omistat tekijänoikeudet mediatiedostoon ja haluat sen poistettavaksi, voit lähettää siitä meille ilmoituksen.

Valitse mielestäsi parhaiten kuvaava ilmoitus mediatiedostosta.

Syy

repostMediaId

Lyhyt selvitys

Kommentointiin liittyvät säännöt

  • Pyri kunnioittamaan muita kirjoittajia ja heidän mielipiteitään.
  • Merkitse kommenttisi lähetysvaiheessa off-topiciksi mikäli se ei liity mitenkään itse mediaan.
  • Ylläpidolla on oikeus poistaa kommentti ilman mitään erillistä ilmoitusta.
  • Jylppy-Galleriaan ei hyväksytä poliittisten äärilaitojen riitelyä tai maahanmuuttopolitiikkaan liittyviä medioita tai kommentteja, niillä ei ole mitään viihdearvoa eivätkä ne tästä syystä sovellu Riemurasiaan.
  • Kiihottaminen kansanryhmää vastaan on kiellettyä.
  • Väkivallalla tai millään muullakaan uhkailua ei sallita, kohdistuipa se toiseen kirjoittajaan, julkisuuden henkilöön tai tuntemattomaan ihmiseen. Myöskään muita ei saa kannustaa väkivaltaan tai vainoon.
  • Linkit jotka sisältävät erotiikkaa, väkivaltaa, häiritseviä kuvia tai mainontaa ovat kiellettyjä.
  • Poistamme mainostarkoituksessa laaditut kirjoitukset, olipa mainostettava asia sitten tavara, palvelu, aate tai maailmankatsomus. Puolueen tai uskonnon kiihkeä tuputtaminen voi olla myös mainostamista.
  • Yksityiselämään kuuluvia asioita ei saa julkaista. Tämä tarkoittaa mm. puhelinnumeroita, osoitetietoja ja sähköpostiosoitteita.
  • Toistuva saman asian kommentointi on kiellettyä.
  • Mediaan liittymättömät kommentit, kuten maahanmuuttopoliikka tapahtuu foormilla. Pääset siihen tästä. Sallimme kuitenkin mediaan liittymättömät kirjoitukset tietyissä rajoissa. On myös välillä piristävää kuulla käyttäjien omia hauskoja kokemuksia elämästä.
  • Jatkuvista sääntöjen rikkomisesta ylläpidolla on oikeus antaa käyttäjälle varoitus (7 päivän kirjoitus -ja äänestyskielto) sekä räikeimmissä tapauksissa porttikielto sivustolle tai tunnuksen poisto.
  • Kaikkien näiden sääntöjen jälkeen pyritään pitämään keskustelu kuitenkin rentona.