Quantcast

Expensive wine is for suckers

Makuasioista on helppo riidellä.

4 / 5 (14 ääntä)

Julkaistu: 26.9.2016 10:03

Katsottu: 3855 kertaa

Kommentit: 8 kpl

Tarkastaja: Arab

1.2K

4 / 5 (14 ääntä)

Expensive wine is for suckers | Makuasioista on helppo riidellä.

Eniten ääniä saaneet kommentit

Aika: 2016-09-26 12:13:11

+24175

<The_Dew>

Mun mielestä paras koe tehty "ammattilais" maistajille oli ku annettiin kymmentä viiniä, joista kaikki oli samaa 10€ viiniä. Jokanen anto erillaisen arvion eri makutesteillä. Sama viini maistu erillaiselta g-vitun-g...

9

Aika: 2016-09-26 10:29:41

+1782

<Jaakko25>

Niin sehän menee ainakin omalla kohdalla niin että jos joku halpa viini on hyvää niin se sitten on hyvää. Ei pitäs antaa halvan hinnan huijata. Olen aina pitäny tätäkin asiaa makuasiana. Ei toinen voi tulla sanomaan mikä viini minusta on hyvää.

7

Kommentit (8)

Kommentointi on vain Riemurasian kirjautuneille käyttäjille!
28.09.16 10:14

<esathekiller> kunnon harrastelia video... kyl ne kalliit viinit on yleensä tarkotettu ihan ruoan kanssa nautittaviksi. näin suomalaiseen juomakultuuriin on aivan turha ostaa yli 7 euron viintä koska kurkuun se hujahtaa suoraan pullosta. Olis samantien tehny auto videon missä madaletulla urheilu autolla ajetaan maastossa ja haukutaan auton ominaisuuden ihan lyttyyn.

-2
26.09.16 20:17

<Skege> 76 euron Bordeauxlainen viini kyllä maistuu kauheelta. Tuli käytyä ihan viinitilalla maistamassa.

26.09.16 19:34

<KleptomaaniX> Missä Sorbus?

26.09.16 14:55

<Fistaducci> Kyykkyviini 5/5

26.09.16 13:12

<KonZa^^> The_Dew Onhan Briteissä se true viinikoulu missä pitää viinin mausta tunnistaa lajikkeen ja alueen lisäksi onko rypäle kasvanut pohjois- vai etelärinteellä. Just joku Suomalainen nainen pääs läpi sieltä. Turha lienee sanoa että ei kauheasti läpäisijöitä ole. Oma punaviinivinkki muille Australialainen M8 hintaan 6,99 http://www.alko.fi/tuotteet/499057/

26.09.16 12:13

<The_Dew> Mun mielestä paras koe tehty "ammattilais" maistajille oli ku annettiin kymmentä viiniä, joista kaikki oli samaa 10€ viiniä. Jokanen anto erillaisen arvion eri makutesteillä. Sama viini maistu erillaiselta g-vitun-g...

26.09.16 10:29

<Jaakko25> Niin sehän menee ainakin omalla kohdalla niin että jos joku halpa viini on hyvää niin se sitten on hyvää. Ei pitäs antaa halvan hinnan huijata. Olen aina pitäny tätäkin asiaa makuasiana. Ei toinen voi tulla sanomaan mikä viini minusta on hyvää.

Uusimmat Foorumin viestit

Lähetä uusi video

KATEGORIAT

Selaa videoita..

SAMANKALTAISIA

Why are glasses so expensive?

Why are glasses so expensive?

8 711 katselukertaa

Rahamiehet ratissa

Rahamiehet ratissa

11 589 katselukertaa

ILMOITA ASIATON SISÄLTÖ

Mikäli tämä mediatiedosto on mielestäsi sopimaton tai omistat tekijänoikeudet mediatiedostoon ja haluat sen poistettavaksi, voit lähettää siitä meille ilmoituksen.

Valitse mielestäsi parhaiten kuvaava ilmoitus mediatiedostosta.

Syy

repostMediaId

Lyhyt selvitys

Kommentointiin liittyvät säännöt

  • Pyri kunnioittamaan muita kirjoittajia ja heidän mielipiteitään.
  • Merkitse kommenttisi lähetysvaiheessa off-topiciksi mikäli se ei liity mitenkään itse mediaan.
  • Ylläpidolla on oikeus poistaa kommentti ilman mitään erillistä ilmoitusta.
  • Jylppy-Galleriaan ei hyväksytä poliittisten äärilaitojen riitelyä tai maahanmuuttopolitiikkaan liittyviä medioita tai kommentteja, niillä ei ole mitään viihdearvoa eivätkä ne tästä syystä sovellu Riemurasiaan.
  • Kiihottaminen kansanryhmää vastaan on kiellettyä.
  • Väkivallalla tai millään muullakaan uhkailua ei sallita, kohdistuipa se toiseen kirjoittajaan, julkisuuden henkilöön tai tuntemattomaan ihmiseen. Myöskään muita ei saa kannustaa väkivaltaan tai vainoon.
  • Linkit jotka sisältävät erotiikkaa, väkivaltaa, häiritseviä kuvia tai mainontaa ovat kiellettyjä.
  • Poistamme mainostarkoituksessa laaditut kirjoitukset, olipa mainostettava asia sitten tavara, palvelu, aate tai maailmankatsomus. Puolueen tai uskonnon kiihkeä tuputtaminen voi olla myös mainostamista.
  • Yksityiselämään kuuluvia asioita ei saa julkaista. Tämä tarkoittaa mm. puhelinnumeroita, osoitetietoja ja sähköpostiosoitteita.
  • Toistuva saman asian kommentointi on kiellettyä.
  • Mediaan liittymättömät kommentit, kuten maahanmuuttopoliikka tapahtuu foormilla. Pääset siihen tästä. Sallimme kuitenkin mediaan liittymättömät kirjoitukset tietyissä rajoissa. On myös välillä piristävää kuulla käyttäjien omia hauskoja kokemuksia elämästä.
  • Jatkuvista sääntöjen rikkomisesta ylläpidolla on oikeus antaa käyttäjälle varoitus (7 päivän kirjoitus -ja äänestyskielto) sekä räikeimmissä tapauksissa porttikielto sivustolle tai tunnuksen poisto.
  • Kaikkien näiden sääntöjen jälkeen pyritään pitämään keskustelu kuitenkin rentona.