Quantcast

Menikö South Park liian pitkälle?

Tämä kyseinen South Park -jakso on herättänyt eripuraa.

Jatka sivustolle painamalla alla olevaa kuvaa:
Menikö South Park liian pitkälle? | Tämä kyseinen South Park -jakso on herättänyt eripuraa.

Julkaistu: 18.10.2012 00:15

Kommentit: 18 kpl

Tarkastaja: Arab

2.38 / 5 (12 ääntä)

Menikö South Park liian pitkälle? | Tämä kyseinen South Park -jakso on herättänyt eripuraa.

Eniten ääniä saaneet kommentit

18.10.12 02:03
<LordBhorak> Rectus... Miten se kuvan korkeus vaikuttaa läskien mahtumiseen? Eikös se enemmänkin ole, että heidän pitää tehdä vielä laajempi laajakuva?

Kommentit

19.10.12 15:06
<turkku_> south park ei todellakaan ole mennyt liian pitkälle, vaan tuo vitun honey boo boo setti on ihan sairasta. Otetaan 6 vuotias, pumpataan se täyteen kaikkia aineita ja pistetään käyttäytymään kuin joku teinimalli
19.10.12 10:07
<Sarge> South Parkissa Lucas ja Spielberg raiskasivat Harrison Fordin useaan otteeseen julmilla tavoilla, Kanye West on homoseksuaali kala, Britney Spears tapettiin joukolla, Oprahin pillu osoitteli aseella ihmisjoukkoa jne. En paljoa huolestuisi jostain helvetin Honey Boo Boosta, joka ansaitsee kaiken pilkan minkä osakseen saa.
18.10.12 21:03
<kuonalasti> viimeisen kolmen kuukauden aikana olen katsonut 3 tuntia teeveetä, koska nykyään tv:stä tulee pelkkää ripulia. vitun vittu
18.10.12 20:48
<Jeseboy> Superstar taitaa olla pikkasen pläski. Oli ihan helvetin hyvä jakso :D Läskejen pilkkaamisesta jo 5/5
18.10.12 18:47
<Superstar> Eripuraa varmaan siksi, että oli aika (...) jakso.
-1
18.10.12 17:09
<Nikotiini> nimenomaanhan south park yrittää saada keskustelua aikaiseksi näistä aiheista. ihan älytöntä käydä south parkia syyttämään siitä.
18.10.12 16:32
<a-q> Tuohan on ihan perus South Parkkia.
18.10.12 11:51
<murhe> South Park ei voi mennä liian pitkälle. Hyvä huumori ei koskaan voi.
18.10.12 11:14
<Prawler> rectus, millä perusteella kapeempaan kuvasuhteeseen mahtuu enemmän läskejä?
18.10.12 10:59
<KataIa> Ei todellakaan.
18.10.12 10:22
<largehc> noi honey booboot vois kyllä nukettaa kartalta poies.
18.10.12 09:15
<Mns> South Park ei ole ikinä mennyt liian pitkälle.
18.10.12 07:45
<Örtsi> Ei
18.10.12 04:29
<sikamaster> Koko jakson idea on yrittää kysyä onko koko meininki mennyt liian pitkälle. Kohtaus jossa booboo ottaa yhteen doodoo (cartman) kanssa spagettikastikepainissa Michelle Obaman johdolla on jotain jonka ei pitäisi olla hyväksyttävää kenenkään mittareilla mutta niin vaan tuutista tulee samanlaista tavaraa koko ajan. Noh, James cameron does the things james cameron does because james cameron is james cameron.
11
18.10.12 02:03
<LordBhorak> Rectus... Miten se kuvan korkeus vaikuttaa läskien mahtumiseen? Eikös se enemmänkin ole, että heidän pitää tehdä vielä laajempi laajakuva?
18.10.12 01:18
<Kepee> Kyseinen jakso oli ihan loistava! South Park on yksi harvoista sarjoista joka ottaa kantaa vakaviin asioihin kaunistelematta niitä. Ja on vielä samalla ihan hemmetin hauska. Nykyään kun pitäisi suvaita ihan kaikki (...) joka niskaan kaadetaa, hymyillä päälle ja kysyä saisiko vielä vähän lisää. Ja vitut. Onneksi on sellaisia sarjoja kuin South Park. Tarkoitus on herättää keskustelua vakavista aiheista, ja South Park tuntuu siinä onnistuvan. Hyvä niin.
29
18.10.12 00:46
<Kanakotka> Ei. Maailman paskin äiti ja tälle vatipäälle annettu televisio-ohjelma päälle...
18.10.12 00:38
<latemara> Tämä jakso aiheutti eripuraa -> Elä mainitse artikkelissa kuka veti herneet nenään, ainut tekstinkappale on jonkun nevöhöörd journalistin mielipide. Laadukas artikkeli by Iltahömppälehdet.
26

LÄHETÄ KAVERILLE

Nimesi

Sähköpostiosoitteesi

Syötä kaverisi sähköpostiosoite

ILMOITA ASIATON SISÄLTÖ

Mikäli tämä mediatiedosto on mielestäsi sopimaton tai omistat tekijänoikeudet mediatiedostoon ja haluat sen poistettavaksi, voit lähettää siitä meille ilmoituksen.

Valitse mielestäsi parhaiten kuvaava ilmoitus mediatiedostosta.

Syy

Repost media ID

Lyhyt selvitys

KATEGORIAT

Selaa linkkejä..

MUITA SAMANLAISIA

Kaikki South Park Jaksot

22270 katselukertaa

Suomi South Parkissa

22000 katselukertaa

South Parkit

14409 katselukertaa

Kommentointiin liittyvät säännöt

  • Pyri kunnioittamaan muita kirjoittajia ja heidän mielipiteitään.
  • Merkitse kommenttisi lähetysvaiheessa off-topiciksi mikäli se ei liity mitenkään itse mediaan.
  • Ylläpidolla on oikeus poistaa kommentti ilman mitään erillistä ilmoitusta.
  • Jylppy-Galleriaan ei hyväksytä poliittisten äärilaitojen riitelyä tai maahanmuuttopolitiikkaan liittyviä medioita tai kommentteja, niillä ei ole mitään viihdearvoa eivätkä ne tästä syystä sovellu Riemurasiaan.
  • Kiihottaminen kansanryhmää vastaan on kiellettyä.
  • Väkivallalla tai millään muullakaan uhkailua ei sallita, kohdistuipa se toiseen kirjoittajaan, julkisuuden henkilöön tai tuntemattomaan ihmiseen. Myöskään muita ei saa kannustaa väkivaltaan tai vainoon.
  • Linkit jotka sisältävät erotiikkaa, väkivaltaa, häiritseviä kuvia tai mainontaa ovat kiellettyjä.
  • Poistamme mainostarkoituksessa laaditut kirjoitukset, olipa mainostettava asia sitten tavara, palvelu, aate tai maailmankatsomus. Puolueen tai uskonnon kiihkeä tuputtaminen voi olla myös mainostamista.
  • Yksityiselämään kuuluvia asioita ei saa julkaista. Tämä tarkoittaa mm. puhelinnumeroita, osoitetietoja ja sähköpostiosoitteita.
  • Toistuva saman asian kommentointi on kiellettyä.
  • Mediaan liittymättömät kommentit, kuten maahanmuuttopoliikka tapahtuu foormilla. Pääset siihen tästä. Sallimme kuitenkin mediaan liittymättömät kirjoitukset tietyissä rajoissa. On myös välillä piristävää kuulla käyttäjien omia hauskoja kokemuksia elämästä.
  • Jatkuvista sääntöjen rikkomisesta ylläpidolla on oikeus antaa käyttäjälle varoitus (7 päivän kirjoitus -ja äänestyskielto) sekä räikeimmissä tapauksissa porttikielto sivustolle tai tunnuksen poisto.
  • Kaikkien näiden sääntöjen jälkeen pyritään pitämään keskustelu kuitenkin rentona.