Quantcast

Hollanti: jälleen kaikille kukkaa

Hetken aikaa näytti siltä, että Hollannin hallitus olisi tuhoamassa kokonaan maan sallivan politiikan kannabiksen ostamista, myyntiä ja käyttämistä kohtaan. Oikeistohallituksen kaaduttua suunta on taas muuttumassa ja suomalaisturistitkin pääsevät maistama

Jatka sivustolle painamalla alla olevaa kuvaa:
Hollanti: jälleen kaikille kukkaa | Hetken aikaa näytti siltä, että Hollannin hallitus olisi tuhoamassa kokonaan maan sallivan politiikan kannabiksen ostamista, myyntiä ja käyttämistä kohtaan. Oikeistohallituksen kaaduttua suunta on taas muuttumassa ja suomalaisturistitkin pääsevät maistama

Julkaistu: 18.10.2012 22:50

Katsottu: 5731 kertaa

Kommentit: 31 kpl

Tarkastaja: Arab

4.21 / 5 (41 ääntä)

Hollanti: jälleen kaikille kukkaa | Hetken aikaa näytti siltä, että Hollannin hallitus olisi tuhoamassa kokonaan maan sallivan politiikan kannabiksen ostamista, myyntiä ja käyttämistä kohtaan. Oikeistohallituksen kaaduttua suunta on taas muuttumassa ja suomalaisturistitkin pääsevät maistama

Kommentit

27.10.12 18:55
<Tenkainen> Kyllä se on pois. Se ei ole terveellisempi vaan saa ihmiset mielisairaaloihin.
-2
23.10.12 14:10
<Jantte> Nyt on pakko kysyä teiltä kannabiksen vastustajilta: Ymmärrän tietenkin täysin jos joku ihminen ei kannabista halua polttaa, mutta minkä takia sitä pitää olla noin rankasti vastustamassa? Onko se teiltä pois jos tulisi kauppoihin terveellisempi vaihtoehtopäihde?
22.10.12 11:41
<eqlizeri> Jonnet taas vihasia koska eivät itse ole saaneet hommattua polttoa.
-4
20.10.12 01:47
<Tenkainen> Sori mutta minusta kyllä tuo kannabis ihannointi on täyttä idiotismia. En usko mihinkään hippien propagandaan.
-6
19.10.12 19:15
<Jantte> Nyt täytyy kyllä oikein kehumalla kehua Tenkaista tästä hienosta kommentista. Älä toki ota päätä pois perseestä, ulkomaailma voisi vaikka pelottaa.
-1
19.10.12 15:20
<Cyberdemon> Itsehän piikittelen joka päivä kannabista ja hakkaan mummoja kadulla ja myyn itseäni että saan lisää!
19.10.12 14:50
<Thorium> <WremahThD> kannattaa huomioida, että pikkuisten sakkojen lisäksi voit menettää ajokorttisi. lisäksi kiltit poliisisedät tulevat sotkemaan kotisi etsien lisää vaarallisia päihteitä.
-1
19.10.12 14:36
<Ayz> Rectus, kannattaa opetella kontekstin käsite. enkä muuten ole kuin kertaalleen poltellut elämäni aikana, vituttaa vaan kun ihmisten täytyy nykyään aina olla kontrolloimassa ja pätemässä toisten tekemisistä vaikkeivät tietäisi yhtään mitään yhtään mistään. ja tämä pätee kaikkeen, ihmisillä vain ei ole sympatioita asioihin joita eivät ymmärrä: jos et aja autoa et ymmärrä autoilua, jos ajat autoa et ymmärrä jatkuvaa hippeilyä sen ympärillä. ja molemmat osapuolet huutavat ilman mitään faktoja omasta näkökulmastaan. politiikkaako?
19.10.12 14:16
<WremahThD> Tutkimusten mukaan valtaosa kannabista kannattavista ihmisistä käyttää kannabista, oli se laillista tai ei. Jos pelkästään käytät, et kasvata myyntiin, niin et saa edes tuomiota pikkuisia sakkoja enempää. Rangaistukset ovat niin minimaalliset että anna mennä, älä valita.
19.10.12 13:08
<Orgasmatron> Kannabis on vaarallinen ja tappava myrkky... paitsi maissa joissa se on laillinen aine.
-1
19.10.12 12:11
<Knullare> Noni, tuossa näette maan, missä saa polttaa vapaasti, muuttakaa siis sinne ja lopettakaa tämän jauhaminen täällä
-3
19.10.12 12:08
<daemons> Kannabis piikki? Mikä helvetin piikki? :D
-1
19.10.12 11:58
<PenZon> Ei mikään kieltämällä parane. Lailliseks mutta luvanvaraseks kaikkien huumeitten myynti ja valmistus ni saatiin poliiseilta hirvee määrä hommia pois, valvonta tuotteiden laadusta ja ostajien iästä/kunnosta, uus väkevä rahasampo parantamaan valtiontaloutta sekä tapettua se tabu huumeiden käytöstä joka varmasti tekee siitä monille houkuttelevampaa.
-1
19.10.12 11:53
<Kapa53> Jos nyt kumminkin ihminen on aikojen alusta halunnut saada päänsä sekaisin, niin voisihan sen sitten tehdä vaarattomimmalla aineella.
19.10.12 11:25
<tobazzah> Ärsyttää kun ihmiset haukkuu kannabista et se tekee ihan pipipääksi. Ainakin tuntuu et itellä tää alkoholin juominen tekee kyllä varmaan yhtä paljo tuhoa ja varmasti enempikin mitä samanvertainen kannabis tekis. Vaikka en ole kyllä ikinä polttanutkaan, niin onhan tuosta tutkimustietoa. Just saying!
-1
19.10.12 10:08
<Gmith> Vaikuttas olevan täyttä (...)a tämä koko teksti. En ole kuullu tai nähny uutisissa mitään että olisivat tätä perumassa. Jotku pormestarit erinäisistä kaupungeista ovat valittaneet aktiivisesti, mutta ei ole mitään sellasta tullu että olisivat tätä perumassa.
19.10.12 09:04
<blunt> siinä taas nähtii kuinka hyvin kieltolaki toimi
17
19.10.12 08:28
<Mekir> No ei sillä, ihan sama tonkin olla laillista jos alkoholikin on. Ilman kumpaakin olen kyllä hyvin tähän asti itse pärjännyt.
19.10.12 08:02
<suklaarusina> Ayz, kannattaisiko vähentää pössyttelyä, jos argumentit on tuota luokkaa..?
-10
19.10.12 05:38
<Reva> Ite oon nyt Hollannissa vaihossa ja tääl palaa budi vittu joka päivä. Haile Selassie!
19.10.12 04:58
<Ayz> Tenkainen, erittäin hyvä pointti. Tietenkään, koska sinä et ole jotain tehnyt niin ei sen muillekaan pitäisi olla suotavaa. Itse olen aina pärjännyt ilman julkisia terveyspalveluja, voisi nekin siis vallan hyvin lopettaa (ei tietenkään verrannollista mutta sama argumentti).
33
18.10.12 23:35
<largehc> Jee jee vittu kun kukka on hyvää ja tekee höpöö. E: eiku oon ihan tosissani, sain libidoni takaisin kannabiksella!
-2
18.10.12 23:16
<scopezero> Pelottaa, että tosta tulee laiton täällä. Ei uskalla enään ulos mennä ku rikollisuus nousee pilviin.
18.10.12 23:09
<Tenkainen> Turha aine. Ilmankin olen pärjännyt tähän asti. Miksi ei muutkin.
-9
18.10.12 23:06
<Turbotee> Yksikin kannabis piikki voi tappaa
-3

LÄHETÄ KAVERILLE

Nimesi

Sähköpostiosoitteesi

Syötä kaverisi sähköpostiosoite

ILMOITA ASIATON SISÄLTÖ

Mikäli tämä mediatiedosto on mielestäsi sopimaton tai omistat tekijänoikeudet mediatiedostoon ja haluat sen poistettavaksi, voit lähettää siitä meille ilmoituksen.

Valitse mielestäsi parhaiten kuvaava ilmoitus mediatiedostosta.

Syy

Repost media ID

Lyhyt selvitys

KATEGORIAT

Selaa linkkejä..

MUITA SAMANLAISIA

Oikeus voittaa jälleen.

9629 katselukertaa

Matti jälleen suksilla

6849 katselukertaa

Britney yllättää jälleen!

20013 katselukertaa

Pettäjämies jälleen kerran

23224 katselukertaa

Thors iskee jälleen!

13580 katselukertaa

MUOKKAA LINKIN TIETOJA

Muokkaamasi tiedot tarkastetaan mahdollisimman nopeasti ylläpidon toimesta, jonka jälkeen muutokset tulevat näkyviin mediaan. Voit muokata mediaa useamman kerran vaikka viimeisintä muutostasi ei ole vielä hyväksytty. Median poisto tulee myöhemmin mahdolliseksi.

URL

Otsikko

Kuvaus

Kategoria

Kommentointiin liittyvät säännöt

  • Pyri kunnioittamaan muita kirjoittajia ja heidän mielipiteitään.
  • Merkitse kommenttisi lähetysvaiheessa off-topiciksi mikäli se ei liity mitenkään itse mediaan.
  • Ylläpidolla on oikeus poistaa kommentti ilman mitään erillistä ilmoitusta.
  • Jylppy-Galleriaan ei hyväksytä poliittisten äärilaitojen riitelyä tai maahanmuuttopolitiikkaan liittyviä medioita tai kommentteja, niillä ei ole mitään viihdearvoa eivätkä ne tästä syystä sovellu Riemurasiaan.
  • Kiihottaminen kansanryhmää vastaan on kiellettyä.
  • Väkivallalla tai millään muullakaan uhkailua ei sallita, kohdistuipa se toiseen kirjoittajaan, julkisuuden henkilöön tai tuntemattomaan ihmiseen. Myöskään muita ei saa kannustaa väkivaltaan tai vainoon.
  • Linkit jotka sisältävät erotiikkaa, väkivaltaa, häiritseviä kuvia tai mainontaa ovat kiellettyjä.
  • Poistamme mainostarkoituksessa laaditut kirjoitukset, olipa mainostettava asia sitten tavara, palvelu, aate tai maailmankatsomus. Puolueen tai uskonnon kiihkeä tuputtaminen voi olla myös mainostamista.
  • Yksityiselämään kuuluvia asioita ei saa julkaista. Tämä tarkoittaa mm. puhelinnumeroita, osoitetietoja ja sähköpostiosoitteita.
  • Toistuva saman asian kommentointi on kiellettyä.
  • Mediaan liittymättömät kommentit, kuten maahanmuuttopoliikka tapahtuu foormilla. Pääset siihen tästä. Sallimme kuitenkin mediaan liittymättömät kirjoitukset tietyissä rajoissa. On myös välillä piristävää kuulla käyttäjien omia hauskoja kokemuksia elämästä.
  • Jatkuvista sääntöjen rikkomisesta ylläpidolla on oikeus antaa käyttäjälle varoitus (7 päivän kirjoitus -ja äänestyskielto) sekä räikeimmissä tapauksissa porttikielto sivustolle tai tunnuksen poisto.
  • Kaikkien näiden sääntöjen jälkeen pyritään pitämään keskustelu kuitenkin rentona.