Quantcast
iMe

Ecuador myönsi turvapaikan Assangelle

"Britannia sanoo luovuttavansa Assangen Ruotsiin Ecuadorin päätöksestä huolimatta."

Jatka sivustolle painamalla alla olevaa kuvaa:
Ecuador myönsi turvapaikan Assangelle | "Britannia sanoo luovuttavansa Assangen Ruotsiin Ecuadorin päätöksestä huolimatta."

Julkaistu: 16.8.2012 16:30

Kommentit: 21 kpl

Tarkastaja: Arab

4.5 / 5 (11 ääntä)

Ecuador myönsi turvapaikan Assangelle | "Britannia sanoo luovuttavansa Assangen Ruotsiin Ecuadorin päätöksestä huolimatta."

Kommentit

31.08.12 16:54
<largehc> <frii> Ainut vika on vaan siinä, että tuo jätkä ei ole Amerikkalainen. Muiden maiden kansalaiset eivät ole velvollisia tottelemaan muiden maiden lakeja. Olisiko esim. kiva jos joutuisit noudattamaan jonkun islamistivaltion lakeja, ja he voisivat tuoda sut niiden oikeuden eteen niiden rikkomisesta?
26.08.12 19:49
<frii> <largehc> Tottakai ne haluaa sen linnaan koska julkaisi salaista tietoa. Kaikki tieto ei kuulu kaikille. Eikä se oo edes mun pointti vaan se että tälläiset tyypit joutaa oikeuden eteen aivan kuten kaikki muutkin.
26.08.12 17:38
<largehc> <frii> Ei se ole mikään oletus.. Jenkit on sanonu et ne haluu sen linnaan.
20.08.12 21:59
<frii> <largehc> Ainahan voidaan olettaa kaikenlaista. Mielestäni ketään ei pidä päästää syytteistä vain siksi että oletetaan kaikkea "usa pistää linnaan ym...". Ei kellään käynyt mielessä että ehkä julian puhuukin itse paskaa.
19.08.12 16:12
<largehc> <frii> Mikään yhdysvaltain laki ei sano, ettei toisen maan kansalaisia saisi laittaa linnaan ilman oikeudenkäyntiä. Jos Assange viedään jenkkeihin -> suoraan guantanamo bayhin ja unohdukseen.
18.08.12 22:26
<frii> no <Cre4tive> Miksei mies uskalla mennä oikeuden eteen jos kerran on syytön. Aika pahoin vaikuttaa syylliseltä kun piileskelee jossain lähetystössä.
17.08.12 16:43
<Cre4tive> Tästa voi jokainen lukea aika hyvää faktaa tapahtuneesta, ja pelkällä maalaisjärjellä päätellä onko tässä kissa tai seitsemän haudattuna!http://www.wired.com/threatlevel/2011/02/wikileaks-sweden/
17.08.12 16:30
<Cre4tive> <Sahonen> Niin se ei siis ollutkaan syytön kunnes toisin todistetaan? Tämänhän pitäisi olla se yleinen mielipide, mutta ilman todisteita puolesta tai vastaan on helppo tippua sihen nainen on uhri junaan. En sano etteikö Assange olisi voinut tehdä sitä, mutta näillä faktoilla mitä julkisuudessa on esitetty on aika heikko pohja tuomioon puhumattakaan maastakarkotukseen.
17.08.12 09:36
<Cre4tive> <frii> voi kuinka sinisilmäinen ja tietämätön lapsi voi ollakkaan. Monimutkaiset asiat = salaliittoteoria, älyosamäärä hoi älä jätä.
-1
17.08.12 07:17
<Jakedus> Oles nyt wremah oma-aloitteinen poika, ja kirjoita wikipediaan julian assange
17.08.12 02:21
<zyke> onko wrehmah syntyny viimeviikolla?
17.08.12 00:24
<WremahThD> Kuka ihmeen assange? Pitäisikö kiinnostaa? Referenssiä kiitos.
-4
16.08.12 23:53
<frii> sehän on oikeuslaitoksen hommaa selvittää kuka on syyllinen ja kuka ei. naurattaa nämä salaliittoteoria pellet.
-4
16.08.12 23:21
<ExtremeDigital> <rectus> ketään oikeaa 1 tai muutaman naisen raiskaajaa ei ole ikinä jahdattu noin. jos assange tuodaan julkiselle paikalle hänet yritetään salamurhata, amerikan viranomaiset ovat osittain jopa myöntäneet asian
16.08.12 20:10
<suklaarusina> Internetin vastarintasotilashan on aina syytön, turha edes oikeuden eteen lähettää...
16.08.12 17:42
<largehc> Voisi pistää usa:n ja miksei samantien vaikka ruotsinlipun käryämään liekkeihin koska tämä on suurinta pelleilyä ikinä.
17
16.08.12 17:29
<neekeriukko> Turvapaikkaturisti.
-2
16.08.12 17:13
<Cre4tive> Jos ei Assangen puheissa ja julkaisuissa ole mitään perää, miksi GB on valmis menemään näin pitkälle.... Haluavat näyttää maailmalle että ei kannata yrittää mitään tällaista. Naurettavampi ajojahti kuin Kim Dotcomin, kummankin takana samaa roskasakkia...
26
16.08.12 16:50
<jkpelle> no ei kyllä jenkkeihin saa missään nimessä lähettää
16.08.12 16:31
<Kadotus> Nyt vittu oikeesti, kaikki näyttämään persettä brittien suurlähetystön eteen!
17

LÄHETÄ KAVERILLE

Nimesi

Sähköpostiosoitteesi

Syötä kaverisi sähköpostiosoite

ILMOITA ASIATON SISÄLTÖ

Mikäli tämä mediatiedosto on mielestäsi sopimaton tai omistat tekijänoikeudet mediatiedostoon ja haluat sen poistettavaksi, voit lähettää siitä meille ilmoituksen.

Valitse mielestäsi parhaiten kuvaava ilmoitus mediatiedostosta.

Syy

Repost media ID

Lyhyt selvitys

KATEGORIAT

Selaa linkkejä..

MUITA SAMANLAISIA

Kommentointiin liittyvät säännöt

  • Pyri kunnioittamaan muita kirjoittajia ja heidän mielipiteitään.
  • Merkitse kommenttisi lähetysvaiheessa off-topiciksi mikäli se ei liity mitenkään itse mediaan.
  • Ylläpidolla on oikeus poistaa kommentti ilman mitään erillistä ilmoitusta.
  • Jylppy-Galleriaan ei hyväksytä poliittisten äärilaitojen riitelyä tai maahanmuuttopolitiikkaan liittyviä medioita tai kommentteja, niillä ei ole mitään viihdearvoa eivätkä ne tästä syystä sovellu Riemurasiaan.
  • Kiihottaminen kansanryhmää vastaan on kiellettyä.
  • Väkivallalla tai millään muullakaan uhkailua ei sallita, kohdistuipa se toiseen kirjoittajaan, julkisuuden henkilöön tai tuntemattomaan ihmiseen. Myöskään muita ei saa kannustaa väkivaltaan tai vainoon.
  • Linkit jotka sisältävät erotiikkaa, väkivaltaa, häiritseviä kuvia tai mainontaa ovat kiellettyjä.
  • Poistamme mainostarkoituksessa laaditut kirjoitukset, olipa mainostettava asia sitten tavara, palvelu, aate tai maailmankatsomus. Puolueen tai uskonnon kiihkeä tuputtaminen voi olla myös mainostamista.
  • Yksityiselämään kuuluvia asioita ei saa julkaista. Tämä tarkoittaa mm. puhelinnumeroita, osoitetietoja ja sähköpostiosoitteita.
  • Toistuva saman asian kommentointi on kiellettyä.
  • Mediaan liittymättömät kommentit, kuten maahanmuuttopoliikka tapahtuu foormilla. Pääset siihen tästä. Sallimme kuitenkin mediaan liittymättömät kirjoitukset tietyissä rajoissa. On myös välillä piristävää kuulla käyttäjien omia hauskoja kokemuksia elämästä.
  • Jatkuvista sääntöjen rikkomisesta ylläpidolla on oikeus antaa käyttäjälle varoitus (7 päivän kirjoitus -ja äänestyskielto) sekä räikeimmissä tapauksissa porttikielto sivustolle tai tunnuksen poisto.
  • Kaikkien näiden sääntöjen jälkeen pyritään pitämään keskustelu kuitenkin rentona.