Quantcast

Kiina myönsi: Alienit todellisia

Kiina on nyt myöntänyt, että avaruusolennot ovat todellisia ja ne vierailevat maassa. Niiden käyttäytyminen vaikuttaisi kuitenkin rauhanomaiselta.

Jatka sivustolle painamalla alla olevaa kuvaa:
Kiina myönsi: Alienit todellisia | Kiina on nyt myöntänyt, että avaruusolennot ovat todellisia ja ne vierailevat maassa. Niiden käyttäytyminen vaikuttaisi kuitenkin rauhanomaiselta.

Julkaistu: 25.8.2010 11:16

Kommentit: 14 kpl

Tarkastaja: kido

3 / 5 (8 ääntä)

Kiina myönsi: Alienit todellisia | Kiina on nyt myöntänyt, että avaruusolennot ovat todellisia ja ne vierailevat maassa. Niiden käyttäytyminen vaikuttaisi kuitenkin rauhanomaiselta.

Kommentit

26.08.10 21:22
<r0xas> Ei ylittänyt iltalehden uutiskynnystä
26.08.10 11:10
<kido> Pakko uskoa, kaikki mikä paranormaaliblogissa julkaistaan on täyttä faktaa! ~Trolol ;)
26.08.10 10:16
<Ässis> Tietysti Alieneja on. On typerää edes väittää muuta, kun maailmankaikkeus on niin valtava. Onko Alienit täällä käyneet onkin sitten taas ihan toinen juttu jo...
25.08.10 23:35
<Mikko84> Seuraavaksi nämä rauhanomaiset alienit tulevat ja sanovat että "Hyvät ihmis-apinat meidän planeetalla on juuri tila pulmia ja koska teidän planeetanne vaikuttaisi olevan meille sopiva lukuunottamatta sitä se on asutettu joten haittaako pienen muotoinen sukupuutto teitä?"
25.08.10 20:25
<saatuna> skeptikot ovat idiootteja
25.08.10 18:04
<zyke> wrong! kiinalainen myönsi että alienit todellisia. iso ero
25.08.10 15:53
<WremahThD> Osoite oli paranormaaliblogi, en edes katsonut.
25.08.10 15:29
<etl> kiina myönsi! Tosi virallista! =)
25.08.10 12:29
<Huugobuugo> ...elämäni ajaksi ilmakehäänne, sillä riemurasiassa aika kuluu kuin siivillä! Edit: vaikka myönsin tämän olevan totta, asiasta ei ole varmaa tietoa viralliselta taholta. Tämä väite perustuu ainoastaan tähän lausuntooni.
25.08.10 12:29
<Huugobuugo> Huugobuugo myönsi: olen alien! Olen planeetta eyb 10896:ltä suuren magellanin pilveltä. Lajimme on kehittynyt miljardeja vuosia planeettamme evoluution tuotoksena ja elämmekin siten noin 10 000 vuotta kerrallaan, mutta olemme myös kehittäneet tekniikan, jonka avulla voimme jäädyttää väliaikaisesti itsemme jolloin vanhenemisnopeutemme on vain noin 0,1% normaalista. Tämä mahdollistaa noin 200 000 valovuoden reissut yhteen suuntaan. Yksi tähtiratsue uhraa elämänsä tämän kaltaisille reissuille ja lähetämme valonnopeudella keräämäämme tietoa takaisin. En kadu hetkeäkään, että tulin lentelemään...
25.08.10 11:47
<banjosaurus> en usko
25.08.10 11:22
<jhsdhhhgdg> Hajosin ihmisten kommenteille.

LÄHETÄ KAVERILLE

Nimesi

Sähköpostiosoitteesi

Syötä kaverisi sähköpostiosoite

ILMOITA ASIATON SISÄLTÖ

Mikäli tämä mediatiedosto on mielestäsi sopimaton tai omistat tekijänoikeudet mediatiedostoon ja haluat sen poistettavaksi, voit lähettää siitä meille ilmoituksen.

Valitse mielestäsi parhaiten kuvaava ilmoitus mediatiedostosta.

Syy

Repost media ID

Lyhyt selvitys

KATEGORIAT

Selaa linkkejä..

MUITA SAMANLAISIA

Ufoja kiinassa

21355 katselukertaa

Kiinalainen? naislaulaja :D

12029 katselukertaa

Kiina juhlii 60vuotispäivää

7138 katselukertaa

Jääkaupunki kiinassa.

7910 katselukertaa

Kommentointiin liittyvät säännöt

  • Pyri kunnioittamaan muita kirjoittajia ja heidän mielipiteitään.
  • Merkitse kommenttisi lähetysvaiheessa off-topiciksi mikäli se ei liity mitenkään itse mediaan.
  • Ylläpidolla on oikeus poistaa kommentti ilman mitään erillistä ilmoitusta.
  • Jylppy-Galleriaan ei hyväksytä poliittisten äärilaitojen riitelyä tai maahanmuuttopolitiikkaan liittyviä medioita tai kommentteja, niillä ei ole mitään viihdearvoa eivätkä ne tästä syystä sovellu Riemurasiaan.
  • Kiihottaminen kansanryhmää vastaan on kiellettyä.
  • Väkivallalla tai millään muullakaan uhkailua ei sallita, kohdistuipa se toiseen kirjoittajaan, julkisuuden henkilöön tai tuntemattomaan ihmiseen. Myöskään muita ei saa kannustaa väkivaltaan tai vainoon.
  • Linkit jotka sisältävät erotiikkaa, väkivaltaa, häiritseviä kuvia tai mainontaa ovat kiellettyjä.
  • Poistamme mainostarkoituksessa laaditut kirjoitukset, olipa mainostettava asia sitten tavara, palvelu, aate tai maailmankatsomus. Puolueen tai uskonnon kiihkeä tuputtaminen voi olla myös mainostamista.
  • Yksityiselämään kuuluvia asioita ei saa julkaista. Tämä tarkoittaa mm. puhelinnumeroita, osoitetietoja ja sähköpostiosoitteita.
  • Toistuva saman asian kommentointi on kiellettyä.
  • Mediaan liittymättömät kommentit, kuten maahanmuuttopoliikka tapahtuu foormilla. Pääset siihen tästä. Sallimme kuitenkin mediaan liittymättömät kirjoitukset tietyissä rajoissa. On myös välillä piristävää kuulla käyttäjien omia hauskoja kokemuksia elämästä.
  • Jatkuvista sääntöjen rikkomisesta ylläpidolla on oikeus antaa käyttäjälle varoitus (7 päivän kirjoitus -ja äänestyskielto) sekä räikeimmissä tapauksissa porttikielto sivustolle tai tunnuksen poisto.
  • Kaikkien näiden sääntöjen jälkeen pyritään pitämään keskustelu kuitenkin rentona.