Quantcast

Kuka onkaan vaarallinen? Aseenomistaja, vai aseistamaton naapuri.

Mitä tekisit, jos tilalle muuttaisi mies, jonka todennäköisyys syyllistyä henkirikokseen on kolminkertainen verrattuna entiseen asukkaaseen?

Jatka sivustolle painamalla alla olevaa kuvaa:
Kuka onkaan vaarallinen? Aseenomistaja, vai aseistamaton naapuri. | Mitä tekisit, jos tilalle muuttaisi mies, jonka todennäköisyys syyllistyä henkirikokseen on kolminkertainen verrattuna entiseen asukkaaseen?

Julkaistu: 29.5.2012 17:33

Kommentit: 15 kpl

Tarkastaja: kido

4.44 / 5 (15 ääntä)

Kuka onkaan vaarallinen? Aseenomistaja, vai aseistamaton naapuri. | Mitä tekisit, jos tilalle muuttaisi mies, jonka todennäköisyys syyllistyä henkirikokseen on kolminkertainen verrattuna entiseen asukkaaseen?

Kommentit

01.06.12 23:04
<ähteri> Fakta on myös se että rattijuopot aiheuttavat suhteutettuna prosentuaalisesti vähemmän kolareita kuin selvinpäin ajavat..
31.05.12 13:03
<Aivan höpö> <SuPo>Lue edit. Veikkaan, että luvallisen aseen omistavat ampuvat useammin itsensä mitä jonkun muun. Koko asekaappi homma on typerää höpötystä. Nytkin kaappin oli mennyt tuttu avaimilla. Onneksi eivät ole kovin suunnitelmallista sakkia nämä ammuskeliat.
30.05.12 18:20
<Ayz> <_dyrky_> linkkaa edes yksi tällainen tutkimus. Jos ihmiset haluavat keräilla aseita niin ok, mutta esimerkiksi panoksia voitaisiin myydä vain metsästys- tai ammuntaseuraan kuuluville ja luvat pois pienistäkin väärinkäytöksistä / uhkailusta. Täytyy sanoa että kyllä se hitusen vituttaa jos mökkinaapuri heiluu kuukausittain haulikon kanssa kyselemässä taasko ollaan käyty hänen tontillaan. Näin lapissa.
-1
30.05.12 09:43
<WremahThD> Pitäkää niistä aseista huolta. Se eteisen kaappi ei riitä aseensäilytyspaikaksi. Ei myöskään tasoa - koululaiskaapit olevat "asekaapeiksi" parjatut. Pitäisihän sitä nyt herranjumala olla olemassa keino millä ulkopuolinen ei saa toisen asetta käsiinsä.
-1
30.05.12 04:56
<pelipaallikko> hallituksen pitää ottaa käyttöön politiikka ''give us your guns, or we'll blow your freaking heads off''
30.05.12 03:02
<Jakedus> Dyrky, suomalainen kansankulttuuri ei tule koskaan sallimaan tollasta, ja sä puhut kasvamisesta amerikkalaisten tasolle? Jos ei nyt kuitenkaan sellaista ilmaisua käytetä jooko. Jos koko kansa valjastetaan aseilla niin se täytyy myös valjastaa vahvalla kristinuskolla, jotta se toimii. Jos suomessa näin tehtäisiin ni se olis aimo harppaus taaksepäin, saatu aikaan itsenäisesti ajattelevat olennot pitkän prosessin ansiosta niin ei siihen samaan syssyyn mielikuvitushahmoihin uskominen enää mahdu.
-1
29.05.12 23:57
<SuPo> Aseenomistajahan tappaa siis aina aseella jos tappaa? Puulaakibloggaajan tilastotiede kusee siinä että murhaajien ja tappajien joukossa on aseenomistajia, mutta henkirikosta ei suoritettu ampuma-aseella. Kun ottaa huomioon että valtaosa henkirikoksista tehdään äkkipikaisesti puukolla ryyppyilloissa, on mukana varmasti aseenomistajia. Ei kannata leikkiä tilastoilla jos ei osaa.
29.05.12 21:27
<Arkki> Odotan mun elinaikanani hetkeä milloin aselaki itseasiassa sisältää että kansalaiselle tulee opettaa miten asetta käsitellään oikeaoppisesti ja järjestetään enemmän tapahtumia joissa aseihin mieltyneet ihmiset voivat tulla valvotusti pamauttelemaan mitä tuovat mukanaan. Kukapa haluaisi satunnaisesti ampua aseilla kerrostalon parvekkeella vai tietää että on se aika vuodesta, kun pääsee ampuun niin paljon kuin haluaa?
-1
29.05.12 20:55
<asl> Olipahan kerrassaan lapsellista tekstiä ja kyllä, omistan itse aseen.
-2
29.05.12 20:43
<piisp97> alko pelottaa kaikki joilla ei ole ampuma-asetta
29.05.12 19:52
<morshu1> mitä tekisin? soitasin poliisit.
-2
29.05.12 19:33
<PenZon> Olipa noin keskimäärin harvinaisen asiallista tekstiä.
29.05.12 19:30
<nekhe> Jos aseenomistukseen tulee taas jotain muutosta ja tekee siitä vielä vaikeampaa niin alan ajaa lakia joka kieltää romaneilta puukon kansallispuvussa. Samallaillahan se on tappava ase väärän ihmisen kädessä.
18

LÄHETÄ KAVERILLE

Nimesi

Sähköpostiosoitteesi

Syötä kaverisi sähköpostiosoite

ILMOITA ASIATON SISÄLTÖ

Mikäli tämä mediatiedosto on mielestäsi sopimaton tai omistat tekijänoikeudet mediatiedostoon ja haluat sen poistettavaksi, voit lähettää siitä meille ilmoituksen.

Valitse mielestäsi parhaiten kuvaava ilmoitus mediatiedostosta.

Syy

Repost media ID

Lyhyt selvitys

KATEGORIAT

Selaa linkkejä..

MUITA SAMANLAISIA

Kuka tuo on?

37014 katselukertaa

Testaa kuka studiojulmahuvi olet?

17681 katselukertaa

Äiti, Kuka keksi stringit?

26447 katselukertaa

Kuka on kingi

10879 katselukertaa

Kommentointiin liittyvät säännöt

  • Pyri kunnioittamaan muita kirjoittajia ja heidän mielipiteitään.
  • Merkitse kommenttisi lähetysvaiheessa off-topiciksi mikäli se ei liity mitenkään itse mediaan.
  • Ylläpidolla on oikeus poistaa kommentti ilman mitään erillistä ilmoitusta.
  • Jylppy-Galleriaan ei hyväksytä poliittisten äärilaitojen riitelyä tai maahanmuuttopolitiikkaan liittyviä medioita tai kommentteja, niillä ei ole mitään viihdearvoa eivätkä ne tästä syystä sovellu Riemurasiaan.
  • Kiihottaminen kansanryhmää vastaan on kiellettyä.
  • Väkivallalla tai millään muullakaan uhkailua ei sallita, kohdistuipa se toiseen kirjoittajaan, julkisuuden henkilöön tai tuntemattomaan ihmiseen. Myöskään muita ei saa kannustaa väkivaltaan tai vainoon.
  • Linkit jotka sisältävät erotiikkaa, väkivaltaa, häiritseviä kuvia tai mainontaa ovat kiellettyjä.
  • Poistamme mainostarkoituksessa laaditut kirjoitukset, olipa mainostettava asia sitten tavara, palvelu, aate tai maailmankatsomus. Puolueen tai uskonnon kiihkeä tuputtaminen voi olla myös mainostamista.
  • Yksityiselämään kuuluvia asioita ei saa julkaista. Tämä tarkoittaa mm. puhelinnumeroita, osoitetietoja ja sähköpostiosoitteita.
  • Toistuva saman asian kommentointi on kiellettyä.
  • Mediaan liittymättömät kommentit, kuten maahanmuuttopoliikka tapahtuu foormilla. Pääset siihen tästä. Sallimme kuitenkin mediaan liittymättömät kirjoitukset tietyissä rajoissa. On myös välillä piristävää kuulla käyttäjien omia hauskoja kokemuksia elämästä.
  • Jatkuvista sääntöjen rikkomisesta ylläpidolla on oikeus antaa käyttäjälle varoitus (7 päivän kirjoitus -ja äänestyskielto) sekä räikeimmissä tapauksissa porttikielto sivustolle tai tunnuksen poisto.
  • Kaikkien näiden sääntöjen jälkeen pyritään pitämään keskustelu kuitenkin rentona.