Quantcast

Tätä lakiesitystä ei lue kukaan – todella vakavia epäkohtia

Tästä ongelmasta poliitikot vaikenevat täysin.
Poliisin oikeudet ovat jo tällä hetkellä täysin kontrolloimattomia.Poliisi ja oikeuslaitos eivät välitä perustuslain rikkomisesta millään tavalla.Mikä vaan laki kävelee perustuslain yli.Jos poliisi käyttää v

Jatka sivustolle painamalla alla olevaa kuvaa:
Tätä lakiesitystä ei lue kukaan – todella vakavia epäkohtia | Tästä ongelmasta poliitikot vaikenevat täysin.
Poliisin oikeudet ovat jo tällä hetkellä täysin kontrolloimattomia.Poliisi ja oikeuslaitos eivät välitä perustuslain rikkomisesta millään tavalla.Mikä vaan laki kävelee perustuslain yli.Jos poliisi käyttää v

Julkaistu: 21.2.2011 08:57

Kommentit: 19 kpl

Tarkastaja: ZorGy

4.35 / 5 (30 ääntä)

Tätä lakiesitystä ei lue kukaan – todella vakavia epäkohtia | Tästä ongelmasta poliitikot vaikenevat täysin. Poliisin oikeudet ovat jo tällä hetkellä täysin kontrolloimattomia.Poliisi ja oikeuslaitos eivät välitä perustuslain rikkomisesta millään tavalla.Mikä vaan laki kävelee perustuslain yli.Jos poliisi käyttää v

Kommentit

23.02.11 20:52
<zaxa> Tajuatko sinä että minua ei voisi vähempää kiinnostaa juoruilu sivutuotteena, kun keinolla voidaan estää paljon pahoja asioita tapahtumasta?
23.02.11 14:08
<darkjedi> vittu mä annan ääneni piraatti puoluelle.
22.02.11 19:40
<Tervaneekeri> Tajuatkos miten helppoa olisi kiristää ihmistä, jonka tietää ladanneen pissakakkapornoa tietokoneelleen? Tai esimerkiksi joku suhteellisen rikas mies paljastuukin kaappihomoksi tämän käyttämien nettisivujen perusteella? Arvaatko kuinka helppoa olisi sellaisen kiristäminen? Varsinkin jos tämä on naimisissa. Aina on joukossa joku mätä omena joka tähän sortuu.
21.02.11 19:53
<SuPo> Zaxa, kaikki asiat jotka ihminen voi haluta pitää salassa eivät välttämättä ole laittomuuksia. Onko tämä käynyt mielessäsi? Mikä estää vaikkapa pienen paikkakunnan poliisia levittämästä yksityiselämää loukkaavaa tietoa huhuina? Se että tämä on poliisi? Mikä vitsi, ihmisiä ne poliisitkin ovat. Siinä on sitten kiva yrittää löytää tätä huhujen levittelijää kun epäilyjen tutkintamateriaalit ovat suomessa salaisia, eli niihin pääsee käsiksi vain poliisi. Sekin rikkoo ihmisoikeussopimuksia, joiden mukaan kansalaisilla pitäisi halutessaan olla oikeus saada käsiinsä kaikki itsestään kerätty tieto.
21.02.11 19:45
<Pahkasika> Äänestän piraatteja! Pääkallo lippu liehuu! Yarr!
21.02.11 18:26
<czakki> <zaxa> ei puhuttu mistään vilkaisusta, vaan jatkuvasta systemaattisesta tarkkailusta. Tälläsistä toimenpiteistä on yllättävän pieni askel sananvapauden mielivaltaiseen rajoittamiseen.
21.02.11 18:24
<zaxa> czakki, jos olet poliisi ja sinulla on syy niin senkun. Ei minulla ole mitään niin salaista koneella etteikö poliisi sitä voisi vilkaista.
21.02.11 17:40
<PenZon> "Vaan syyllisiä vituttaa" Ole sinä mäkipää hiljaa kun et mistään mitään ymmärrä. Minä en perkele ainakaan luovu oikeuksistani. Ja kuinka vitussa meidän on mahdollista kasvaa ihmisinä jos kaikki päätetään meidän puolesta? Ja jos haluaa että joku muu päättää kaikesta mitä omassa elämässä tapahtuu niin mitä intoo edes on elää!?!?
21.02.11 17:03
<Esaj2> En tiedä, kuinka moni rasialainen seuraa ulkomaisia uutisia, mutta esimerkiksi Briteissä on jo jonkin aikaa ollut osa nopeuskameroista sammutettuina. Tästä huolimatta onnettomuudet ovat vähentyneet ja liikenne on sujunut paremmin! Eli onko lisävalvonta yleensäkään oikeasti kansaisten paras etu? Ei todellakaan!!!
21.02.11 15:21
<L-Jam> Demokratia on kans yks vitsi...
21.02.11 15:00
<joh--ny> Tällänenhän menee jo vittuilun puolelle.
21.02.11 13:59
<czakki> Tästähän on ollut jo paljon viitteitä, että suomesta yritetään tehdä poliisivaltiota, kotirauha ja yksityisyys ovat täysin tuntemattomia käsitteitä suomessa. Zaxa, sua ei varmaan sitten haittaa jos tuun asentaan tietokoneellesi seurantaohjelmia ja kameroita nurkkiin, eihän sinulla ole mitään salattavaa. Suurimpana ongelmana on se, että kun poliiseille annetaan tälläisiä keinoja, monet heistä ei käytä niitä lain sallimalla tavalla. Tärkeää on hajauttaa valta, ettei ole mielivaltaa, mutta kehitys näyttäisi olevan kuitenkin tällä hetkellä se, että poliiseja vähennetään ja keinoja lisätään.
21.02.11 13:18
<zaxa> Vain syyllisiä vi**ttaa lisävalvonta. aivan sama onko kyse teleurkintalaista vai kameratolpista tai sormenjälkipasseista. Aina ne valittaa joilla on jotain salattavaa. Ne jotka ovat lainkuuliaisia, eivät välitä tälläisistä.
-6
21.02.11 12:41
<HelvetinKettu> nony selvis miks mun koneella on omituisia ohjelmia hakkereista puhumattakaan
21.02.11 11:35
<perunaperse> tässä taas sitä "demokratiaa"
21.02.11 10:35
<lisatietoja> Vapaus on orjuutta...
21.02.11 10:29
<saku00> sama täällä

LÄHETÄ KAVERILLE

Nimesi

Sähköpostiosoitteesi

Syötä kaverisi sähköpostiosoite

ILMOITA ASIATON SISÄLTÖ

Mikäli tämä mediatiedosto on mielestäsi sopimaton tai omistat tekijänoikeudet mediatiedostoon ja haluat sen poistettavaksi, voit lähettää siitä meille ilmoituksen.

Valitse mielestäsi parhaiten kuvaava ilmoitus mediatiedostosta.

Syy

Repost media ID

Lyhyt selvitys

KATEGORIAT

Selaa linkkejä..

MUITA SAMANLAISIA

Mikä tätä maata vaivaa?

9284 katselukertaa

Mikä tätä maata vaivaa?

5930 katselukertaa

Kommentointiin liittyvät säännöt

  • Pyri kunnioittamaan muita kirjoittajia ja heidän mielipiteitään.
  • Merkitse kommenttisi lähetysvaiheessa off-topiciksi mikäli se ei liity mitenkään itse mediaan.
  • Ylläpidolla on oikeus poistaa kommentti ilman mitään erillistä ilmoitusta.
  • Jylppy-Galleriaan ei hyväksytä poliittisten äärilaitojen riitelyä tai maahanmuuttopolitiikkaan liittyviä medioita tai kommentteja, niillä ei ole mitään viihdearvoa eivätkä ne tästä syystä sovellu Riemurasiaan.
  • Kiihottaminen kansanryhmää vastaan on kiellettyä.
  • Väkivallalla tai millään muullakaan uhkailua ei sallita, kohdistuipa se toiseen kirjoittajaan, julkisuuden henkilöön tai tuntemattomaan ihmiseen. Myöskään muita ei saa kannustaa väkivaltaan tai vainoon.
  • Linkit jotka sisältävät erotiikkaa, väkivaltaa, häiritseviä kuvia tai mainontaa ovat kiellettyjä.
  • Poistamme mainostarkoituksessa laaditut kirjoitukset, olipa mainostettava asia sitten tavara, palvelu, aate tai maailmankatsomus. Puolueen tai uskonnon kiihkeä tuputtaminen voi olla myös mainostamista.
  • Yksityiselämään kuuluvia asioita ei saa julkaista. Tämä tarkoittaa mm. puhelinnumeroita, osoitetietoja ja sähköpostiosoitteita.
  • Toistuva saman asian kommentointi on kiellettyä.
  • Mediaan liittymättömät kommentit, kuten maahanmuuttopoliikka tapahtuu foormilla. Pääset siihen tästä. Sallimme kuitenkin mediaan liittymättömät kirjoitukset tietyissä rajoissa. On myös välillä piristävää kuulla käyttäjien omia hauskoja kokemuksia elämästä.
  • Jatkuvista sääntöjen rikkomisesta ylläpidolla on oikeus antaa käyttäjälle varoitus (7 päivän kirjoitus -ja äänestyskielto) sekä räikeimmissä tapauksissa porttikielto sivustolle tai tunnuksen poisto.
  • Kaikkien näiden sääntöjen jälkeen pyritään pitämään keskustelu kuitenkin rentona.