Lähettäjä:
pekonimaggrNiksi ruoanlaittoon
Lähettäjä: pekonimaggr
Otsikko: Niksi ruoanlaittoon
Hakusanat: niksi, ruoanlaitto, vesi, keittäminen, pussi, pakastaa, valmiiksi,
ILMOITA ASIATON SISÄLTÖ
Valitse mielestäsi parhaiten kuvaava ilmoitus mediatiedostosta.
Syy
repostMediaId
Lyhyt selvitys
600
Kommentti ei liity mediaan
Eniten ääniä saaneet kommentit
Aika: 2018-04-19 12:16:04
+24947
<slerbahuuli> +5 RR
Ei voi, neeperilapset kuolee afrikassa janoon kun avaan vesihanan (näin opetettiin ala-asteella)
Aika: 2018-04-19 13:37:59
+39976
<piran> +5 RR
Helpommalla pääsee kun äiti käy illalla keittämässä valmiiksi ja ite vaan seuraavana päivänä lämmittää.
Aika: 2018-04-19 13:16:00
+52476
<Why> +5 RR
Olikos se niin, että keitetystä vedestä saa kirkkaita jääpaloja?
Kommentit (21)
Piilota OFF-Topic keskustelu
<Juzu89> No se pointti tuossa on että jos (taas) on paskavettä menny juomaveteen ja se pitää keittää niin noinhan sitä saa sit jemmaan enempi juotavaksi.
<XeL> slerbahuuli Itse olen perustellut lotraamistani sillä, että kun täälä päässä sen veden lotraan suihkussa ja höyrystän, luon täten pilven, joka sataa sitte sinne afrikkaan... ja näin parannan maailmaa
<tuuhee> Jotkut keittävät vettä ja myyvät sitten kovalla prosentilla jonkun pakastimeen.
<naserix> Jokuhan tämän jo tänne laittoi mutta tässä vielä resepti https://www.kotikokki.net/reseptit/nayta/288761/Keitetty%20vesi/
<Handuu> Kerran tuli töissä yhden firman myyntiedustaja käymään. Ainut mistä puhu paljon ja yritti myydä oli keitettyä pakastettua pastaa.. ei oikeen napannut
<pikkumusta> oon aatellu ruveta myymään kuivavettä, on kevyt pitää mukana eikä tarvi muuta kuin lisätä vesi.
<Vesiletku> vittu tuota on ärsyttävä lukea ku joka sana isolla alkukirjaimella
<lask90> Yksi niksi mitä ei moni tajua, on se, että jos kahvinkeittimen pesusta on aikaa, jää usein putkistoihin likaa, ja kannattaisi aina välillä keittää pelkkää vettä niin ylhäällä olevat putket puhdistuu kahvista.
<aleksi_i> slerbahuuli Sen takia meikäläisellä onkin jatkuvasti kaikki hanat auki. :)
<N-Iron> Suomessa tuntuu absurdilta, mutta monessa maassa hanavettä joutuu ensin keittää ja sitten jäähdyttää. Vasta sitten se on juomakelpoista.
<aikk> Vähän sama homma kun kokkikoulussa aikaan, opettaja kysyy; "Mites, ootko aikasemmin harrastellu ruoanlaittoa?" Minä; "Jooo, esimerkiksi mää teen niin että, illalla kuin keittää tee veden valmiiksi, niin aamulla ei tarvii ku lämmittää!"
<piran> Helpommalla pääsee kun äiti käy illalla keittämässä valmiiksi ja ite vaan seuraavana päivänä lämmittää.
<SentraaliSantra> Henry Jay eikös kaikki jotka käyttävät FB ole vajakkeja?
<Why> Olikos se niin, että keitetystä vedestä saa kirkkaita jääpaloja?
<FrankCastle> slerbahuuli Vois avata hanat.
<PeterNorth> "Tuorepakastettua!?" t: Jyrki Sukula
<VeikkoVälikäsi> Kuinka kauan vesihana pitää olla auki että afrikassa kuolee miljoona lasta? Isot pojat pyysi kysymään
<343> Aer0tix Ruokaa laittaessa on kyllä aikaa ryypätä, mutta perskele kun ryypätessä ei oo aikaa ootella ruuan valmistumista. -suursyömäri humalassa
<Aer0tix> ite ainaski keitän valmiiksi vettä pakkaseen makaroonit valmistuu parissa viikossa kun heittää siihen valmiiksi keitetyn veden päälle. Myös aromipesää suosittelen ruuan laitossa jos mitään pikaruokaa ei ole hakemassa. +on se että on aikaa ryypätä ruokaa ootellessa.
<slerbahuuli> Ei voi, neeperilapset kuolee afrikassa janoon kun avaan vesihanan (näin opetettiin ala-asteella)
<testo_jolle> Mää laitan aina sen raa'an pastan pakkaseen. Se on sieltä näppärä ottaa ja sit keittää.
Uusimmat profiilikuvat
Foorumilla tapahtuu