Lähettäjä:
mustalaisnaamioLounastauko Puolassa
Makkaran paistoa lounaalla
Lähettäjä: mustalaisnaamio
Otsikko: Lounastauko Puolassa
Kuvaus: Makkaran paistoa lounaalla
Hakusanat: lounastauko, Puola, makkara, lämmitys, kaasuhitsaus, liekki,
ILMOITA ASIATON SISÄLTÖ
Valitse mielestäsi parhaiten kuvaava ilmoitus mediatiedostosta.
Syy
repostMediaId
Lyhyt selvitys
600
Kommentti ei liity mediaan
Eniten ääniä saaneet kommentit
Aika: 2018-07-28 21:47:36
+750
<TheSankari> +5 RR
Puolalaisillahan on paljon kokemusta kaasun käytöstä.
Aika: 2018-07-28 17:41:07
-18426
<BetBet> +5 RR
Niin no, Puola on innovaatioiden kärkimaita. Ja puolalaiset tunnettuja ahkeruudestaan ja älystään; tämäkin valmistaa ruokansa itse työmaalla.
Kommentit (14)
Piilota OFF-Topic keskustelu
<pikkumusta> peltivanteet sananmukaisesti.
<slerbahuuli> Minusta tuo paistaa makkaraa liekillä.
<LarsBullet> Urkkatöissä aikoinaan toi oli itellekki jokapäiväistä touhua. Toholla saa makkarasta paremman, savukylki tosin oli lemppari. Tulipa kerran kokeiltua murskeen päällä paahdettua maksalaatikkoakin, ei paskempaa sekään. Aina ne Amican työmaaruokalat voitti, jopa laadultaan, puhumattakaan hinnasta.
<John Holmes> Perus jauhomakkara on paras
<Enmittee> Ohmimakkara on silti paras.
<TheSankari> Puolalaisillahan on paljon kokemusta kaasun käytöstä.
<junala> Näkisittepä miten lasinpuhaltajat ruoka lämmittää
<Oye> Mekin joskus entisessä duunipaikassa ostettiin yövuoroon makkaraa ja terämies toi kerran lohifiileenkin ja alkoholitonta olutta. Laitettiin foliokoneeseen (semmonen härveli mihin laitetaan lautoja päällekkäin ja se vetää semmosen muovikalvon siihen pintaan ja kuumentaa, että se kiristyy), siihen ritilä vastusten päälle ja makkarat lämpiämään :) Yövuoron parhautta!
<jukorte> Maistuu varmaan paremmalle kuin ohmimakkara joten kaasuvehkeillä on etunsa verrattuna Kemppiin. Mutta huomioni kiinnittyi kaasukärryn hienoihin vanteisiin, made in paja.
<Mulqwist> Maistuu paremmalle kun mikrosta...!
<Dexter> Featherthumbs Kyllä tarvii t: putkimies
<PEMM> featherthumbs On se kurjaa, kun juotuu tyytymään kylmään makkaraan.
<BetBet> Niin no, Puola on innovaatioiden kärkimaita. Ja puolalaiset tunnettuja ahkeruudestaan ja älystään; tämäkin valmistaa ruokansa itse työmaalla.
<Featherthumbs> Olen nähnyt Suomessa, kun putkimies juotti putkia yhteen niin tauolla lämmitti makkaran kaasulla. Nykyään on puristus liitokset. Liekkö tarvii osata juottamista.
Uusimmat profiilikuvat
Foorumilla tapahtuu