Lähettäjä:
FoliojoniHelppo ja herkullinen jogurttivälipala
Lähettäjä: Foliojoni
Otsikko: Helppo ja herkullinen jogurttivälipala
Hakusanat: helppo, herkullinen, jogurtti, välipala, hernekeitto, purkki, jalostaja, herkku,
ILMOITA ASIATON SISÄLTÖ
Valitse mielestäsi parhaiten kuvaava ilmoitus mediatiedostosta.
Syy
repostMediaId
Lyhyt selvitys
600
Kommentti ei liity mediaan
Eniten ääniä saaneet kommentit
Aika: 2018-02-02 23:07:10
+148537
<LOMM> +5 RR
Kannattaa ostaa aina kasvishernaria ja lisätä liha itse. Maku on ihan helvetisti parempi, kun siinä ei ole seassa sitä kamaraa ja rustoa.
Aika: 2018-02-02 23:27:11
+17474
<Pirvainen Kallu> +5 RR
Tuo on muuten ihan hyvää, mutta tuo peltiosuus tuppaa joka kerta vihlomaan hampaissa aivan helkkaristi.
Aika: 2018-02-03 01:14:29
+55494
<Normaalijorma> +5 RR
Jos haluaa ehdottomasti ilahduttaa työkavereitaan, syö tuota päivälliseksi ja sipulikeitolla terästettyä makaronilaatikkoa iltapalaksi vaikka viikon ajan. Tällä huijauskoodilla saa loputtomat pierut.
Aika: 2018-02-02 23:23:32
+119301
<FouG> +5 RR
kutkale Kyllä purkkihernari ihan hyvää on. Yleensä kun alkaa tekemään mieli hernaria, en jaksa aloittaa herneiden puolen vuorokauden mittaista liottamista, vaan ennemmin valmistan koko setin vartissa. Raakaa sipulia ja sinappia perään. Muistan kun mutsi joskus oli itse tehnyt hernaria kun olin pieni, en edes erottanut makua purkkihernarista, paitsi että herneet oli kovempia.
Kommentit (25)
Piilota OFF-Topic keskustelu
<Treuho> Eikös aromipesän yksi käyttötarkoitus ollut helpottaa perinteisen hernarin tekemistä?
<Kheldaur> Purkkihernekeitto on kyllä kuvottavaa paskaa. Itse tehty, kunnolla haudutettu taas on loistavaa sapuskaa.
<LionKing138> Ootteko koskaan muuten keittäny tota? En olis uskonu että maistuu paremmalle lämpimänä
<huga> Syö purkkiruokaa - siitä saa rautaa.
<LOMM> N-Iron Aina se on noissa kasvistuotteissa, että määrät on pienempiä, niin hinta on korkeampi. Ja vaikka ei oliskaan määrät erillaisia, niin hinta on silti korkeampi. Toisaalta voihan tämä kertoa jotain sen "lihan" laadusta, mitä tuohon hernariin laitetaan, että porkkana on arvokkaampaa. ^^
<LionKing138> Normaalijorma Uunituoretta ruisleipää ja kaalisuikaleita päälle. On kuin IDDQDx2
<Rieti-kissa> Laatikainen Ja toisesta purkista siivu kylmää Nötköttiä väliin.
<Laatikainen> Syökö kukaan muu hernaria suoraan purkista? On muuten hyvää sellaisenaankin.
<Garbanzo> Meillä lisätään aina purkkihernariin jauhelihaa, joskus kinkkua tai pekonia. Ja kyllä tuo Jalostasjan hernari on vaan parasta. IMO
<Why> N-Iron Taitaa valmistusmäärä pitää hinta korkeana. Täytyy myös vegaaneilta ym. ravintorajoitteisilta kerätä rahat heidän vakaumuksestaan. Outo ruoka on hernekeitto. Sitä parempaa mitä isompi satsi sitä tehdään.
<N-Iron> LOMM, ihmettelen samalla miksi kasvishernari on ~2 kertaa kallimpaa kuin tavallinen. Siinähän on porkkanaa sianlihan tilalla...
<aksapatsiah> Tapion palviliha -hernari ehottomasti parasta.
<pikkumusta> Normaalijorma hunajassa marinoituja valkosipulin kynsiä vielä kourallinen, suosio on taattu.
<Normaalijorma> Jos haluaa ehdottomasti ilahduttaa työkavereitaan, syö tuota päivälliseksi ja sipulikeitolla terästettyä makaronilaatikkoa iltapalaksi vaikka viikon ajan. Tällä huijauskoodilla saa loputtomat pierut.
<maksamakkara> Paras einesruoka mitä kaupassa on
<fretkillr> OoC jos haluat tulla ostamaan sun kuvailema hernekeittoa niin täältä sitälöytyis. toki koska sika lahdattu täällä pihalla en voi myydä se sulle. mutta kait me jotain keksitään.
<OoC> Kannattaa kasvattaa herneitä ja kuivattaa ne ite ja liottaa ja keittää hernari itse alusta loppuun. Vielä ite kasvattaa possut ja lahtaa ne ja palvaa ja lisää hernariin lihat. Ei paljoo enää purkkihernari maistu sen jälkeen.
<PanZe> Ja siis jalostajan hernari on jo tarpeeksi hyvää siihen nähden mitä sitä tulee syötyä, mutta kyllä äitemuorin hernari parasta on. Toivottavasti tästä ei ala mikään hernari sota :D
<PanZe> FouG riippuu toki miten sen tekee, heittää sekaan porsaan savuluuta niin alkaa jo maistumaan melko eeppiselle :)
<pikkumusta> hauska ja humoristinen riemurasia.
<Pirvainen Kallu> Tuo on muuten ihan hyvää, mutta tuo peltiosuus tuppaa joka kerta vihlomaan hampaissa aivan helkkaristi.
<FouG> kutkale Kyllä purkkihernari ihan hyvää on. Yleensä kun alkaa tekemään mieli hernaria, en jaksa aloittaa herneiden puolen vuorokauden mittaista liottamista, vaan ennemmin valmistan koko setin vartissa. Raakaa sipulia ja sinappia perään. Muistan kun mutsi joskus oli itse tehnyt hernaria kun olin pieni, en edes erottanut makua purkkihernarista, paitsi että herneet oli kovempia.
<Nekatiivi-Hompsu> Mies syö... ja on hiljaa... sentään välipalaa... saatana!
<kutkale> Kannattaa ostaa kuivattuja herneitä ja keittää hernari itse alusta loppuun itse lihat lisäten. Ei sen jälkeen tee enää purkkihernaria mieli.
<LOMM> Kannattaa ostaa aina kasvishernaria ja lisätä liha itse. Maku on ihan helvetisti parempi, kun siinä ei ole seassa sitä kamaraa ja rustoa.
Uusimmat profiilikuvat
Foorumilla tapahtuu