Quantcast

Vihreät nuoret: EU-tuet pois eläintuotannolta, haittavero tilalle

Ruoka ei olekaan vielä tarpeeksi kallista

Jatka sivustolle painamalla alla olevaa kuvaa:
Vihreät nuoret: EU-tuet pois eläintuotannolta, haittavero tilalle | Ruoka ei olekaan vielä tarpeeksi kallista

Julkaistu: 9.5.2013 19:02

Kommentit: 27 kpl

Tarkastaja: Arab

5 / 5 (5 ääntä)

Vihreät nuoret: EU-tuet pois eläintuotannolta, haittavero tilalle | Ruoka ei olekaan vielä tarpeeksi kallista

Kommentit

11.05.13 23:49
<benMatlock> tlanne on se, että suurin osa vihreistä asuu kehä 3 sisäpuolella.siellä, kun ei ole maataloutta. niin turha sitä on silloin tukea.ja sehän saastuttaa maaseutua :)
11.05.13 06:50
<Apinapallo> Joku vegaani tiimi vaan haluaa pakottaa kasvissyöntiä, vittuako tälläisiä postaa tänne kun menee lävitse 0% todennäköisyydellä.
10.05.13 18:36
<total15_> Ja ela94:n ratkaisu kaikkeen on (ei sillä että tätä kannattaisin)? Aikasemmista kommenteista päätellen sälli on joko helevetin tyhmä tai nuori, tai molempia.
10.05.13 14:23
<nojoo1> Saman verran siitä ruuasta maksetaan kuitenkin, oli sitten tukiaisia tai ei. Kokonais kustannus tulisi vain näkyville hintoihin eikä piilotettaisi hintaa verojen muodossa
10.05.13 14:22
<PenZon> Ois paljon rakentavampaa yrittää poistaa tästä maasta tämä kahden kaupparyhmän monopoliasema että olis mahdollista sen lähiruuankin oikeasti kilpailla jostain. Mutta ei sitä tapahdu ennenkö tää uuskapitalistinen syöksykierre tukehtuu omaan mahdottomuuteensa.
10.05.13 11:30
<largehc> vittu mitä palikoita noi.
10.05.13 11:15
<Tokamak> suomalaisten puolueiden nuorisojärjestöt eivät ole perinteisesti olleet fiksuimmasta päästä. vastahan kokoomusnuorten puheenjohtaja puhui lapsilisän lopettamiseesta ettei tuettaisi köyhien lisääntymistä. ja persujen nuoret olisivat halunneet kriminalisoida vieraan kulttuurin levittämisen.
10.05.13 04:22
<LordBhorak> Herniläinen nyt jännästi yhdisti sanat vihreä ja ajatus samaan lauseeseen. Aika jännä, kun nuo 2 asiaa ei oikein käsi kädessä kulje.
10.05.13 02:22
<RiffRaff> Pitää muistaa että näiden nuorisojärjestöjen elinehto on esittää kärkkäitä ja ylilyöviä ideoita/ajatuksia, koska ne tarvitsevat julkisuutta. Nuorisojärjestöt on kaikissa puolueissa tunnettuja että ne huutavat äärimmäisyyksiin meneviä mielipiteitä jotka kuitenkin jollain tavalla liittyvät puolueen agendaan eli sanovat periaatteessa asioita mitä emäpuolue ei voi sanoa.
09.05.13 22:57
<aleksi_i> Ruuan tuotanto suomessa/eu:ssa pyörii jo tuottajille tuottamattomana työnä. sitä pyöritetään tuilla kun ei tuottaja saa rahaa...haistakaa vihreät harmaa kuihtunut paska.
09.05.13 21:02
<puapo> Jos sitä lihaa nyt kuitenkin kulutetaan niin tällöin kysynnän ja tarjonnan lain mukaan sitä myös jossain tuotetaan. Oon kuullut et etelä-amerikassa lihaa valmistuu oikein eettisesti kun se laiduntaa pampalla vapaana. Ainut onkelma on siinä et sitä peltoa siellä hakataan lisää sademetsistä kun siitä karjankasvatuksesta saa kivasti rahaa kun sitä lihaamyydään eurooppaan. Siinä kun eu lopettaa lihantuotannon tukemisen omalla alueellaan, niin voin kuvitella kuinka eettisesti ja ympäristöystävällisesti siellä alkaa sademetsän humisemaan nutulleen pellon ja karjan tieltä...-Lainattu kaverin naamakir
09.05.13 20:24
<Awnker> Jos vihreät saisi päättää niin 50v päästä eurooppa olisi maailman köyhin maanosa, koska kaikki muut on menneett kehityksessä ohi ja eurooppalaistten rahat on laitettu kestävään kehitykseen.
09.05.13 20:24
<Rappis> pitää rueta harrastaa cannibalismia voidaan aloittaa sit näistä vihreistä
09.05.13 20:20
<täplis> Onhan sekin pohjimmiltaan aika tyhmä systeemi että maksat valtiolle, joka maksaa maanviljelijöille, joilta ruoka ostetaan eikä niin, että kustannukset olisiat suoraan hinnassa ilman byrokratian välikäsiä. Ei se tukibyrokratiakaan ihan kulutonta ole.
09.05.13 20:11
<Moe Szyslak> <TinQQ>Samalla tavalla sitä ruokaa menisi roskiin, vaikka kaikki tuotaisiin kauempaa.
09.05.13 20:04
<herniläinen> <Mikko84> Olen päätynyt samaan lopputulokseen kanssasi.
09.05.13 20:02
<TinQQ> Toisaalta siinäkään ei ole mitään järkeä, että länsimaissa tuotetusta ruuasta noin puolet päätyy syömättömänä roskiin. Siinä vasta hirvittävä määrä rahaa ja resursseja meneekin hukkaan.
09.05.13 19:49
<VeikkoVälikäsi> Miettikääpä noita Vinonkin kokouksia, tytöt siellä ehdottelee tyhmiä ja jätkän vaan nyökyttelee ja kehuu hyväksi ideaksi pillun saannin toivossa.
09.05.13 19:49
<nahkhiiri> Tuollai saatais maatalous lopetettua kokonaan..
09.05.13 19:43
<Knullare> Harmi, että nää kaikkein idiooteimmat ovat niitä, jotka ajavat asioitaan kaikkein innokkaimmin..
09.05.13 19:29
<Mikko84> <herniläinen>. Vihreät ei edes ole kiinnostunut siitä mitä niitten ajatukset vaikuttavat muuhun ja jos tarkemmin väännetään rautalangasta vihreät ei edes ajattele kuin yhtä asiaa ne ei edes mieti toimintojensa todellista seurausta jos ajatus vähänkin tuntuu luontoystävälliseltä ne pistää sen heti alulle ilman tutkimusta ajattelemattakaan kaukonäköisesti mikä on juuri aktivistin ongelma ei mietitä mitään etukäteen ja jos mietitäänkin vähänkin sekin on vain yhdestä näkökulmasta eli omasta.
09.05.13 19:28
<jmppa> Ideahan on periaatteessa hyvä mutta ei tule millään toteutumaan. Vaakalaudalla on ympäristö ystävällisyys ja raha, ja kummankohan Suomalaiset valitsee kun jo nyt ruoka on hirveän kallista.
-1
09.05.13 19:09
<herniläinen> Tällaiset ajatukset aiheuttavat päänsärkyä. Eikö vihreään ajatukseen kuulu lähiruuan ostaminen ja sen tukeminen. Tämän seurauksesta suomalaisen lähiruuan hinta nousee kaupoissa ja kuluttajat alkavat ostamaan halvempaa romanialaista hevosen lihaa, jonka tuonti Suomeen kuluttaa enemmän luontoa ja ympäristöä ja plaaplaaplaa. TL;DR http://www.youtube.com/watch?v=OnL3FdzNj0A
34
09.05.13 19:09
<ööö> joskus hävettää nuorien puolesta....
09.05.13 19:06
<Mikko84> Vinossa on koko ajatus.

LÄHETÄ KAVERILLE

Nimesi

Sähköpostiosoitteesi

Syötä kaverisi sähköpostiosoite

ILMOITA ASIATON SISÄLTÖ

Mikäli tämä mediatiedosto on mielestäsi sopimaton tai omistat tekijänoikeudet mediatiedostoon ja haluat sen poistettavaksi, voit lähettää siitä meille ilmoituksen.

Valitse mielestäsi parhaiten kuvaava ilmoitus mediatiedostosta.

Syy

Repost media ID

Lyhyt selvitys

KATEGORIAT

Selaa linkkejä..

MUITA SAMANLAISIA

Kommentointiin liittyvät säännöt

  • Pyri kunnioittamaan muita kirjoittajia ja heidän mielipiteitään.
  • Merkitse kommenttisi lähetysvaiheessa off-topiciksi mikäli se ei liity mitenkään itse mediaan.
  • Ylläpidolla on oikeus poistaa kommentti ilman mitään erillistä ilmoitusta.
  • Jylppy-Galleriaan ei hyväksytä poliittisten äärilaitojen riitelyä tai maahanmuuttopolitiikkaan liittyviä medioita tai kommentteja, niillä ei ole mitään viihdearvoa eivätkä ne tästä syystä sovellu Riemurasiaan.
  • Kiihottaminen kansanryhmää vastaan on kiellettyä.
  • Väkivallalla tai millään muullakaan uhkailua ei sallita, kohdistuipa se toiseen kirjoittajaan, julkisuuden henkilöön tai tuntemattomaan ihmiseen. Myöskään muita ei saa kannustaa väkivaltaan tai vainoon.
  • Linkit jotka sisältävät erotiikkaa, väkivaltaa, häiritseviä kuvia tai mainontaa ovat kiellettyjä.
  • Poistamme mainostarkoituksessa laaditut kirjoitukset, olipa mainostettava asia sitten tavara, palvelu, aate tai maailmankatsomus. Puolueen tai uskonnon kiihkeä tuputtaminen voi olla myös mainostamista.
  • Yksityiselämään kuuluvia asioita ei saa julkaista. Tämä tarkoittaa mm. puhelinnumeroita, osoitetietoja ja sähköpostiosoitteita.
  • Toistuva saman asian kommentointi on kiellettyä.
  • Mediaan liittymättömät kommentit, kuten maahanmuuttopoliikka tapahtuu foormilla. Pääset siihen tästä. Sallimme kuitenkin mediaan liittymättömät kirjoitukset tietyissä rajoissa. On myös välillä piristävää kuulla käyttäjien omia hauskoja kokemuksia elämästä.
  • Jatkuvista sääntöjen rikkomisesta ylläpidolla on oikeus antaa käyttäjälle varoitus (7 päivän kirjoitus -ja äänestyskielto) sekä räikeimmissä tapauksissa porttikielto sivustolle tai tunnuksen poisto.
  • Kaikkien näiden sääntöjen jälkeen pyritään pitämään keskustelu kuitenkin rentona.