Quantcast

Suomalaisille syötetään roskaa.

Moni elintarvikkeistamme sisältää mm. maali-, räjähde-, pesuaine-, ja kosmetiikkateollisuudessa käytettäviä lisäaineita.

Jatka sivustolle painamalla alla olevaa kuvaa:
Suomalaisille syötetään roskaa. | Moni elintarvikkeistamme sisältää mm. maali-, räjähde-, pesuaine-, ja kosmetiikkateollisuudessa käytettäviä lisäaineita.

Julkaistu: 10.5.2013 23:21

Kommentit: 29 kpl

Tarkastaja: Arab

4 / 5 (9 ääntä)

Suomalaisille syötetään roskaa. | Moni elintarvikkeistamme sisältää mm. maali-, räjähde-, pesuaine-, ja kosmetiikkateollisuudessa käytettäviä lisäaineita.

Kommentit

22.05.13 17:56
<Haru> Jos haluaa puhdasta ja laadulla tuotettua ruokaa, niin ei tänä päivänä ole niin helppo sitä löytää. Täältä ainakin näyttäisi saavan ilman lisäaineita http://feelvivid.fi/
16.05.13 12:46
<Tonny> Ihan sama, kunhan ei hevosta!!! eihän hevosta!!!
13.05.13 21:46
<costis> ristus miten sinisilmästä porukkaa.
13.05.13 03:02
<jukkissmyass> Kuinka monen muun mielestä muuten paras osa grillikanaa on se rapea nahka? Voi kyynel jos sitä tai possun kamaraa on antamassa makua mun ruokaan...
12.05.13 20:47
<kanki85> "Kalapuikosta liki 40 prosenttia on paksua kuorrutusta, joka on valmistettu vehnäjauhosta, määrittelemättömästä kasviöljystä ja tärkkelyksestä." No mitävittua?! Jos ei siinä noita ois ni se ois pakastettu kalafilepala.
12.05.13 18:48
<topper83> Onhan se ihan kiva välillä lukea parivuotta vanhoja "uutisiakin"
12.05.13 11:35
<reaper75> juu ei elämästä selviä hengissä mutta kun täällä kumminki ollaan niin miksi sitä ei vois viihtyä täällä sitten pikkasen pitempää ja alkais miettiä mitä sitä laittaa suuhunsa...
12.05.13 04:51
<Motorbreather> Madcook
11.05.13 19:28
<kuggis> mitäs jos pesuaineissa käytetään ruokateollisuudessa käytettävää lisäainetta?!?!?!?!?? :O:O:O:O:O:
11.05.13 15:20
<Gmith> Vettäki käytetään teollisuudessa räjähteiden, myrkkyjen ja kaiken paskan valmistukseen mutta ei se tarkota että se olisi epäterveellistä. Vittu että jengi jaksaa nykyään stressata näiden kaiken maailma e-koodien takia. Hapella, typellä ja vedylläki on omat e-koodinsa ja niitä kaikkia käytetään teollisuudessa kaikkeen paskaan ja te hengitätte niitä.
11
11.05.13 14:35
<Neris> Minullekin tarjottiin maksua siitä että dissaan virallisesta totuudesta poikkeavia tutkimustuloksia ja uutisia. Onneksi on joku sentään ottanut tarjouksen vastaan. Useampikin, näen ma. Pitäkää ne päät pensaassa, elämä on mukavampaa kun ei tarvitse ymmärtää että poliitikot omistavalle liike-elämällä ihmisten hyvinvointi ja henkinen kehittyminen on pahin vihollinen.
-1
11.05.13 14:34
<^s1m0^> Eipä kiinnost. Jos on hyvää ja nälkä lähtee niin mitä sitten. Kuollaa sitä joskus kuitenkin
-1
11.05.13 13:42
<costis> totta puhuekseni minua kyllä vitussa kiinnostaa miski ruuassa on niin paljon paskaa ja se silti maksaa jokavuosi liikaa.
11.05.13 12:33
<Tunpperi> On elintarvikkeissa kuitenkin sen verran tarkat säädökset, että ei sinne ny mitään myrkkyjä tungeta. Eikä niitä sinne lisätä tutkimatta.
11.05.13 11:55
<Joonus> En voi vittu uskoo kuin välinpitämättömiä ihmiset on omaa itseään kohtaan, "kunhan se maistuu hyvältä". Ei jumalauta.
11.05.13 09:44
<doomchild> Bolleny, kuis ne vanhat ihmiset sitten saa eniten syöpiä, vaikka syövät vähiten valmisaterioita tai säilykkeitä? Näin yleistettynä siis.
-1
11.05.13 08:45
<LordBhorak> Apua! Tiesittekö, että vastasyntyneille lapsille syötetään ruokaa, joka sisältää hiiltä! Hiiltä on myös atomipommeissa! Katastrofi...
20
11.05.13 06:46
<Apinapallo> On kyllä niin mielipide kirjoitus kun voi vaan olla.
11.05.13 05:17
<Kirigiri> Joo ei kande ihan ottaa antti heikkilän väitteitä vakavasti. Mies ei ole lääkäri siitä kaikkein luotettavimmasta päästä. Koulutukseltaan taitaa olla vaan joku ortopedi. Kauhea mies paasaamaan hiilihydraattien pahuudesta ja ties mistä ruokateollisuuden salaliitoista. Parit poikkitieteelliset kirjatkin on onnistunu julkasemaan kaiketi aiheista. Jutut välillä hyvin pseudotieteitä risteävää tasoa. Esim tämän artikkelin väitteet natriumglutamaatin pahuudesta ovat vähintään harhaanjohtavia, ellei peräti valheellisia, ihan näin kylmän biologiselta kantilta katsottuna.
11.05.13 02:33
<Bolleny> Kanakotka, totuushan on se, että nykymaailmassa suurin syöpää aiheuttava tekijä on kaikki ruoassa oleva schaisse. Ei ne aineet tietenkään lyhyellä tähtäimellä mitään vaarallisia ole, mutta kun täällä syödään niitä koko elämä niin kyllä se sitten alkaa olla vaarallista.
11.05.13 02:27
<piran> Lääkäri antti heikkilä sanoo, että ei ruoan tarvitse olla halpaa, laadusta voi maksaa. No vittu, lääkärin palkoilla voi syödä vaikka mitä, kaikilla ei vaan ole varaa maksaa siitä laadusta.
11.05.13 01:35
<Toopala> Kauheen haloon nostavat nuista kanannahkalihapullista. Kertokaas minulle mistä lähtien kanan nahka on ollu pahasta? Minusta se on ainakin ihan helvetin hyvän makusta kun uunissa paistetun broilerin koiven nahka on kypsynyt rapeaksi, parempaa kanaherkkua saa hakea imo.
11.05.13 01:01
<WremahThD> Ihmiskeho selviytyy mistä tahansa. Ilmakin on nykyään myrkyllisempää kuin esim. 100 vuotta sitten. Jos nyt sellainen kaupunkilainen lähtisi jonnekin tiibetin vuoristoille vaeltamaan, missä ilma on ohuempaa ja raikkaampaa, niin tämän pitäisi kantaa mukanaan lisähappea koska keuhkot sopeutuneet kaikenmaailman katupölyille ja kaasuille.
11.05.13 00:44
<Kanakotka> Juu, sisältää, niin häilyvissä määrin, että prosenttiyksikön sadasosia saattaa olla merkitty pakotustarpeessa jos vaikka piikitystarkastuksessa sattuisikin löytämään. Vittu mikä paskalehti tämäkin. Lietsoo vaan turhaa pelkoa ja ei mitään muuta.
11.05.13 00:29
<lihapulla> Totta puhuakseni minua ei vittuakaan kiinnosta mitä ruokani sisältää, kunhan se maistuu hyvältä. Mitä sitten vaikka samaa lisäainetta käytettäisiin räjähdysaineissa? Ei se tarkoita että kyseinen lisäaine olisi myrkyllistä.
22
11.05.13 00:10
<herniläinen> Kaikkeen sitä voi kuolla. Paitsi suomalaisen lehdistön propagandaan.
10.05.13 23:59
<Irppa> Ilmakin sisältää kaikenlaisia kaasuja jotka palavat herkästi. Ja me hengitetään sitä!

LÄHETÄ KAVERILLE

Nimesi

Sähköpostiosoitteesi

Syötä kaverisi sähköpostiosoite

ILMOITA ASIATON SISÄLTÖ

Mikäli tämä mediatiedosto on mielestäsi sopimaton tai omistat tekijänoikeudet mediatiedostoon ja haluat sen poistettavaksi, voit lähettää siitä meille ilmoituksen.

Valitse mielestäsi parhaiten kuvaava ilmoitus mediatiedostosta.

Syy

Repost media ID

Lyhyt selvitys

KATEGORIAT

Selaa linkkejä..

SUOSITUIMPIA VIDEOITA

Kommentointiin liittyvät säännöt

  • Pyri kunnioittamaan muita kirjoittajia ja heidän mielipiteitään.
  • Merkitse kommenttisi lähetysvaiheessa off-topiciksi mikäli se ei liity mitenkään itse mediaan.
  • Ylläpidolla on oikeus poistaa kommentti ilman mitään erillistä ilmoitusta.
  • Jylppy-Galleriaan ei hyväksytä poliittisten äärilaitojen riitelyä tai maahanmuuttopolitiikkaan liittyviä medioita tai kommentteja, niillä ei ole mitään viihdearvoa eivätkä ne tästä syystä sovellu Riemurasiaan.
  • Kiihottaminen kansanryhmää vastaan on kiellettyä.
  • Väkivallalla tai millään muullakaan uhkailua ei sallita, kohdistuipa se toiseen kirjoittajaan, julkisuuden henkilöön tai tuntemattomaan ihmiseen. Myöskään muita ei saa kannustaa väkivaltaan tai vainoon.
  • Linkit jotka sisältävät erotiikkaa, väkivaltaa, häiritseviä kuvia tai mainontaa ovat kiellettyjä.
  • Poistamme mainostarkoituksessa laaditut kirjoitukset, olipa mainostettava asia sitten tavara, palvelu, aate tai maailmankatsomus. Puolueen tai uskonnon kiihkeä tuputtaminen voi olla myös mainostamista.
  • Yksityiselämään kuuluvia asioita ei saa julkaista. Tämä tarkoittaa mm. puhelinnumeroita, osoitetietoja ja sähköpostiosoitteita.
  • Toistuva saman asian kommentointi on kiellettyä.
  • Mediaan liittymättömät kommentit, kuten maahanmuuttopoliikka tapahtuu foormilla. Pääset siihen tästä. Sallimme kuitenkin mediaan liittymättömät kirjoitukset tietyissä rajoissa. On myös välillä piristävää kuulla käyttäjien omia hauskoja kokemuksia elämästä.
  • Jatkuvista sääntöjen rikkomisesta ylläpidolla on oikeus antaa käyttäjälle varoitus (7 päivän kirjoitus -ja äänestyskielto) sekä räikeimmissä tapauksissa porttikielto sivustolle tai tunnuksen poisto.
  • Kaikkien näiden sääntöjen jälkeen pyritään pitämään keskustelu kuitenkin rentona.