Quantcast

Suo, kuokka ja poispilattu kermaperse

Jatka sivustolle painamalla alla olevaa kuvaa:
Suo, kuokka ja poispilattu kermaperse

Julkaistu: 6.1.2013 15:29

Kommentit: 18 kpl

Tarkastaja: Tiikuri

3.5 / 5 (27 ääntä)

Suo, kuokka ja poispilattu kermaperse

Eniten ääniä saaneet kommentit

06.01.13 16:50
<Laihane69> Ei oo muka suomessa kallista... joopa joo... olo paranis nuorilla heti jos olis ees mahollisuus päästä työhö mis ois kohtuullinen palkka, pitkä työsuhde, kivat työ kaverit ja pomo mut sekii on liikaa pyydetty. Ilmankos monia masentaa olla täällä. Kaikki ei pääse unelma työhön mut ku ees noi kriteerit täyttys ni vois nuorisolla olla hyvä syy olla valittamatta mutta rakentava kritiikki on aina oikeutettua :)

Kommentit

18.01.13 03:10
<Porkkanamafia> Vähän naurettavaa mun mielestä valittaa :/ "ei oo töitä niin joudun syömään tänään vähän halvempia elintarvikkeita ku ruokaan jää kaljalavan jälkeen rahaa vaan kymppi ja perkele ku joudun ajamaan 10 vuotta vanhalla autolla vaikka naapurin erkillä on uudempi eikä mulla riitä rahat ostaa ihan uusinta elektroniikkaa niiku niillä saatanan porvareil on" suomen ainoot oikeet ongelmat on alkoholi ja kateus ^
-1
10.01.13 12:25
<hyder> Minusta tuo kirjoitus puhui puolestaan, kuka oikeasti on se 'poispilattu kermaperse'. Lisäksi minä en ymmärrä missä nämä väkivaltaiset ja rasistiset suomalaiset oikeasti ovat. Olen asunut pienen elämäni aikana Lapissa, Pohjois-Pohjanmaalla ja Keski-Suomessa enkä ole kerennyt tutustua yhteenkään väkivaltaiseen ihmiseen. Ihmeellistä.
08.01.13 13:03
<tant> Kaikki oikeat suomalaiset ovat yhdys sana vammaisia.
-1
08.01.13 11:55
<Aivan höpö> Niin kaikki suomalaiset on alkoholisteja ja se on rasismia jos on poliittinen mielipide maahanmuutosta. Ei mitään uutta kyllä tässä kirjoituksessa. Niin ja Yhdysvalloissa on kaksinkertainen murha määrä väestölukuun nähden.
08.01.13 01:54
<taokki> <Awdef> Noni, oikeaan osoitteeseen taisivat lähteä. Ei siis mennyt tuokaan kommentti hukkaan. :)
-1
07.01.13 18:57
<tant> Voin suomentaa laiskoille: Mene töihin ja lakkaa ruikuttamasta ja alkoholisoitumasta. Suomessa ei ole niin paljon somaleita ettet voi tehdä töitä.
-1
07.01.13 16:05
07.01.13 11:50
<Jakedus> tyytyminen ei tuo kehitystä
06.01.13 23:42
<Mussu-> Aika surkea provosointiyritys... Helppohan se sieltä Jenkkilästä on huudella suomalaisena, jolla on luultavasti Suomesta saatu korkeahko koulutus (=hyvä palkka USAssa). Eihä siellä bensakaan maksa paljon (...)akaan!
06.01.13 21:58
<largehc> olipas hyvä-
06.01.13 21:40
<Awdef> Sain <Taokki>:n 0-arvoisesta kommentista noin kaksi syöpää.
16
06.01.13 21:27
<taokki> Elikkäs kirjoittaja muutti pois suomesta ja nyt onkin sitten hyvä haukkua kun on hurahtunut paikalliseen meininkiin. En väitä, että suomi ois täydellinen paikka, mutta jonkin verran on kokemusta parista keski-euroopan maasta. Sillä perusteella voi vaan sanoa että hyvät ja huonot puolet on joka maassa, suomessa niitä hyviä puolia on ainakin omasta mielestä enemmän kun huonoja. Ainiin ja olihan tuo kirjoittaja vielä nainen niin mitäpä järkevää sieltä voi odottaa... Niin ja joo ei kyllä jaksanu lukea koko juttua :D
-10
06.01.13 20:09
<jup> rikastetaan vaan maata mamuilla jeejee
06.01.13 20:07
<Sidle> En viittiny lukea loppuun, kun ainakin alkupuolisko oli vain typeriä stereotypioita kerrottuna totuuksina ja asioita, jotka eivät vain yksiselitteisesti ole totta. Suomalaiset hakkaa maahanmuuttajia? Oisko kuitenkin maahanmuuttajat, jotka niitä rikostilastoja rikastuttaa.
06.01.13 19:16
<Galeazzo> Miten niin kaikki hyvin jne.? Työttömyys, hintataso suhteutettuna tuloihin, lapsiperheiden kurjistuminen, eriarvoistuminen, syrjäytyminen... Pitkä lista huonoista asioista! Helkkari mihin suuntaan tämä maa on menossa!
06.01.13 17:56
<Kyrvikki> Ärsyttävä tyyli kirjoittajalla pyydellä anteeksi tekstiään heti kärkeen. Jos kirjoitetaan pakinaa niin ladataan kunnon täyslaidallinen sarkasmia, ironiaa, ja vaikka silkkaa vittuilua, mutta ei ryhdytä pelkäämään että joku suuttuu.
20
06.01.13 16:50
<Laihane69> Ei oo muka suomessa kallista... joopa joo... olo paranis nuorilla heti jos olis ees mahollisuus päästä työhö mis ois kohtuullinen palkka, pitkä työsuhde, kivat työ kaverit ja pomo mut sekii on liikaa pyydetty. Ilmankos monia masentaa olla täällä. Kaikki ei pääse unelma työhön mut ku ees noi kriteerit täyttys ni vois nuorisolla olla hyvä syy olla valittamatta mutta rakentava kritiikki on aina oikeutettua :)
06.01.13 16:34
<Presidentti> olipas melkoista (...)a

LÄHETÄ KAVERILLE

Nimesi

Sähköpostiosoitteesi

Syötä kaverisi sähköpostiosoite

ILMOITA ASIATON SISÄLTÖ

Mikäli tämä mediatiedosto on mielestäsi sopimaton tai omistat tekijänoikeudet mediatiedostoon ja haluat sen poistettavaksi, voit lähettää siitä meille ilmoituksen.

Valitse mielestäsi parhaiten kuvaava ilmoitus mediatiedostosta.

Syy

Repost media ID

Lyhyt selvitys

KATEGORIAT

Selaa linkkejä..

SUOSITUIMPIA VIDEOITA

Kommentointiin liittyvät säännöt

  • Pyri kunnioittamaan muita kirjoittajia ja heidän mielipiteitään.
  • Merkitse kommenttisi lähetysvaiheessa off-topiciksi mikäli se ei liity mitenkään itse mediaan.
  • Ylläpidolla on oikeus poistaa kommentti ilman mitään erillistä ilmoitusta.
  • Jylppy-Galleriaan ei hyväksytä poliittisten äärilaitojen riitelyä tai maahanmuuttopolitiikkaan liittyviä medioita tai kommentteja, niillä ei ole mitään viihdearvoa eivätkä ne tästä syystä sovellu Riemurasiaan.
  • Kiihottaminen kansanryhmää vastaan on kiellettyä.
  • Väkivallalla tai millään muullakaan uhkailua ei sallita, kohdistuipa se toiseen kirjoittajaan, julkisuuden henkilöön tai tuntemattomaan ihmiseen. Myöskään muita ei saa kannustaa väkivaltaan tai vainoon.
  • Linkit jotka sisältävät erotiikkaa, väkivaltaa, häiritseviä kuvia tai mainontaa ovat kiellettyjä.
  • Poistamme mainostarkoituksessa laaditut kirjoitukset, olipa mainostettava asia sitten tavara, palvelu, aate tai maailmankatsomus. Puolueen tai uskonnon kiihkeä tuputtaminen voi olla myös mainostamista.
  • Yksityiselämään kuuluvia asioita ei saa julkaista. Tämä tarkoittaa mm. puhelinnumeroita, osoitetietoja ja sähköpostiosoitteita.
  • Toistuva saman asian kommentointi on kiellettyä.
  • Mediaan liittymättömät kommentit, kuten maahanmuuttopoliikka tapahtuu foormilla. Pääset siihen tästä. Sallimme kuitenkin mediaan liittymättömät kirjoitukset tietyissä rajoissa. On myös välillä piristävää kuulla käyttäjien omia hauskoja kokemuksia elämästä.
  • Jatkuvista sääntöjen rikkomisesta ylläpidolla on oikeus antaa käyttäjälle varoitus (7 päivän kirjoitus -ja äänestyskielto) sekä räikeimmissä tapauksissa porttikielto sivustolle tai tunnuksen poisto.
  • Kaikkien näiden sääntöjen jälkeen pyritään pitämään keskustelu kuitenkin rentona.