Quantcast

Kahden lapsen äiti puolustautui aseella

Varas tunkeutui väkisin kotiin miehen ollessa töissä. Mies käski puhelimella piiloutua.

Jatka sivustolle painamalla alla olevaa kuvaa:
Kahden lapsen äiti puolustautui aseella | Varas tunkeutui väkisin kotiin miehen ollessa töissä. Mies käski puhelimella piiloutua.

Julkaistu: 5.1.2013 21:37

Katsottu: 5856 kertaa

Kommentit: 22 kpl

Tarkastaja: Arab

4.16 / 5 (13 ääntä)

Kahden lapsen äiti puolustautui aseella | Varas tunkeutui väkisin kotiin miehen ollessa töissä. Mies käski puhelimella piiloutua.

Eniten ääniä saaneet kommentit

05.01.13 22:22
<Jaro!!!> Joissain osavaltioissa on laillista tappaa jos joku tunkeutuu sun taloon.
05.01.13 22:07
<WremahThD> On varmasti yllätys kun vastassa ei olekaan raiskattavaa/tapettavaa naista ja avuttomia lapsia, vaan vastaan tuleekin reikärauta ja joku joka ei häikäile puolustaa perhettään sillä. Odottelen tässä pakollista suomikommenttia.

Kommentit

08.01.13 17:51
<Esaj2> Se on niin helppoa arvostella, kun ei ole joutunut itse koskaan vastaavaan tilanteeseen. Voin väittää, ettei kukaan täällä avaa lakikirjaa sen suhteen mitä saa tehdä ja mitä ei, jos ovesi läpi tunkeutuu sekava hörhö, jonka aikeista ei voi olla ollenkaan varma. Ja jos kerran tässä tapauksessa naisella oli ase jo valmiina, niin olisiko hänen muka pitänyt olla ampumatta ja mahdollisesti vielä menettää aseensa tälle hörhölle?
07.01.13 23:12
<SuPo> <Ela-94>, ja murhan yrityksestä tässä pitäisikin tulla syyte. Mikä estää ihmistä vaikka kutsumasta toisen kylään ja sitten teloittamasta tätä "tunkeilijana"? Ei niin vallan mikään näillä sairailla jenkkilainsäädännöillä.
07.01.13 18:19
06.01.13 15:22
<Lapsivedenkeitin> Suomessa hätävarjelun liiottelusta vankilaan ja varkaalle korvauksia
06.01.13 15:19
<Motorbitch> Suomes ois äiti linnassa
06.01.13 13:15
<shoon> Sahonen: muistaakseni jopa suomessa on mahdollista päästä pahoinpitely- tai tapposyytteestä, jos oikeus katsoo, ettei tekijällä ollut enää mahdollisuutta perääntyä. Voi olla aika vaikea vakuutella valamiehistölle, ettei etuovelta enää pääse perääntymään.
06.01.13 06:14
<sikamaster> No nih, Positiivisia aseuutisia. Ei mene NRA-rahat hukkaan näköjään. Viisi ammusta naamariin, joo joo....
06.01.13 03:32
<puolisukeltaja> Pikkaisen omituinen juttu. Nainen ja lapset menivät piiloon haastekirjeettä tuovaa lakimiestä (=solicitor?). Oletuksena voidaan pitää että he sammuttavat kaikki TV, valot ja muut sähkölaitteet jotta näyttäisi että talossa ei ole ketään. On hyvin mahdollista, että murtovarkaalle ensimmäinen asia joka kertoi ettei hän ole yksin talossa, oli luoti sade naamalle.
-1
06.01.13 02:39
<Paheksu> WremahThD> Mutta jospa se tyyppi kilkutteli ovikelloa vain varmistuakseen, että talo johon murtautuu on tyhjä? Mutta siis sitä saa mitä tilaa, harmi ettei ollu haulikko. Koti on pyhä asia.
06.01.13 01:18
<Arkki> Ja jotkut ihmiset haluaa aseet kansalaisilta pois. jotta ryöstäjien työ helpottuu?
06.01.13 01:04
<largehc> otti viis ammusta feissiin ja käveli pois?
06.01.13 00:04
<Modiglian> <fat bastard><jmppa> Molemmat voi sitten mennä lukemaan uudelleen ton jutun.
05.01.13 23:26
<fat bastard> <jmppa> Jutussa kerrotaan että vaimo + mies + lapset piiloutuivat ullakkotoimiston kaappiin, ja että varas penkoi alakertaa ennen kuin siirtyi ullakkoa ihmettelemään. Nainen avasi tulen kun murtovaras avasi ullakon komeron oven.
05.01.13 23:13
<Cesium> Hienoa että jossain päin maailmaa vielä arvostetaan rehellisien ihmisten mahdollisuutta puolustautua. Valitettavasti nekkeri selvisi, mutta ehkä oppi jotain?
12
05.01.13 22:22
<Jaro!!!> Joissain osavaltioissa on laillista tappaa jos joku tunkeutuu sun taloon.
05.01.13 22:16
<jmppa> Ei ehkä ihan täydellisesti hoidettu homma mutta toisaalta ihmisellä on oikeus puolustaa kotiaan. Harmi vaan että nainen taitaa saada isot syytteet sillä ainakin mun käsityksen mukaan nainen ampui varoittamatta heti kun tämä murtovaras pääsi taloon sisään.
05.01.13 22:07
<WremahThD> On varmasti yllätys kun vastassa ei olekaan raiskattavaa/tapettavaa naista ja avuttomia lapsia, vaan vastaan tuleekin reikärauta ja joku joka ei häikäile puolustaa perhettään sillä. Odottelen tässä pakollista suomikommenttia.
05.01.13 21:51
<sallinen> Ihan oikein tälle roskaihmiselle, olisi saanut saatana kuolla.

LÄHETÄ KAVERILLE

Nimesi

Sähköpostiosoitteesi

Syötä kaverisi sähköpostiosoite

ILMOITA ASIATON SISÄLTÖ

Mikäli tämä mediatiedosto on mielestäsi sopimaton tai omistat tekijänoikeudet mediatiedostoon ja haluat sen poistettavaksi, voit lähettää siitä meille ilmoituksen.

Valitse mielestäsi parhaiten kuvaava ilmoitus mediatiedostosta.

Syy

Repost media ID

Lyhyt selvitys

KATEGORIAT

Selaa linkkejä..

MUITA SAMANLAISIA

Laatuaikaa lapsen kanssa

16518 katselukertaa

Kahden jengiläisen haastattelu

7933 katselukertaa

Lapsen joulu pelastettu

10462 katselukertaa

MUOKKAA LINKIN TIETOJA

Muokkaamasi tiedot tarkastetaan mahdollisimman nopeasti ylläpidon toimesta, jonka jälkeen muutokset tulevat näkyviin mediaan. Voit muokata mediaa useamman kerran vaikka viimeisintä muutostasi ei ole vielä hyväksytty. Median poisto tulee myöhemmin mahdolliseksi.

URL

Otsikko

Kuvaus

Kategoria

Kommentointiin liittyvät säännöt

  • Pyri kunnioittamaan muita kirjoittajia ja heidän mielipiteitään.
  • Merkitse kommenttisi lähetysvaiheessa off-topiciksi mikäli se ei liity mitenkään itse mediaan.
  • Ylläpidolla on oikeus poistaa kommentti ilman mitään erillistä ilmoitusta.
  • Jylppy-Galleriaan ei hyväksytä poliittisten äärilaitojen riitelyä tai maahanmuuttopolitiikkaan liittyviä medioita tai kommentteja, niillä ei ole mitään viihdearvoa eivätkä ne tästä syystä sovellu Riemurasiaan.
  • Kiihottaminen kansanryhmää vastaan on kiellettyä.
  • Väkivallalla tai millään muullakaan uhkailua ei sallita, kohdistuipa se toiseen kirjoittajaan, julkisuuden henkilöön tai tuntemattomaan ihmiseen. Myöskään muita ei saa kannustaa väkivaltaan tai vainoon.
  • Linkit jotka sisältävät erotiikkaa, väkivaltaa, häiritseviä kuvia tai mainontaa ovat kiellettyjä.
  • Poistamme mainostarkoituksessa laaditut kirjoitukset, olipa mainostettava asia sitten tavara, palvelu, aate tai maailmankatsomus. Puolueen tai uskonnon kiihkeä tuputtaminen voi olla myös mainostamista.
  • Yksityiselämään kuuluvia asioita ei saa julkaista. Tämä tarkoittaa mm. puhelinnumeroita, osoitetietoja ja sähköpostiosoitteita.
  • Toistuva saman asian kommentointi on kiellettyä.
  • Mediaan liittymättömät kommentit, kuten maahanmuuttopoliikka tapahtuu foormilla. Pääset siihen tästä. Sallimme kuitenkin mediaan liittymättömät kirjoitukset tietyissä rajoissa. On myös välillä piristävää kuulla käyttäjien omia hauskoja kokemuksia elämästä.
  • Jatkuvista sääntöjen rikkomisesta ylläpidolla on oikeus antaa käyttäjälle varoitus (7 päivän kirjoitus -ja äänestyskielto) sekä räikeimmissä tapauksissa porttikielto sivustolle tai tunnuksen poisto.
  • Kaikkien näiden sääntöjen jälkeen pyritään pitämään keskustelu kuitenkin rentona.