Quantcast

Lähettäjä:

WeirdGuy WeirdGuy

Scientist Man Saves Star Wars

Scientist Man's plan to save Star Wars.

4 / 5 (37 ääntä)

Julkaistu: 19.6.2018 12:29

2.5K
Palkkio lähettäjälle: +200 RR

Lähettäjä: WeirdGuy WeirdGuy

Otsikko: Scientist Man Saves Star Wars

Kuvaus: Scientist Man's plan to save Star Wars.

Hakusanat: star, wars, solo, boba, fett, disney, rlm, red, letter, media, scientist,

4 / 5 (37 ääntä)

ILMOITA ASIATON SISÄLTÖ

Mikäli tämä mediatiedosto on mielestäsi sopimaton tai omistat tekijänoikeudet mediatiedostoon ja haluat sen poistettavaksi, voit lähettää siitä meille ilmoituksen.

Valitse mielestäsi parhaiten kuvaava ilmoitus mediatiedostosta.

Syy

repostMediaId

Lyhyt selvitys

Merkkejä jäljellä

600

Kommentointiin liittyvät säännöt voit lukea tästä.

Kommentti ei liity mediaan

Eniten ääniä saaneet kommentit

Aika: 2018-06-19 13:39:54

+4597

<PandemicZ> +5 RR

Uusilla Star Warseilla oli niin lupaava alku, vaikka kaipa niitäkin pitäisi vihata katu-uskottavuuden takia. Force Awakens ja Rogue One oli hyvin tehtyjä, viihdyttäviä ja loogisia jatkumoja tarinoihin. Ja sitten tapahtui jotain, Last Jedi oli epäloogista jopa tylsää paskaa, joka rikkoi lähes kaiken mitä SW on universumissaan rakentanut ja Rian Johnson hieroi paskaa kaikkien naamaan, jotka kuvittelivat saavansa minkäänlaista vastausta Force Awakensin herättämiin kysymyksiin. Ja ohjaaja Johnsonille annettiin täysi taiteellinen vastuu koko tarinaan. Miksi?! Millä meriiteillä? Looperilla?!

26

Aika: 2018-06-19 14:20:15

+148521

<LOMM> +5 RR

RLM aina 5/5. PARAS leffakanava youtubessa, mikään ei tule edes lähellä näiden matskua.

13

Kommentit (12)

Piilota OFF-Topic keskustelu

23.06.2018 12:32

<Sivari_> On vain 3 Star Wars leffaa. Loput on jotain muuta.

22.06.2018 03:41

<Kape1> Paras youtube kanava.

20.06.2018 14:36

<maksamakkara> jatkuu.. niin niitä elokuvia ei pitäisi edes olla olemassa, ne on huonoja ja ne pilaa olemassa olollaan koko sarjan. Timothy Zahn kirjoitti jo mielestäni paremmat versiot elokuvasarjan jatkolle (oli niistä mitä mieltä tahansa), eli näille uusille elokuville ei ole minkään näköista tarvetta. Ne on kuraa ja älkää menkö katsomaan niitä, niin lakkaavat vihdoin tekemästä lisää tätä mielikuvituksetonta ja sielutonta kuraa.

20.06.2018 14:29

<maksamakkara> PandemicZ en itsekään sen ihmeemmin fanita mitään niistä, en edes niitä kolmea ekaa (4,5,6). Mutta mielestäni se että, ne kolme ekaa on aina katsonut mielellä kertoo myös jostakin. Olen nähny ne kolme moneen kertaan, kun taas ne kolme vähän uudempaa (1,2,3) vain kerran, eikä ole ollut pienintäkään tarvetta nähdä toiste. No nämä uusimmat on sellaista kuraa, että oikeasti kaduttaa, että ne on tullut edes katsottua, ne on vaan niin käsittämättömän huonoja elokuvia. Minulla ei ilmeisesti ole "star wars laseja", joiden avulla voisin selitellä elokuvien huonoja puolia. Jos rehellisiä ollaan..

20.06.2018 14:28

<jokkejaykka> Tai sitten maksaa 9,99kuussa ni voi kattoo netflixiä ja onhanse tuttu ja turvallinen U Torrent kin löytyy.. emmä leffasta maksas 150€ mut se et hyppää lentokoneesta 10sekunttia ni voi mielellää maksaa 580€

20.06.2018 11:17

<PandemicZ> maksamakkara Pitäisi varmaan katsoa ne vielä uudestaan joskus, mutta yhden katsomiskerran perusteella olivat kyllä parempia mitä 70-luvun versiot. Minä en suhtaudu mitenkään älyttömän intohimoisesti alkuperäisiin, toki niiden parissa tuli kasvettua ja ne ovat oleellinen osa kulttuurihistoriaa, mutta elokuvina ne on (nykymittapuulla) aika keskivertoja. Tai sitten minä olen vaan ihan täysin kyllästynyt niihin.

19.06.2018 23:41

<maggarasoosi> En ensimmäistäikään star warssia oo nähny. Star trekkiä sen sijaan montakin jaksoa, en kyl siltikään tiedä ja muista siitäkään sarjasta, kuin "spock tervehdyksen". Et katsomatta paskaa!

19.06.2018 23:01

<maksamakkara> PandemicZ maku asioista saa kiistellä ja sanon että Force Awakens ja Rogue One oli jo ihan hirveetä kuraa.

19.06.2018 19:53

<Pagteeri> Paskaa!

19.06.2018 16:50

<The Shamrock> Star Wars fanit tuntuvat jakautuvan vähän kahteen leiriin näissä uusissa leffoissa. Itse tykkäsin Rogue onesta, sitoi kivasti gappia ep3 ja ep4 välillä ja loppu oli sopivan star wars maisen tumma. Hahmot olivat uniikkisia, vaikkei niille nyt hirveästi taustatarinaa saanutkaan rakennettua. Leffa myös eteni. Sitten taas Ep7 ja 8 kohdalla tuntuu että kaikki hahmot ovat tylsiä, eikä kellään ole kunnon taustatarinaa. Snoke oli mielenkiintoinen pahis, mutta sekin sitten pilattiin jo alkuunsa. Yhdestäkään hahmosta on vaikea ylipäätään edes pitää. Leffat eivät hirveästi edes etene juonellisesti.

19.06.2018 14:20

<LOMM> RLM aina 5/5. PARAS leffakanava youtubessa, mikään ei tule edes lähellä näiden matskua.

19.06.2018 13:39

<PandemicZ> Uusilla Star Warseilla oli niin lupaava alku, vaikka kaipa niitäkin pitäisi vihata katu-uskottavuuden takia. Force Awakens ja Rogue One oli hyvin tehtyjä, viihdyttäviä ja loogisia jatkumoja tarinoihin. Ja sitten tapahtui jotain, Last Jedi oli epäloogista jopa tylsää paskaa, joka rikkoi lähes kaiken mitä SW on universumissaan rakentanut ja Rian Johnson hieroi paskaa kaikkien naamaan, jotka kuvittelivat saavansa minkäänlaista vastausta Force Awakensin herättämiin kysymyksiin. Ja ohjaaja Johnsonille annettiin täysi taiteellinen vastuu koko tarinaan. Miksi?! Millä meriiteillä? Looperilla?!

Foorumilla tapahtuu

Jonossa on 41 mediaa! Lähetä uusi kuva/video tästä.
Lähetä uusi media

Ei kyselyä tälle päivälle. Lisää uusi kysely tästä.

SAMANKALTAISIA

HER-MAN

20 422 katselukertaa

Romantiikkaa

19 968 katselukertaa

Woman definition

13 658 katselukertaa

Ihana karmanlaki<3

14 147 katselukertaa

Hermannin hotellimotelli

13 019 katselukertaa

Kommentointiin liittyvät säännöt

  • Pyri kunnioittamaan muita kirjoittajia ja heidän mielipiteitään.
  • Merkitse kommenttisi lähetysvaiheessa off-topiciksi mikäli se ei liity mitenkään itse mediaan.
  • Ylläpidolla on oikeus poistaa kommentti ilman mitään erillistä ilmoitusta.
  • Jylppy-Galleriaan ei hyväksytä poliittisten äärilaitojen riitelyä tai maahanmuuttopolitiikkaan liittyviä medioita tai kommentteja, niillä ei ole mitään viihdearvoa eivätkä ne tästä syystä sovellu Riemurasiaan.
  • Kiihottaminen kansanryhmää vastaan on kiellettyä.
  • Väkivallalla tai millään muullakaan uhkailua ei sallita, kohdistuipa se toiseen kirjoittajaan, julkisuuden henkilöön tai tuntemattomaan ihmiseen. Myöskään muita ei saa kannustaa väkivaltaan tai vainoon.
  • Linkit jotka sisältävät erotiikkaa, väkivaltaa, häiritseviä kuvia tai mainontaa ovat kiellettyjä.
  • Poistamme mainostarkoituksessa laaditut kirjoitukset, olipa mainostettava asia sitten tavara, palvelu, aate tai maailmankatsomus. Puolueen tai uskonnon kiihkeä tuputtaminen voi olla myös mainostamista.
  • Yksityiselämään kuuluvia asioita ei saa julkaista. Tämä tarkoittaa mm. puhelinnumeroita, osoitetietoja ja sähköpostiosoitteita.
  • Toistuva saman asian kommentointi on kiellettyä.
  • Mediaan liittymättömät kommentit, kuten maahanmuuttopoliikka tapahtuu foormilla. Pääset siihen tästä. Sallimme kuitenkin mediaan liittymättömät kirjoitukset tietyissä rajoissa. On myös välillä piristävää kuulla käyttäjien omia hauskoja kokemuksia elämästä.
  • Jatkuvista sääntöjen rikkomisesta ylläpidolla on oikeus antaa käyttäjälle varoitus (7 päivän kirjoitus -ja äänestyskielto) sekä räikeimmissä tapauksissa porttikielto sivustolle tai tunnuksen poisto.
  • Kaikkien näiden sääntöjen jälkeen pyritään pitämään keskustelu kuitenkin rentona.