Quantcast

Lähettäjä:

ksenon ksenon

Näkökantoja

Asioita voi tarkastella näinkin, usein jopa pitää paikkaansa vaikka ei pitäisi yleistää. Vanha vitsi naisen rahat ovat hänen, miehen yhteisiä.

3.9 / 5 (56 ääntä)

Julkaistu: 30.4.2023 15:43

2.5K
Palkkio lähettäjälle: +200 RR

Lähettäjä: ksenon ksenon

Otsikko: Näkökantoja

Kuvaus: Asioita voi tarkastella näinkin, usein jopa pitää paikkaansa vaikka ei pitäisi yleistää. Vanha vitsi naisen rahat ovat hänen, miehen yhteisiä.

Hakusanat: Naisoletetut, miehet, näkökanta, itsenäisyys, jakaminen,

3.9 / 5 (56 ääntä)

ILMOITA ASIATON SISÄLTÖ

Mikäli tämä mediatiedosto on mielestäsi sopimaton tai omistat tekijänoikeudet mediatiedostoon ja haluat sen poistettavaksi, voit lähettää siitä meille ilmoituksen.

Valitse mielestäsi parhaiten kuvaava ilmoitus mediatiedostosta.

Syy

repostMediaId

Lyhyt selvitys

Merkkejä jäljellä

600

Kommentointiin liittyvät säännöt voit lukea tästä.

Kommentti ei liity mediaan

Eniten ääniä saaneet kommentit

Aika: 2023-04-30 22:42:00

+21847

<gilette> +5 RR

Naiset ahdistuu kuntosalilla kun "jatkuvasti tuijotellaan" mutta treenin jälkeen menevät lisäämään uutta materiaalia onlyfans tililleen...

38

Aika: 2023-04-30 16:18:54

+4162

<präntöö> +5 RR

Naiset ovat usein: Minä minä minä, minä minä minä, minä minä minä, eikä kukaan muu...

28

Aika: 2023-04-30 20:09:12

+8564

<KölliysMörö> +5 RR

Luullakseni Suomessa tasa-arvo on edennyt sen verta pitkälle, että pääosalla naisia ei tarvetta enää lähteä korostuneesti osoittamaan riippumattomuuttaan miehestä. Se on sen verta itsestään selvää nyky-Suomessa, että sukupuoleen katsomatta on mahdollisuus tulla toimeen omillaan. Aina ei ole ollut, eikä se ole kaikkialla maailmassa selvää.

15

Aika: 2023-05-01 15:47:52

+395

<Sävärima> +5 RR

gilette Naiset vouhkaa myös, kuinka heitä esineellistetään. Samaan aikaan kaikki koittavat tehdä tiliä instassa tai onlyfansissa mahdollisimman seksikkäillä kuvilla/videoilla.Useat tienaa jo elantonsa sillä.Täällä Suomessakin jotkut keskiverto-urheilijat koittavat selittää, miten on ikävää, kun naiset joutuvat pukeutumaan piukkoihin urheilupukuihin. Luulevat oikeasti, että kansallisen tason juoksijalla on "vaan urheilun takia" 10 000 seuraajaa ja tienaa sillä leipäänsä.Onhan se naisen järki aina tiedetty... vähän erilaiseksi kun miesten.Onnea itselleni 15-vuotiaasta riemurasia-hahmosta

14

Kommentit (11)

Piilota OFF-Topic keskustelu

10.06.2023 14:27

<miqael69> vaikee ymmärtää mistä puhutaan koska noi lollottimet heiluu hypnoottisesti.

06.05.2023 18:26

<Per-Einar> Tästä lyhyestä pätkästä voi vetää sellaiset johtopäätökset, että tarinan äiti oli eronnut ja raatoi perse hiessä saadakseen lapsilleen hyvän elämän. Siinämielessä jännä vaatia että hänen pitäisi miestä elättää, jos ei ole miestä kuvioissa enää.

02.05.2023 12:51

<kaljamaharolli> Tähän aiheeseen en lähde kommentoimaan mitään, koska tässä on tarkoitushakuisesti lähdetty tälläisella provokatiivisella lyhyellä poiminnalla ja musiikilla liikkeelle.Mieti, mitä itse tuot mukanasi yhteisöösi ja onko se yhteisölle hyväksi vai haitaksi.

02.05.2023 12:15

<Zekko> @präntöö Nyt meni kyllä täysin metsään. Naiset taistelee usein ihan viimeiseen saakka omien lastensa puolesta. Niin kyllä onneksi melkein kaikki nykymiehetkin. Mutta miesten keskuudessa on paljon tavallisempaa avioerossa kuulla itkua siitä, että omien lasten kulut pitäis maksaa.Itketään ku pitäis osallistua lasten harrastus- ja ruokakuluihin kun mieluummin haluis ostaa uuden auton ja uudelle tyttökaverille lomamatkan. Onneksi tämä on nykyisin tosi harvinaista, mutta tulee vastaan silti silloin tällöin. Aina se on mies joka tästä kuitenkin ulisee eikä ikinä nainen. Vituttaa tollaiset luuserit.

02.05.2023 07:45

<SSMan> Kyllä pitää olla "miehen" lumihiutale että tekee tälläistä paskaa ja vielä jakaa interwebsissä. Grow a pair!

01.05.2023 15:47

<Sävärima> gilette Naiset vouhkaa myös, kuinka heitä esineellistetään. Samaan aikaan kaikki koittavat tehdä tiliä instassa tai onlyfansissa mahdollisimman seksikkäillä kuvilla/videoilla.Useat tienaa jo elantonsa sillä.Täällä Suomessakin jotkut keskiverto-urheilijat koittavat selittää, miten on ikävää, kun naiset joutuvat pukeutumaan piukkoihin urheilupukuihin. Luulevat oikeasti, että kansallisen tason juoksijalla on "vaan urheilun takia" 10 000 seuraajaa ja tienaa sillä leipäänsä.Onhan se naisen järki aina tiedetty... vähän erilaiseksi kun miesten.Onnea itselleni 15-vuotiaasta riemurasia-hahmosta

01.05.2023 14:22

<AlbiinoOrava> gilette kaveri kysy miksi lopetin salilla käymisen, sanoin että kyllästytti päätyä jonkun huomiohuoran perseen esittely videolle aina siellä ollessa. .

01.05.2023 11:42

<antennihousu> Noh, onneksi asioista selviää puhumalla

30.04.2023 22:42

<gilette> Naiset ahdistuu kuntosalilla kun "jatkuvasti tuijotellaan" mutta treenin jälkeen menevät lisäämään uutta materiaalia onlyfans tililleen...

30.04.2023 20:09

<KölliysMörö> Luullakseni Suomessa tasa-arvo on edennyt sen verta pitkälle, että pääosalla naisia ei tarvetta enää lähteä korostuneesti osoittamaan riippumattomuuttaan miehestä. Se on sen verta itsestään selvää nyky-Suomessa, että sukupuoleen katsomatta on mahdollisuus tulla toimeen omillaan. Aina ei ole ollut, eikä se ole kaikkialla maailmassa selvää.

30.04.2023 16:18

<präntöö> Naiset ovat usein: Minä minä minä, minä minä minä, minä minä minä, eikä kukaan muu...

Foorumilla tapahtuu

Jonossa on 98 mediaa! Lähetä uusi kuva/video tästä.
Lähetä uusi media

Ei kyselyä tälle päivälle. Lisää uusi kysely tästä.

SUOSITUIMMAT MEDIAT

nöpöttää

nöpöttää

24 163 katselukertaa

Vene tasapainoiseksi

Vene tasapainoiseksi

23 935 katselukertaa

Hoida hommasi

Hoida hommasi

22 512 katselukertaa

En ole ainoa, joka mokaa

En ole ainoa, joka mokaa

20 181 katselukertaa

Kokoukset

Kokoukset

19 398 katselukertaa

Kommentointiin liittyvät säännöt

  • Pyri kunnioittamaan muita kirjoittajia ja heidän mielipiteitään.
  • Merkitse kommenttisi lähetysvaiheessa off-topiciksi mikäli se ei liity mitenkään itse mediaan.
  • Ylläpidolla on oikeus poistaa kommentti ilman mitään erillistä ilmoitusta.
  • Jylppy-Galleriaan ei hyväksytä poliittisten äärilaitojen riitelyä tai maahanmuuttopolitiikkaan liittyviä medioita tai kommentteja, niillä ei ole mitään viihdearvoa eivätkä ne tästä syystä sovellu Riemurasiaan.
  • Kiihottaminen kansanryhmää vastaan on kiellettyä.
  • Väkivallalla tai millään muullakaan uhkailua ei sallita, kohdistuipa se toiseen kirjoittajaan, julkisuuden henkilöön tai tuntemattomaan ihmiseen. Myöskään muita ei saa kannustaa väkivaltaan tai vainoon.
  • Linkit jotka sisältävät erotiikkaa, väkivaltaa, häiritseviä kuvia tai mainontaa ovat kiellettyjä.
  • Poistamme mainostarkoituksessa laaditut kirjoitukset, olipa mainostettava asia sitten tavara, palvelu, aate tai maailmankatsomus. Puolueen tai uskonnon kiihkeä tuputtaminen voi olla myös mainostamista.
  • Yksityiselämään kuuluvia asioita ei saa julkaista. Tämä tarkoittaa mm. puhelinnumeroita, osoitetietoja ja sähköpostiosoitteita.
  • Toistuva saman asian kommentointi on kiellettyä.
  • Mediaan liittymättömät kommentit, kuten maahanmuuttopoliikka tapahtuu foormilla. Pääset siihen tästä. Sallimme kuitenkin mediaan liittymättömät kirjoitukset tietyissä rajoissa. On myös välillä piristävää kuulla käyttäjien omia hauskoja kokemuksia elämästä.
  • Jatkuvista sääntöjen rikkomisesta ylläpidolla on oikeus antaa käyttäjälle varoitus (7 päivän kirjoitus -ja äänestyskielto) sekä räikeimmissä tapauksissa porttikielto sivustolle tai tunnuksen poisto.
  • Kaikkien näiden sääntöjen jälkeen pyritään pitämään keskustelu kuitenkin rentona.