Quantcast

tähdet todellisuudessa

“If you want to find the secrets of the universe, think in terms of energy, frequency and vibration.” Nikola Tesla

1.89 / 5 (18 ääntä)

Julkaistu: 26.11.2018 13:34

Katsottu: 3266 kertaa

Kommentit: 13 kpl

Tarkastaja: kido

1.2K

1.89 / 5 (18 ääntä)

tähdet todellisuudessa | “If you want to find the secrets of the universe, think in terms of energy, frequency and vibration.” Nikola Tesla

Eniten ääniä saaneet kommentit

Aika: 2018-11-26 14:14:56

+1307

<hcj>

Niin missä todellisuudessa? Paksun ja väreilevän ilmakehän läpi vääristyneenä ja perseelleen fokusoidussa kaukoputkessa?

12

Kommentit (13)

Kommentointi on vain Riemurasian kirjautuneille käyttäjille!
30.11.18 18:52

<Pagan Altar> lecimx. Nätti tietokone aurinko kiitos että jaoit hiukan valoa synkkyyteen. ja kun kerran uskot että animaatiot ovat todellisuutta niin suosittelen pelaamaan doomia joka siis todistaa että marssissa on elämää!

-6
27.11.18 04:12

<Jeppe-epeli> Lecimx aika harvalla on muita mahdollisuuksia kuin ottaa kuva ilmakehän läpi ja voin luvata että moni on yrittäny.

27.11.18 03:43

<Lecimx> http://www.capella-observatory.com/ImageHTMLs/DiffuseNebula/Polaris.htm Koska nyt tähän aloin niin siinä on ihan oikea kuva pohjantähdestä observatorion kautta. Sieltä löytyy myös paljon muita hienoja OIKEITA kuvia.

27.11.18 03:33

<Lecimx> https://www.spacetelescope.org/images/heic1502a/ Sieltä voi ladata 4gb kuvan tähdistä ja kattoa miltä ne näyttää. Koitin ettiä amatöörien ottamia kuvia tähdistä mutta sitten tajusin että eikai kukaan ole niin talidomi että koittas ottaa kuvaa tähdestä ilmakehän läpi. :D

27.11.18 03:12

<Lecimx> https://www.youtube.com/watch?v=OlKfpaSOuBM Koska en halua että joku vielä uskoo tohon teidän typerään kulttiinne niin tässä ihan ihka oikea video meidän tähdestä jota auringoksi kutsutaan.

27.11.18 03:05

<Lecimx> eetvertti Ja toinen idiootti joka ei ymmärrä mitään. Mitä jos vaikka hankkisit kaukoputken ja kattosit taivaalle. Voit ihan ite ettiä googlesta ihan oikeita kuvia tähdistä ja planeetoista. Ei se ole niin vaikeeta oikeesti. Niitä löytyy niin NASAn ottaman kun monen muunkin avaruusohjelman kuten myös amatöörien ottamana. Hiukan nyt yritystä peliin kaverit.

27.11.18 02:21

<eetvertti> Lecimx Ei vaan tähdet näyttää juurikin tähdiltä (siltä kuin ne oikeasti ovat) tuossa videolla kameran läpi, ja niin kuin niitä voi kuka tahansa maasta käsin nähdä. KAIKKI nuo "kaasu jättiläis"-kuvat ovat taiteilijan näkemyksiä ja syystäkin, eikä KUKAAN ole koskaan nähnyt eikä voi nähdä niitä sellaisina. Jos haluaa uskoa että tähdet ovat valtavia kaasupalloja miljardien ja miljardien kilometrien päässä, niin antaa mennä vaa, mutta huomatkaa että se on vaan teidän USKOMUS! #Kientismi

-8
26.11.18 23:49

<Lecimx> Oi vittu sä oot tyhmä Pagan Altar. Perus flättäri paskaa ottaa quotet pois kontekstista ja just tää tähti idiotismi. Joo otetaa kuva kameralla tähdistä ja tehdään mullistava löytö kun tähti ei näytäkkään kamerassa tähdeltä. Voi jeesus että flättärit osaa olla tyhmiä. :D No ei voi vaatia että kaikki ymmärtäs edes pienimpiä alkeita siitä miten valo liikkuu nesteen läpi ja kamerat toimii.

26.11.18 23:42

<KaYhKo> Kiitti youtube tilini myrkytyksestä flätti tarinoilla.

26.11.18 23:41

<valkyr> Kuvataan ilmakehän läpi ja saadaan vääristyneitä kuvia, jotka ei näytä samalle mille taitelijoitten näkemykset tähdistä.NASA VALEHTELEE

26.11.18 22:53

<Jorma90> Chandler Vilkaisitko edes tätä videoa? Kanavan nimi on "Flat Earth", video sisältää lainauksia raamatusta ja itse pointtina on että NASA mukamas kusettaa meitä tähtien olemuksen suhteen. Todisteena käytetään juuri amatöörien kuvaamaa materiaalia, ei Hubblen materiaalia.

26.11.18 16:04

<Chandler> hcj Avaruusaiheinen media on aina mielenkiintosta, älä ole noin peppukipeä. Veikkaanpa että suurin osa kuvista on otettu kiertoradalta käsin Hubblella, ja editoitu videoksi helpottamaan havainnollistamista. Tuhat kertaa ennemmin tällaista mediaa kun mitään mukahauskaa tubettajaskeidaa, ainoa mikä kiinnostaa vielä enemmän on paluuta tekevä peppuperjantai mutta siihen on vielä 4 päivää, nyyh :)

26.11.18 14:14

<hcj> Niin missä todellisuudessa? Paksun ja väreilevän ilmakehän läpi vääristyneenä ja perseelleen fokusoidussa kaukoputkessa?

12

Uusimmat Foorumin viestit

Lähetä uusi video

KATEGORIAT

Selaa videoita..

SAMANKALTAISIA

Kuinka tähdet syntyvät

Kuinka tähdet syntyvät

3 023 katselukertaa

ILMOITA ASIATON SISÄLTÖ

Mikäli tämä mediatiedosto on mielestäsi sopimaton tai omistat tekijänoikeudet mediatiedostoon ja haluat sen poistettavaksi, voit lähettää siitä meille ilmoituksen.

Valitse mielestäsi parhaiten kuvaava ilmoitus mediatiedostosta.

Syy

repostMediaId

Lyhyt selvitys

Kommentointiin liittyvät säännöt

  • Pyri kunnioittamaan muita kirjoittajia ja heidän mielipiteitään.
  • Merkitse kommenttisi lähetysvaiheessa off-topiciksi mikäli se ei liity mitenkään itse mediaan.
  • Ylläpidolla on oikeus poistaa kommentti ilman mitään erillistä ilmoitusta.
  • Jylppy-Galleriaan ei hyväksytä poliittisten äärilaitojen riitelyä tai maahanmuuttopolitiikkaan liittyviä medioita tai kommentteja, niillä ei ole mitään viihdearvoa eivätkä ne tästä syystä sovellu Riemurasiaan.
  • Kiihottaminen kansanryhmää vastaan on kiellettyä.
  • Väkivallalla tai millään muullakaan uhkailua ei sallita, kohdistuipa se toiseen kirjoittajaan, julkisuuden henkilöön tai tuntemattomaan ihmiseen. Myöskään muita ei saa kannustaa väkivaltaan tai vainoon.
  • Linkit jotka sisältävät erotiikkaa, väkivaltaa, häiritseviä kuvia tai mainontaa ovat kiellettyjä.
  • Poistamme mainostarkoituksessa laaditut kirjoitukset, olipa mainostettava asia sitten tavara, palvelu, aate tai maailmankatsomus. Puolueen tai uskonnon kiihkeä tuputtaminen voi olla myös mainostamista.
  • Yksityiselämään kuuluvia asioita ei saa julkaista. Tämä tarkoittaa mm. puhelinnumeroita, osoitetietoja ja sähköpostiosoitteita.
  • Toistuva saman asian kommentointi on kiellettyä.
  • Mediaan liittymättömät kommentit, kuten maahanmuuttopoliikka tapahtuu foormilla. Pääset siihen tästä. Sallimme kuitenkin mediaan liittymättömät kirjoitukset tietyissä rajoissa. On myös välillä piristävää kuulla käyttäjien omia hauskoja kokemuksia elämästä.
  • Jatkuvista sääntöjen rikkomisesta ylläpidolla on oikeus antaa käyttäjälle varoitus (7 päivän kirjoitus -ja äänestyskielto) sekä räikeimmissä tapauksissa porttikielto sivustolle tai tunnuksen poisto.
  • Kaikkien näiden sääntöjen jälkeen pyritään pitämään keskustelu kuitenkin rentona.