Quantcast

Why do Japanese train drivers point at everything?

Japanese train drivers must point at all important signs and warnings. This way they show that they have noticed it and are aware of it. Train safety in Japan is the best in the world, you can see here why. It can look a bit funny when seen for the first time.

4.67 / 5 (9 ääntä)

Julkaistu: 17.1.2018 19:47

Katsottu: 4484 kertaa

Kommentit: 7 kpl

Tarkastaja: kido

1.2K

4.67 / 5 (9 ääntä)

Why do Japanese train drivers point at everything? | Japanese train drivers must point at all important signs and warnings. This way they show that they have noticed it and are aware of it. Train safety in Japan is the best in the world, you can see here why. It can look a bit funny when seen for the first time.

Eniten ääniä saaneet kommentit

Aika: 2018-01-17 23:09:13

+10986

<Benanza>

Japanissa otetaa noi junat muutenki aika tosissaan.

20

Aika: 2018-01-18 12:32:47

+23270

<Kapa53>

Suomessa kuljettaja väläyttelee ohiajaessa vaan keskisormea.

8

Kommentit (7)

Kommentointi on vain Riemurasian kirjautuneille käyttäjille!
22.01.18 19:24

<GB53> on siinä itsaria tehdessä viime hetkillä hyvä fiilis, ku ei yks vaan kaks kaveria voimallisesti osottaa suoraan päin enne ku läsähtää vesimeloni visiiriin

21.01.18 21:58

<Jakedus> torakka88 Voin vahvistaa, ruskolle kun tuli liikenneympyrä niin ensimmäisenä aamuna siitä posotti suoraan läpi linja-auto ja jäi jumiin, seuraavana aamu henkilöauto otti kunnon hypyn siitä, kummatkin n.klo 5 aamulla.

-2
18.01.18 12:32

<Kapa53> Suomessa kuljettaja väläyttelee ohiajaessa vaan keskisormea.

18.01.18 12:12

<torakka88> Hytissä roolijako vanhemman kuskin ja nuoremman tehtävissä. Toinen kahtoo rataa ja toinen kyltit. Nopeudesta aiheutuva putkinäkö ja sen rajoittama havannointi pystytään kiertämään itsekurilla ja Japanilaisella suunnittelulla. Lentokoneet ei paljoa eroa ja CRM on kehitetty sinne. https://en.wikipedia.org/wiki/Crew_resource_management Jos tulee uudet liikennevalot kaupunkiin niin ekat viikot porukka jotka ajanut siitä vuosikymmeniä eivät edes huomaa niitä on tämän efektin ilmiö. Vanha on junien reitit nähnyt joten nuorempi varmempi kylttien kanssa. :)

18.01.18 10:37

<HarajukuKawaii> mulle jäi vähä auki miks noi tekee tollai

18.01.18 09:05

<Hard-Kokki> Hyvä käytäntö, paska duuni.

-5
17.01.18 23:09

<Benanza> Japanissa otetaa noi junat muutenki aika tosissaan.

20

Uusimmat Foorumin viestit

Lähetä uusi video

KATEGORIAT

Selaa videoita..

SAMANKALTAISIA

Huff 'n Doback - Boats 'n Hoes

Huff 'n Doback - Boats 'n Hoes

9 135 katselukertaa

Funny scared doberman

Funny scared doberman

9 211 katselukertaa

ILMOITA ASIATON SISÄLTÖ

Mikäli tämä mediatiedosto on mielestäsi sopimaton tai omistat tekijänoikeudet mediatiedostoon ja haluat sen poistettavaksi, voit lähettää siitä meille ilmoituksen.

Valitse mielestäsi parhaiten kuvaava ilmoitus mediatiedostosta.

Syy

repostMediaId

Lyhyt selvitys

Kommentointiin liittyvät säännöt

  • Pyri kunnioittamaan muita kirjoittajia ja heidän mielipiteitään.
  • Merkitse kommenttisi lähetysvaiheessa off-topiciksi mikäli se ei liity mitenkään itse mediaan.
  • Ylläpidolla on oikeus poistaa kommentti ilman mitään erillistä ilmoitusta.
  • Jylppy-Galleriaan ei hyväksytä poliittisten äärilaitojen riitelyä tai maahanmuuttopolitiikkaan liittyviä medioita tai kommentteja, niillä ei ole mitään viihdearvoa eivätkä ne tästä syystä sovellu Riemurasiaan.
  • Kiihottaminen kansanryhmää vastaan on kiellettyä.
  • Väkivallalla tai millään muullakaan uhkailua ei sallita, kohdistuipa se toiseen kirjoittajaan, julkisuuden henkilöön tai tuntemattomaan ihmiseen. Myöskään muita ei saa kannustaa väkivaltaan tai vainoon.
  • Linkit jotka sisältävät erotiikkaa, väkivaltaa, häiritseviä kuvia tai mainontaa ovat kiellettyjä.
  • Poistamme mainostarkoituksessa laaditut kirjoitukset, olipa mainostettava asia sitten tavara, palvelu, aate tai maailmankatsomus. Puolueen tai uskonnon kiihkeä tuputtaminen voi olla myös mainostamista.
  • Yksityiselämään kuuluvia asioita ei saa julkaista. Tämä tarkoittaa mm. puhelinnumeroita, osoitetietoja ja sähköpostiosoitteita.
  • Toistuva saman asian kommentointi on kiellettyä.
  • Mediaan liittymättömät kommentit, kuten maahanmuuttopoliikka tapahtuu foormilla. Pääset siihen tästä. Sallimme kuitenkin mediaan liittymättömät kirjoitukset tietyissä rajoissa. On myös välillä piristävää kuulla käyttäjien omia hauskoja kokemuksia elämästä.
  • Jatkuvista sääntöjen rikkomisesta ylläpidolla on oikeus antaa käyttäjälle varoitus (7 päivän kirjoitus -ja äänestyskielto) sekä räikeimmissä tapauksissa porttikielto sivustolle tai tunnuksen poisto.
  • Kaikkien näiden sääntöjen jälkeen pyritään pitämään keskustelu kuitenkin rentona.