Quantcast

What Rio doesn’t want the world to see

4.07 / 5 (16 ääntä)

Julkaistu: 9.8.2016 08:43

Katsottu: 5342 kertaa

Kommentit: 10 kpl

Tarkastaja: Ylläpito

1.2K

4.07 / 5 (16 ääntä)

What Rio doesn’t want the world to see

Eniten ääniä saaneet kommentit

Aika: 2016-08-09 09:13:16

+14990

<TinQQ>

Minkäs sille mahtaa että maapallolla noin yleensä rutiköyhät lisääntyvät kuin kanit tilanteessa, jossa resurssit eivät riitä edes heidän oman elintasonsa tyydyttävään ylläpitoon. Rikkaan miehen vika tietty sekin, että köyhät hankkii 8 lasta nälkää näkemään.

40

Kommentit (10)

Kommentointi on vain Riemurasian kirjautuneille käyttäjille!
10.08.16 00:03

<Auron> REPIKÄÄ SE KORRUPTIO VITTUUN SIELTÄ! TURHA ULISTA JOS ETTE YRITÄ EDES!

09.08.16 23:07

<Beattila> Nojoo lisäyksenä et toi muuri nyt on vähän läpinäkyvää ja turhaa ku ei ennenkään ole haitannu.

09.08.16 23:04

<Beattila> Eivät halua maailman näkevän vai ei kiinnosta vaikka näkisi? Meinaa ei toi tilanne tuolla mikään salaisuus ole ja ihan avoimesti nuo favelat ollu julkisuudessa milloin missäkin. Brasiliaa kiinnostaa asia yhtä paljon kuin muitakin maita eli ne pari hassua "I'm helping" turistia.

09.08.16 16:46

<Jänskä> ihan selvä että noin tehdään, turistit ovat he jotka tuovat rahaa tuonne eivät köyhät...

09.08.16 15:51

<ameces> Yhden politiikan määritelmän mukaan politiikassa on loppujen lopuksi kyse rikkaiden ja köyhien epätasa-arvorakenteiden horjuttamisesta. Mitä isompi vaurausero rikkaiden ja köyhien välillä on, sitä epäonnistuneempi poliittinen järjestelmäkin on. Ja kyllähän kaikki tietää miten läpimätiä nuo "demokratiat" jorpakon toisella puolen ovat. Vaalit ovat vilpillisiä, verotulot vuotavat vääriin taskuihin, eikä mitään julkisia tästä syystä ole. Maltillinen kapitalismi yhdistettynä sosiaalidemokratiaan ei ehkä takaa parasta talouskasvua, mutta ainakin ihmisillä on paremmat mahdollisuudet pärjätä

09.08.16 14:51

<Thaliquid> Ajattelevalle ihmiselle ei mitään uutta! Maailma on hyvää vauhtia hajoamassa omaan mahdottomuuteensa ja hyvä niin! Paljon pakko heräämisiä edessä ja oi kuinkahan paljon ihmiset tekevät itse/perhemurhia kun alkaa esirippu poistumaan vähitellen silmien edestä!

09.08.16 14:24

<zune_inc> kattokaa elokuva cidade de deus ja sarja cidade dos homens, niissä vähän raapassa pintaa millasta rion faveloissa (esim. tuo mare) on asua. ite ennoo favelas käyny mutta läheltä menny ja aika riipaisevaa kateltavaa ko talot tehty pölykapseleista tms. kaikesta roskasta ja pienet lapset kerjää lähimmän maantien varrella.

09.08.16 09:13

<TinQQ> Minkäs sille mahtaa että maapallolla noin yleensä rutiköyhät lisääntyvät kuin kanit tilanteessa, jossa resurssit eivät riitä edes heidän oman elintasonsa tyydyttävään ylläpitoon. Rikkaan miehen vika tietty sekin, että köyhät hankkii 8 lasta nälkää näkemään.

40
09.08.16 08:51

<aleksi_i> Jaa.

-3

Uusimmat Foorumin viestit

Lähetä uusi video

KATEGORIAT

Selaa videoita..

SAMANKALTAISIA

Rion olympia-alue

Rion olympia-alue

5 762 katselukertaa

The Cranberries - Zombie

The Cranberries - Zombie

4 672 katselukertaa

Riot On Documentary (2002)

Riot On Documentary (2002)

8 285 katselukertaa

ILMOITA ASIATON SISÄLTÖ

Mikäli tämä mediatiedosto on mielestäsi sopimaton tai omistat tekijänoikeudet mediatiedostoon ja haluat sen poistettavaksi, voit lähettää siitä meille ilmoituksen.

Valitse mielestäsi parhaiten kuvaava ilmoitus mediatiedostosta.

Syy

repostMediaId

Lyhyt selvitys

Kommentointiin liittyvät säännöt

  • Pyri kunnioittamaan muita kirjoittajia ja heidän mielipiteitään.
  • Merkitse kommenttisi lähetysvaiheessa off-topiciksi mikäli se ei liity mitenkään itse mediaan.
  • Ylläpidolla on oikeus poistaa kommentti ilman mitään erillistä ilmoitusta.
  • Jylppy-Galleriaan ei hyväksytä poliittisten äärilaitojen riitelyä tai maahanmuuttopolitiikkaan liittyviä medioita tai kommentteja, niillä ei ole mitään viihdearvoa eivätkä ne tästä syystä sovellu Riemurasiaan.
  • Kiihottaminen kansanryhmää vastaan on kiellettyä.
  • Väkivallalla tai millään muullakaan uhkailua ei sallita, kohdistuipa se toiseen kirjoittajaan, julkisuuden henkilöön tai tuntemattomaan ihmiseen. Myöskään muita ei saa kannustaa väkivaltaan tai vainoon.
  • Linkit jotka sisältävät erotiikkaa, väkivaltaa, häiritseviä kuvia tai mainontaa ovat kiellettyjä.
  • Poistamme mainostarkoituksessa laaditut kirjoitukset, olipa mainostettava asia sitten tavara, palvelu, aate tai maailmankatsomus. Puolueen tai uskonnon kiihkeä tuputtaminen voi olla myös mainostamista.
  • Yksityiselämään kuuluvia asioita ei saa julkaista. Tämä tarkoittaa mm. puhelinnumeroita, osoitetietoja ja sähköpostiosoitteita.
  • Toistuva saman asian kommentointi on kiellettyä.
  • Mediaan liittymättömät kommentit, kuten maahanmuuttopoliikka tapahtuu foormilla. Pääset siihen tästä. Sallimme kuitenkin mediaan liittymättömät kirjoitukset tietyissä rajoissa. On myös välillä piristävää kuulla käyttäjien omia hauskoja kokemuksia elämästä.
  • Jatkuvista sääntöjen rikkomisesta ylläpidolla on oikeus antaa käyttäjälle varoitus (7 päivän kirjoitus -ja äänestyskielto) sekä räikeimmissä tapauksissa porttikielto sivustolle tai tunnuksen poisto.
  • Kaikkien näiden sääntöjen jälkeen pyritään pitämään keskustelu kuitenkin rentona.