Quantcast

What Makes a Psychopath?

3.23 / 5 (11 ääntä)

Julkaistu: 6.3.2018 18:28

Katsottu: 5314 kertaa

Kommentit: 12 kpl

Tarkastaja: kido

1.2K

3.23 / 5 (11 ääntä)

What Makes a Psychopath?

Eniten ääniä saaneet kommentit

Aika: 2018-03-07 06:38:27

+6010

<R!emurasiassa haisee>

4- vuotias Kaapo kasvannut kieroon suuntaa.

12

Aika: 2018-03-07 18:18:21

+4490

<madeleine>

WremahThD Niin ihmisten joukossa on aina ollut psykopaatteja, mutta on virheellinen päätelmä, että ilman psykopaatteja ei olisi kehitystä. Vastaavasti ihmiskunnan joukossa on aina ollut homoseksuaaleja, myös vaikutusvaltaisissa asemissa. Samalla logiikalla voisi väittää, että ilman homostelua ei olisi rakennettu yhtään maata tai palasta tästä planeetasta.

5

Kommentit (12)

Kommentointi on vain Riemurasian kirjautuneille käyttäjille!
14.03.18 08:43

<SäQ> Tontza69 semmoset mutut sieltä

13.03.18 00:46

<naghasas> madeleine taisi WremahThD tarkoittaa kommentillaan sitä, että psykopaatit tekevät asioita, joita normaalit ihmiset eivät välttämättä tekisi ja tämän kautta vievät kehitystä eteenpäin joskus johtaen parempaan lopputulokseen. (ns. necessary evil)

11.03.18 13:43

<Tontza69> WremahThD se on urbaani legenda, että iso osa johtajista olisi psykopaatteja. Psykopaattien sosiaaliset taidot ovat vajavaiset, eikä hän tule toimeen ihmisten kanssa estäen nousun vaikutusvaltaisiin paikkoihin. Johtajilla on lähes poikeuksetta psykopaattimaisia luonteenpiirteitä, mutta heistä vain minimaalinen osa on oikeasti johtavissa asemissa.

08.03.18 11:59

<Dr Ebin> WremahThD Onko tullut Sapiens kirja lukastua ihan äskettäin? :)

07.03.18 18:18

<madeleine> WremahThD Niin ihmisten joukossa on aina ollut psykopaatteja, mutta on virheellinen päätelmä, että ilman psykopaatteja ei olisi kehitystä. Vastaavasti ihmiskunnan joukossa on aina ollut homoseksuaaleja, myös vaikutusvaltaisissa asemissa. Samalla logiikalla voisi väittää, että ilman homostelua ei olisi rakennettu yhtään maata tai palasta tästä planeetasta.

07.03.18 18:01

<Pops_> WremahThD Ja hups kun tarpeeks poljetaan niin huomataan että ympäristä on mennytta ja ihmiset kapinoi. Ei tarvitse olla mikään laupias, mutta jonkinlainen moraali olisi hyvä olla.

07.03.18 16:09

<Paskamajuri> WremahThD Kumpi palkkaa mielummin ihmisiä? Laupias samarialainen vai psykopaatti? Oletko tehnyt tutkimuksen asiasta vai mihin lähteeseen tämä tieto perustuu?

07.03.18 09:29

<WremahThD> Maailma tarvitsee myös psykopaatteja. Valtavien yhtiöiden omistajat jotka polkevat vähän ihmisoikeuksia mennessään, tuovat tullessaan tuhansia ja taas tuhansia työpaikkoja tuhansille ja taas tuhansille ihmisille, jotka kannattelevat yhteiskuntaa omalla panoksellaan. Yhtään maata, ei yhtään palastakaan tästä surkeasta planeetasta ole rakennettu ilman väkivaltaa ja kärsimystä. Jos kaikki olisivat kilttejä laupiaita samarialaisia niin ei me tässä oltaisi.

-11
07.03.18 06:38

<R!emurasiassa haisee> 4- vuotias Kaapo kasvannut kieroon suuntaa.

12
07.03.18 01:03

<L-Jam> Lecimx Myös pitkään jatkunut masennut vaikuttaa kykyyn tuntea. On niitä varmaan muitakin

06.03.18 21:58

<Lecimx> Tulin juuri tulokseen että olen psykopaatti ilmeisesti.

Uusimmat Foorumin viestit

Lähetä uusi video

KATEGORIAT

Selaa videoita..

SAMANKALTAISIA

ILMOITA ASIATON SISÄLTÖ

Mikäli tämä mediatiedosto on mielestäsi sopimaton tai omistat tekijänoikeudet mediatiedostoon ja haluat sen poistettavaksi, voit lähettää siitä meille ilmoituksen.

Valitse mielestäsi parhaiten kuvaava ilmoitus mediatiedostosta.

Syy

repostMediaId

Lyhyt selvitys

Kommentointiin liittyvät säännöt

  • Pyri kunnioittamaan muita kirjoittajia ja heidän mielipiteitään.
  • Merkitse kommenttisi lähetysvaiheessa off-topiciksi mikäli se ei liity mitenkään itse mediaan.
  • Ylläpidolla on oikeus poistaa kommentti ilman mitään erillistä ilmoitusta.
  • Jylppy-Galleriaan ei hyväksytä poliittisten äärilaitojen riitelyä tai maahanmuuttopolitiikkaan liittyviä medioita tai kommentteja, niillä ei ole mitään viihdearvoa eivätkä ne tästä syystä sovellu Riemurasiaan.
  • Kiihottaminen kansanryhmää vastaan on kiellettyä.
  • Väkivallalla tai millään muullakaan uhkailua ei sallita, kohdistuipa se toiseen kirjoittajaan, julkisuuden henkilöön tai tuntemattomaan ihmiseen. Myöskään muita ei saa kannustaa väkivaltaan tai vainoon.
  • Linkit jotka sisältävät erotiikkaa, väkivaltaa, häiritseviä kuvia tai mainontaa ovat kiellettyjä.
  • Poistamme mainostarkoituksessa laaditut kirjoitukset, olipa mainostettava asia sitten tavara, palvelu, aate tai maailmankatsomus. Puolueen tai uskonnon kiihkeä tuputtaminen voi olla myös mainostamista.
  • Yksityiselämään kuuluvia asioita ei saa julkaista. Tämä tarkoittaa mm. puhelinnumeroita, osoitetietoja ja sähköpostiosoitteita.
  • Toistuva saman asian kommentointi on kiellettyä.
  • Mediaan liittymättömät kommentit, kuten maahanmuuttopoliikka tapahtuu foormilla. Pääset siihen tästä. Sallimme kuitenkin mediaan liittymättömät kirjoitukset tietyissä rajoissa. On myös välillä piristävää kuulla käyttäjien omia hauskoja kokemuksia elämästä.
  • Jatkuvista sääntöjen rikkomisesta ylläpidolla on oikeus antaa käyttäjälle varoitus (7 päivän kirjoitus -ja äänestyskielto) sekä räikeimmissä tapauksissa porttikielto sivustolle tai tunnuksen poisto.
  • Kaikkien näiden sääntöjen jälkeen pyritään pitämään keskustelu kuitenkin rentona.