Quantcast

Vice News - Not a Racist, a Racialist

Maltalaista äärioikeistolaista haastatellaan Vice newsin toimesta

4.64 / 5 (25 ääntä)

Julkaistu: 19.8.2015 16:43

Katsottu: 4969 kertaa

Kommentit: 9 kpl

Tarkastaja: kido

1.2K

4.64 / 5 (25 ääntä)

Vice News - Not a Racist, a Racialist | Maltalaista äärioikeistolaista haastatellaan Vice newsin toimesta

Eniten ääniä saaneet kommentit

Aika: 2015-08-19 20:27:55

+7882

<sdabu>

Olen samaa mieltä että ne pitäisi vain kylmästi pysäyttää ja kääntää takaisin. Ei lopu tuo ihmistulva muuten ikinä. Niitä tulee niin kauan kuin me annetaan niiden tulla.

38

Aika: 2015-08-19 22:30:44

+1546

<Duke-X>

Voisiko joku kertoa miten voisi käydä älykästä keskustelua maahanmuutosta? Olen kyllä yrittänyt, mutta heti lentää natsikortti ja kaikkea älytöntä pöytään. Tänään luin esim facebookissa kuin joku oli kirjoittanut tyyliin "jos ihmiset pelkäävät asua lähellä vastaanottokeskusta koska pelkää että miehet raiskaavat heidän naisiaan, niin miten joku voi asua lähellä kasarmia joka on täynnä miehiä" Siis eihän kukaan älykäs ihminen mene vertaamaan nuoria suomalaisia miehiä jotka ovat täällä ikänsä asuneet ja kunnioittavat naisia, arabi miehiin jotka eivät kunniota mitään, eteenkään naisia. Kyllä...

25

Aika: 2015-08-19 19:31:12

+44141

<PenZon>

Rasialisti? Tuntuupa hyvältä termiltä kieleen. Menee käyttöön välittömästi.

19

Aika: 2015-08-19 22:30:50

+1546

<Duke-X>

minua ainakin vituttas jos naapurustoon tulisi vastaanottokeskus koska kyllä se varmasti tuo paljon ongelmia. Eli, miten tästä voi keskustella, tai onko tarkoitus että tästä ei keskustella? Ei minulla ole järkevää maahanmuuttoa mitään vastaan, mutta miksi en koskaan näe kuvia oikeast apua tarvitsevista ihmisistä? Vain nuoria miehiä uusi iphone kädessä, jotka itkevät että piti lähteä sotaa karkuun ja toivoo että saa vaimon ja lapset kohta Suomeen. Siis kuka vi**u jättää perheensä sota-alueelle ja lähtee itse karkuun? Kiitos arvon rasistit että sain avautua.

17

Aika: 2015-08-20 11:07:57

+18342

<Arkki>

Aika epätoivosesti yritti toi haastattelija tehä tyypistä jotain rasistia / paskapäätä. Ainakin omasta mielestä.

9

Kommentit (9)

Kommentointi on vain Riemurasian kirjautuneille käyttäjille!
20.08.15 11:07

<Arkki> Aika epätoivosesti yritti toi haastattelija tehä tyypistä jotain rasistia / paskapäätä. Ainakin omasta mielestä.

20.08.15 10:47

<kulmakarva82> toimitaja yrittää kovasti rasistiks haukkuu mutta eikö oikeesti voi enään sanoo että ei pakolaisia ilman että olis nazi.?

20.08.15 09:57

<(laitela)> Varmasti hieno mies. Haastattelija on mulkku.

19.08.15 22:41

<Lahden Sininen> valtakunnankanslerin maltalainen serkkupoika

19.08.15 22:30

<Duke-X> minua ainakin vituttas jos naapurustoon tulisi vastaanottokeskus koska kyllä se varmasti tuo paljon ongelmia. Eli, miten tästä voi keskustella, tai onko tarkoitus että tästä ei keskustella? Ei minulla ole järkevää maahanmuuttoa mitään vastaan, mutta miksi en koskaan näe kuvia oikeast apua tarvitsevista ihmisistä? Vain nuoria miehiä uusi iphone kädessä, jotka itkevät että piti lähteä sotaa karkuun ja toivoo että saa vaimon ja lapset kohta Suomeen. Siis kuka vi**u jättää perheensä sota-alueelle ja lähtee itse karkuun? Kiitos arvon rasistit että sain avautua.

17
19.08.15 22:30

<Duke-X> Voisiko joku kertoa miten voisi käydä älykästä keskustelua maahanmuutosta? Olen kyllä yrittänyt, mutta heti lentää natsikortti ja kaikkea älytöntä pöytään. Tänään luin esim facebookissa kuin joku oli kirjoittanut tyyliin "jos ihmiset pelkäävät asua lähellä vastaanottokeskusta koska pelkää että miehet raiskaavat heidän naisiaan, niin miten joku voi asua lähellä kasarmia joka on täynnä miehiä" Siis eihän kukaan älykäs ihminen mene vertaamaan nuoria suomalaisia miehiä jotka ovat täällä ikänsä asuneet ja kunnioittavat naisia, arabi miehiin jotka eivät kunniota mitään, eteenkään naisia. Kyllä...

25
19.08.15 20:27

<sdabu> Olen samaa mieltä että ne pitäisi vain kylmästi pysäyttää ja kääntää takaisin. Ei lopu tuo ihmistulva muuten ikinä. Niitä tulee niin kauan kuin me annetaan niiden tulla.

38
19.08.15 19:31

<PenZon> Rasialisti? Tuntuupa hyvältä termiltä kieleen. Menee käyttöön välittömästi.

19
19.08.15 18:00

<are89> Tämän takia en mene ulkomaille. Siellä on hulluja. Omienkin kanssa on kestämistä.

-9

Uusimmat Foorumin viestit

Lähetä uusi video

KATEGORIAT

Selaa videoita..

SAMANKALTAISIA

Miami Vice- Long Long Way To Go

Miami Vice- Long Long Way To Go

3 219 katselukertaa

Miami Vice

Miami Vice

5 706 katselukertaa

ILMOITA ASIATON SISÄLTÖ

Mikäli tämä mediatiedosto on mielestäsi sopimaton tai omistat tekijänoikeudet mediatiedostoon ja haluat sen poistettavaksi, voit lähettää siitä meille ilmoituksen.

Valitse mielestäsi parhaiten kuvaava ilmoitus mediatiedostosta.

Syy

repostMediaId

Lyhyt selvitys

Kommentointiin liittyvät säännöt

  • Pyri kunnioittamaan muita kirjoittajia ja heidän mielipiteitään.
  • Merkitse kommenttisi lähetysvaiheessa off-topiciksi mikäli se ei liity mitenkään itse mediaan.
  • Ylläpidolla on oikeus poistaa kommentti ilman mitään erillistä ilmoitusta.
  • Jylppy-Galleriaan ei hyväksytä poliittisten äärilaitojen riitelyä tai maahanmuuttopolitiikkaan liittyviä medioita tai kommentteja, niillä ei ole mitään viihdearvoa eivätkä ne tästä syystä sovellu Riemurasiaan.
  • Kiihottaminen kansanryhmää vastaan on kiellettyä.
  • Väkivallalla tai millään muullakaan uhkailua ei sallita, kohdistuipa se toiseen kirjoittajaan, julkisuuden henkilöön tai tuntemattomaan ihmiseen. Myöskään muita ei saa kannustaa väkivaltaan tai vainoon.
  • Linkit jotka sisältävät erotiikkaa, väkivaltaa, häiritseviä kuvia tai mainontaa ovat kiellettyjä.
  • Poistamme mainostarkoituksessa laaditut kirjoitukset, olipa mainostettava asia sitten tavara, palvelu, aate tai maailmankatsomus. Puolueen tai uskonnon kiihkeä tuputtaminen voi olla myös mainostamista.
  • Yksityiselämään kuuluvia asioita ei saa julkaista. Tämä tarkoittaa mm. puhelinnumeroita, osoitetietoja ja sähköpostiosoitteita.
  • Toistuva saman asian kommentointi on kiellettyä.
  • Mediaan liittymättömät kommentit, kuten maahanmuuttopoliikka tapahtuu foormilla. Pääset siihen tästä. Sallimme kuitenkin mediaan liittymättömät kirjoitukset tietyissä rajoissa. On myös välillä piristävää kuulla käyttäjien omia hauskoja kokemuksia elämästä.
  • Jatkuvista sääntöjen rikkomisesta ylläpidolla on oikeus antaa käyttäjälle varoitus (7 päivän kirjoitus -ja äänestyskielto) sekä räikeimmissä tapauksissa porttikielto sivustolle tai tunnuksen poisto.
  • Kaikkien näiden sääntöjen jälkeen pyritään pitämään keskustelu kuitenkin rentona.