Quantcast

Vanhempi herrasmies nai 12-vuotiaan tytön julkisesti New Yorkissa.

Tai siis jos naisi. Länsimaissa vähän erilainen meiningi.

3.57 / 5 (16 ääntä)

Julkaistu: 17.8.2016 14:20

Katsottu: 7742 kertaa

Kommentit: 16 kpl

Tarkastaja: Arab

1.2K

3.57 / 5 (16 ääntä)

Vanhempi herrasmies nai 12-vuotiaan tytön julkisesti New Yorkissa. | Tai siis jos naisi. Länsimaissa vähän erilainen meiningi.

Eniten ääniä saaneet kommentit

Aika: 2016-08-17 14:49:53

+14989

<TinQQ>

Hmm. Maailmassa on kulttuureja, joissa näitä lapsiavioliittoja solmitaan. Meitä valkoisia työssäkäyviä lihansyöjiä syyllistetään, että miksi me ei puututa asiaan jos Pakistanissa 54v Omar nai naapuriun 9v tytön (ja tyttöä). Me ollaan täällä Suomessa syyllisiä siihen, tietysti. Mutta, kun ne sieltä pakistanista tulee tänne pakolaisina, tilanne muuttuu. Me ollaan monikulttuurisia, eikä toisten kulttuuria saa arvostella tässä ihanassa yhteiselossa kun se on rasismia. Täällä tapahtuvat lapsiraiskaukset salataan medialta ettei kukaan edes tietäisi. Epäilijät haukutaan rasisteiksi. Hohhoijaa

73

Aika: 2016-08-17 14:33:18

+39015

<Chandler>

12v ja 65v, en näe tässä mitään ongelmaa. t. Mohammad Abdullah

49

Aika: 2016-08-17 21:35:36

+1071

<T12J7M6>

Ja sanoppa jotain tätä vastaan niin olet rasisti - mikäli siis olet valkoihoinen mies.

19

Aika: 2016-08-17 21:28:38

+69436

<WremahThD>

Ja jotenkin yllättäen Youtuben kommenttiosio täynnä muslimeja puolustelemassa ja sanomassa ettei Islamissa sallita lapsiavioliittoja :D Ei jumalauta että ne osaa olla kieroja ihmisiä. Tämän päälle vielä suvaitsevaisto uskoo yhteen nyökyttäen, eikä kukaan epäile mitään. Muistakaa AINA, että koraanissa muslimeita kehotetaan ja jopa oletetaan valehtelemaan jos se on Islamin mukaista. Tässä satukirjassa saa jopa kieltää oman uskontonsa jos se voi auttaa asiaan. Valehtelu on totta kai numero yksi, koska niin päästään rauhassa lisääntymään toisten maiden sisällä kunnes heitä on tarpeeksi.

11

Aika: 2016-08-17 19:10:58

+24334

<Lecimx>

Turkkihan juuri muutti itsensä kulttuurisesti oikealaiseksi maaksi kun kumosi ikärajan lapsilta. Miksi tästä ei kukaan mölyä? Hiukan parissa lehdessä on ollu juttua mut ei oo ollu mitään sen suurempaa selkkausta. Aivan vitun kaksinaismoralistista paskaa tää länsilibsukoitten touhu.

5

Kommentit (16)

Kommentointi on vain Riemurasian kirjautuneille käyttäjille!
18.08.16 04:29

<Tramalin> Jätkät hei, tää on feikki ja se on todistettu

-2
17.08.16 21:35

<T12J7M6> Ja sanoppa jotain tätä vastaan niin olet rasisti - mikäli siis olet valkoihoinen mies.

19
17.08.16 21:28

<WremahThD> Ja jotenkin yllättäen Youtuben kommenttiosio täynnä muslimeja puolustelemassa ja sanomassa ettei Islamissa sallita lapsiavioliittoja :D Ei jumalauta että ne osaa olla kieroja ihmisiä. Tämän päälle vielä suvaitsevaisto uskoo yhteen nyökyttäen, eikä kukaan epäile mitään. Muistakaa AINA, että koraanissa muslimeita kehotetaan ja jopa oletetaan valehtelemaan jos se on Islamin mukaista. Tässä satukirjassa saa jopa kieltää oman uskontonsa jos se voi auttaa asiaan. Valehtelu on totta kai numero yksi, koska niin päästään rauhassa lisääntymään toisten maiden sisällä kunnes heitä on tarpeeksi.

11
17.08.16 19:47

<piran> Gravitaatio No voe vittu, meniköhän sinulla tämän jutun pointti ihan kokonaan ohi.

17.08.16 19:43

<labani> Se miksi lähi-itä on tällähetkellä sekaisin johtuu ihan siitä, että Assad ja Saddam rupesivat sooloilemaan, eivätkä halunneetkaan enää olla lännen sätkynukkeja. Sen vuoksi jenkit lietsoi arabikevään, jotta siellä väki vaihtaisia vallankumouksen kautta hallintonsa itse ja sehän ois näyttänyt kaikkien silmissä hienolta, kun kansa itse syrjäyttää diktaattorinsa. No perseelleenhän se meni ja nyt korjataan kyseisen virheen hedelmiä.

17.08.16 19:41

<Jänskä> oli hyvin yleistä aikoinaan euroopassa, onneksi ajat muuttuvat...

17.08.16 19:40

<labani> Lecimx kaksoisstandardit. Länsimaat antaa noille vapauksia mikäli toimivat muutoin lännen mieliksi. Ketään ei kiinosta vaikka diktaattorit mestais satojatuhansia ihmisiä, kunhan halpa öljy virtaa ja pitävät muutoinkin lännen puolia kyseisellä alueella. Esimerkiksi vaikka Saudi-Arabia. Moisia ihmisoikeusloukkauksia ei sallittaisi keneltäkään muulta, mutta saudihallinto on kontallaan lännen edessä. Heille sallitaan sellaista mitä ei takuulla sallittaisi muille. Turkki taas voi kiristää eurooppaa pakolaisilla. Jos heidän asioihin puututaan, niin alkaa rajan yli vuotaa miljoonia pakolaisia.

17.08.16 19:10

<Lecimx> Turkkihan juuri muutti itsensä kulttuurisesti oikealaiseksi maaksi kun kumosi ikärajan lapsilta. Miksi tästä ei kukaan mölyä? Hiukan parissa lehdessä on ollu juttua mut ei oo ollu mitään sen suurempaa selkkausta. Aivan vitun kaksinaismoralistista paskaa tää länsilibsukoitten touhu.

17.08.16 16:38

<Gravitaatio> Tää Coby joka näitä videoita tuottaa käyttää jatkuvasti näyttelijöitä jotta saa aikaan näitä "agressiivisia" kohtaamisia. Käsikirjoitettua paskaa, ja surkeinta vielä että ihmiset jatkuvasti jakavat tämän jälkiabortoitavan clickbaitlutkan videoita ja tuottavat hänelle lisää massia.

-2
17.08.16 15:26

<Vilg3> Onko "ne" alkaneet kokeilemaan jäätä, niin sanotusti?

17.08.16 14:49

<TinQQ> Hmm. Maailmassa on kulttuureja, joissa näitä lapsiavioliittoja solmitaan. Meitä valkoisia työssäkäyviä lihansyöjiä syyllistetään, että miksi me ei puututa asiaan jos Pakistanissa 54v Omar nai naapuriun 9v tytön (ja tyttöä). Me ollaan täällä Suomessa syyllisiä siihen, tietysti. Mutta, kun ne sieltä pakistanista tulee tänne pakolaisina, tilanne muuttuu. Me ollaan monikulttuurisia, eikä toisten kulttuuria saa arvostella tässä ihanassa yhteiselossa kun se on rasismia. Täällä tapahtuvat lapsiraiskaukset salataan medialta ettei kukaan edes tietäisi. Epäilijät haukutaan rasisteiksi. Hohhoijaa

73
17.08.16 14:33

<Chandler> 12v ja 65v, en näe tässä mitään ongelmaa. t. Mohammad Abdullah

49
17.08.16 14:31

<testo_jolle> Hiljaiseksi vetää...

Uusimmat Foorumin viestit

Lähetä uusi video

KATEGORIAT

Selaa videoita..

SAMANKALTAISIA

The New Addams Family Intro

The New Addams Family Intro

4 478 katselukertaa

Jouko Ahola Deadlifts At Gym

Jouko Ahola Deadlifts At Gym

9 671 katselukertaa

ILMOITA ASIATON SISÄLTÖ

Mikäli tämä mediatiedosto on mielestäsi sopimaton tai omistat tekijänoikeudet mediatiedostoon ja haluat sen poistettavaksi, voit lähettää siitä meille ilmoituksen.

Valitse mielestäsi parhaiten kuvaava ilmoitus mediatiedostosta.

Syy

repostMediaId

Lyhyt selvitys

Kommentointiin liittyvät säännöt

  • Pyri kunnioittamaan muita kirjoittajia ja heidän mielipiteitään.
  • Merkitse kommenttisi lähetysvaiheessa off-topiciksi mikäli se ei liity mitenkään itse mediaan.
  • Ylläpidolla on oikeus poistaa kommentti ilman mitään erillistä ilmoitusta.
  • Jylppy-Galleriaan ei hyväksytä poliittisten äärilaitojen riitelyä tai maahanmuuttopolitiikkaan liittyviä medioita tai kommentteja, niillä ei ole mitään viihdearvoa eivätkä ne tästä syystä sovellu Riemurasiaan.
  • Kiihottaminen kansanryhmää vastaan on kiellettyä.
  • Väkivallalla tai millään muullakaan uhkailua ei sallita, kohdistuipa se toiseen kirjoittajaan, julkisuuden henkilöön tai tuntemattomaan ihmiseen. Myöskään muita ei saa kannustaa väkivaltaan tai vainoon.
  • Linkit jotka sisältävät erotiikkaa, väkivaltaa, häiritseviä kuvia tai mainontaa ovat kiellettyjä.
  • Poistamme mainostarkoituksessa laaditut kirjoitukset, olipa mainostettava asia sitten tavara, palvelu, aate tai maailmankatsomus. Puolueen tai uskonnon kiihkeä tuputtaminen voi olla myös mainostamista.
  • Yksityiselämään kuuluvia asioita ei saa julkaista. Tämä tarkoittaa mm. puhelinnumeroita, osoitetietoja ja sähköpostiosoitteita.
  • Toistuva saman asian kommentointi on kiellettyä.
  • Mediaan liittymättömät kommentit, kuten maahanmuuttopoliikka tapahtuu foormilla. Pääset siihen tästä. Sallimme kuitenkin mediaan liittymättömät kirjoitukset tietyissä rajoissa. On myös välillä piristävää kuulla käyttäjien omia hauskoja kokemuksia elämästä.
  • Jatkuvista sääntöjen rikkomisesta ylläpidolla on oikeus antaa käyttäjälle varoitus (7 päivän kirjoitus -ja äänestyskielto) sekä räikeimmissä tapauksissa porttikielto sivustolle tai tunnuksen poisto.
  • Kaikkien näiden sääntöjen jälkeen pyritään pitämään keskustelu kuitenkin rentona.