Quantcast

Valmiusyksiköt – Maavoimien valmius kehittyy

3.88 / 5 (17 ääntä)

Julkaistu: 23.2.2017 13:31

Katsottu: 4869 kertaa

Kommentit: 13 kpl

Tarkastaja: Arab

1.2K

3.88 / 5 (17 ääntä)

Valmiusyksiköt – Maavoimien valmius kehittyy

Eniten ääniä saaneet kommentit

Aika: 2017-02-23 18:18:33

+703

<JonneLabtec>

Tätä ei ylläpito millään julkaise; tässä timot riehaantuu tukholmassa. https://www.youtube.com/watch?v=mDP0Ml8Vr3c

17

Kommentit (13)

Kommentointi on vain Riemurasian kirjautuneille käyttäjille!
05.03.17 09:31

<störde> Hongi Onko sun kotiovessa lukko? Mä aattelen, että tällä kansallisvaltiolla on hyvä olla sellanen myös omassa ovessaan.

26.02.17 17:55

<afronigazz> https://www.youtube.com/watch?v=olH1qXW2w4M siinä on taas suvakit puhumassa

26.02.17 14:01

<Hongi> Onko tän videon pointti pelotella porukkaa ja perustella jollain tapaa että armeijaan pitäisi laittaa rahaa kiinni jonkin "uhkan" takia? Mikä tai ketkä Suomeen muka olisi hyökkäämässä ja miten armeijan toiminta ehkäisee tai on ehkäissyt vaikkapa terrorismia? Joku voisi vähän valaista sillä itse en millään koe armeijaa nykymaailmassa tärkeäksi.

-5
25.02.17 10:40

<fretkillr> annas ku mie nauraan

23.02.17 21:18

<sdabu> Siinä kerrottiin myös että nämä kapeat ja mutkittelevat tiet olivat todella tärkeässä osassa, kun suomalaiset pystyivät hiihtämään jopa ihan tietä pitkin ajavien auto kolonnien rinnalla, ilman että tieltä näki heitä. Kilometrien pituisia letkoja saivat pysäytettyä ja motitettua. Nyt on paremmat varusteet suomalaisilla kuin silloin, niin en yhtään ihmettele vaikka spetznatseja vähän pelottaisikin tänne tulo. Kyllä ne maan sisälle pääsevät mutta siihen se sitten jääkin kun ei huoltoa saa läpi.

23.02.17 21:10

<sdabu> GB53 Ei ne tänne ilomielin kyllä ainakaan tule jos tulevat ollenkaan. Putinilla on enemmän älliä päässä kuin Stalinilla. Talvisodassa metsän keskellä kiemurtelevat kapeat soratiet koituivat kohtaloksi ja sen se tekee uudestaankin jos tarve vaatii. Siihen kun lisää hyvin koulutetut ja sisukkaat suomalaiset sotilaat niin ei tänne ole helppo tulla. Aloin lukemaan Lauri Törnin elämäkerta kirjaa ja siinä eräs vangiksi otettu neuvostoupseeri kertoi, ettei nähnyt sodassa suomalaisia vilaukseltakaan, vaikka suomalaiset näkivät heidät. Ensimmäiset näki siinä tilanteessa kun otettiin vangiksi. -->

23.02.17 19:33

<HenkkaLive> JonneLabtec Toivottavasti suomessa ei mee meno näin hurjaksi...

23.02.17 18:44

<kaikkionmun> Sehän tiedetään, että vihollinen tulee idästä....

-2
23.02.17 18:34

<EmppeDee> JonneLabtec perus negge logiikkaa "dindu nuffin" ja sen takia ettei oo tehny mitää ni pitää porukalla hakata joku...ok

23.02.17 18:18

<JonneLabtec> Tätä ei ylläpito millään julkaise; tässä timot riehaantuu tukholmassa. https://www.youtube.com/watch?v=mDP0Ml8Vr3c

17
23.02.17 15:37

<piran> Hyväntahtoinen aurinko katseli heitä. Se ei missään tapauksessa ollut heille vihainen. Kenties tunsi jonkinlaista myötätuntoakin heitä kohtaan. Aika velikultia.

23.02.17 13:44

<GB53> siellä ne rajan takana spetsnaz prikaateissa kattoo tätä ja aattelee "ei jumalauta! ei helvetti!. ei vitussa tonne ainakaan. ei ei. muut menkööt, myö ei mennä! joku järki se on tässäki oltava!?"

-7
23.02.17 13:36

<Vschillinger> Taattua tappajafiniä 23/2

Uusimmat Foorumin viestit

Lähetä uusi video

KATEGORIAT

Selaa videoita..

SAMANKALTAISIA

ILMOITA ASIATON SISÄLTÖ

Mikäli tämä mediatiedosto on mielestäsi sopimaton tai omistat tekijänoikeudet mediatiedostoon ja haluat sen poistettavaksi, voit lähettää siitä meille ilmoituksen.

Valitse mielestäsi parhaiten kuvaava ilmoitus mediatiedostosta.

Syy

repostMediaId

Lyhyt selvitys

Kommentointiin liittyvät säännöt

  • Pyri kunnioittamaan muita kirjoittajia ja heidän mielipiteitään.
  • Merkitse kommenttisi lähetysvaiheessa off-topiciksi mikäli se ei liity mitenkään itse mediaan.
  • Ylläpidolla on oikeus poistaa kommentti ilman mitään erillistä ilmoitusta.
  • Jylppy-Galleriaan ei hyväksytä poliittisten äärilaitojen riitelyä tai maahanmuuttopolitiikkaan liittyviä medioita tai kommentteja, niillä ei ole mitään viihdearvoa eivätkä ne tästä syystä sovellu Riemurasiaan.
  • Kiihottaminen kansanryhmää vastaan on kiellettyä.
  • Väkivallalla tai millään muullakaan uhkailua ei sallita, kohdistuipa se toiseen kirjoittajaan, julkisuuden henkilöön tai tuntemattomaan ihmiseen. Myöskään muita ei saa kannustaa väkivaltaan tai vainoon.
  • Linkit jotka sisältävät erotiikkaa, väkivaltaa, häiritseviä kuvia tai mainontaa ovat kiellettyjä.
  • Poistamme mainostarkoituksessa laaditut kirjoitukset, olipa mainostettava asia sitten tavara, palvelu, aate tai maailmankatsomus. Puolueen tai uskonnon kiihkeä tuputtaminen voi olla myös mainostamista.
  • Yksityiselämään kuuluvia asioita ei saa julkaista. Tämä tarkoittaa mm. puhelinnumeroita, osoitetietoja ja sähköpostiosoitteita.
  • Toistuva saman asian kommentointi on kiellettyä.
  • Mediaan liittymättömät kommentit, kuten maahanmuuttopoliikka tapahtuu foormilla. Pääset siihen tästä. Sallimme kuitenkin mediaan liittymättömät kirjoitukset tietyissä rajoissa. On myös välillä piristävää kuulla käyttäjien omia hauskoja kokemuksia elämästä.
  • Jatkuvista sääntöjen rikkomisesta ylläpidolla on oikeus antaa käyttäjälle varoitus (7 päivän kirjoitus -ja äänestyskielto) sekä räikeimmissä tapauksissa porttikielto sivustolle tai tunnuksen poisto.
  • Kaikkien näiden sääntöjen jälkeen pyritään pitämään keskustelu kuitenkin rentona.