Quantcast

Tuntematon sotilas

Ensimmäinen teaseri. Ite ainakin odotan tätä elokuvaa että onko parempi kuin Mollbergin versio.

4.1 / 5 (15 ääntä)

Julkaistu: 10.11.2016 09:43

Katsottu: 5644 kertaa

Kommentit: 19 kpl

Tarkastaja: Arab

1.2K

4.1 / 5 (15 ääntä)

Tuntematon sotilas | Ensimmäinen teaseri. Ite ainakin odotan tätä elokuvaa että onko parempi kuin Mollbergin versio.

Eniten ääniä saaneet kommentit

Aika: 2016-11-10 11:43:43

+4598

<RaDeon>

Ei mua ainakaan haittaa että käytetään tällähetkellä pinnalla olevia näytteliöitä jos vaan osaavat eläytyä hahmoon oikein.

22

Aika: 2016-11-10 16:40:17

+2611

<Kiisseli>

Mollbergin versiossa on se hyvä puoli verrattuna alkuperäseen, että siinä sota kuvataan huomattavasti ahdistavampana, synkempänä jne. Edwin Laineen versio on omasta mielestäni paikotellen vähä liikaa "rillumareitä rovaniemen markkinoilla", vaikka hyvä pätkä onkin.

16

Aika: 2016-11-10 11:16:46

+2693

<Siemenlinko>

Kukas muukaan se sieltä sumun keskeltä pölähti kun Aku Hirviniemi. Enää ei puutu ku Mikko Kuustonen ja P-P Petelius, niin alkaa vakiokasvokiintiö olla puolillaan.

5

Kommentit (19)

Kommentointi on vain Riemurasian kirjautuneille käyttäjille!
14.11.16 13:02
14.11.16 06:24

<Ad_> Hirviniemen naama vei kaiken uskottavuden tästä pätkästä. Enää puuttuu Kari Hietalahti vaikka Rokkana ja Sami Hedberg jossain sivuosassa.

13.11.16 18:54

<simeooni> miksi, oi miksi, tuo helvetin Aku pitää tunkee joka helvetin tekeleeseen joka suomen "tuutista" nykyään ulos tulee. kaveri on ihan hauska joten pitäisivät sen siinä genressä, ei nyt helvetti voi joka perkeleen sarjaan ja leffaan mennä pääosaan tai sivuosaan tai varaosaan. no, eipä hän ole hölmö kun töitä tekee, tuottajat ja ohjaajat nämä päättää, mutta miksi päättää näin, tuntuu helvetin hölmöltä

12.11.16 12:26

<tant> Saatana avojonossa pitäisi mennä ja jätkät painaa tappituntumalla saatana.

11.11.16 13:41

<sdabu> JuumoK Kyllä minä uskon että se Hirviniemi roolistaan selviytyy. Onhan se ollut muissakin leffoissa vähän vakavammassa roolissa. Itse vaan ihmettelen tätä vanhojen leffojen kierrätystä, kun Suomen sotahistoriassa olisi paljon paljon parempiakin aiheita. Olen sanonut tämän ennenkin ja sanon uudestaan: parempia aiheita olisi ollut, Lauri Törni, Simo Häyhä, Sissi isku Petrovski Jamin huoltokeskukseen mikä suurimpia suomalaisten tekemiä onnistuneita sissi iskuja, ja myös Raatteen tiestä saisi todella mielenkiintoisen elokuvan. Suomalaiset sotaleffat on hyviä mutta miksi aina samat aiheet.

11.11.16 11:24

<SirMaha> Ihmetyttää, miksi ihmiset jaksaa ottaa kuumaa näyttelijöistä? "Ei vittu mikä paska toi on vittu jokapaikassa plääplääplää" ne tekee työtään. Ja ne ottaa työn vastaan mikä niille tarjotaan. Vittuako ne sille mitään mahtaa, että niille on duunia? Ikinä ei ole ollut tarvetta yhenkään näyttelijän näkyvyydewtä mussuttaa.

10.11.16 21:18

<Ikirouta> Paska, perse, pillu, konepistooli

10.11.16 17:18

<peena> Kyllä ton pätkän perusteella vois ostaa liput ennakkoon

10.11.16 16:40

<Kiisseli> Mollbergin versiossa on se hyvä puoli verrattuna alkuperäseen, että siinä sota kuvataan huomattavasti ahdistavampana, synkempänä jne. Edwin Laineen versio on omasta mielestäni paikotellen vähä liikaa "rillumareitä rovaniemen markkinoilla", vaikka hyvä pätkä onkin.

16
10.11.16 16:36

<Vauhtimokka> Hei, on se nyt ihan hyvä saada suomelle 100 vuotis lahjaksi uudelle sukupolvelle oma tuntematon.

10.11.16 16:33

<JuumoK> Aku vitun Hirviniemi. Hitusen turha jätkä nimittäin. Ei se kuulu mihinkään muuhun kuin johonkin pelleilyohjelmiin. Usko siihen tyyppiin menny jo aikoja sitten :D

10.11.16 16:04

<Vepsi> Siemenlinko P-P Petelius oli muuten Mollbergin versiossa :D

10.11.16 13:46

<Pops_> Butaani Siis jossain pänhän tehdään silleen että valitaan ne näyttelijät ihan tuntemattomista, mikä ois tämmösessä leffassa paras vaihtoehto. Syö aika paljon uskottavuutta kun joku Hirviniemi tuolla.

10.11.16 13:04

<Butaani> Ennen valitettiin kun Peter Franzenin ym. samaan näyttelijäsukupolveen kuuluvat henkilöt näyttelivät aina kaikissa suomalaisissa elokuvissa. Nyt siellä on mukana uutta verta ja taas valitetaan. Toki homma olisi voinut muuttua myös siltä osin, että kasvojen vaihtumisen lisäksi niissä olisi enemmän variaatiota.

10.11.16 11:43

<RaDeon> Ei mua ainakaan haittaa että käytetään tällähetkellä pinnalla olevia näytteliöitä jos vaan osaavat eläytyä hahmoon oikein.

22
10.11.16 11:16

<Siemenlinko> Kukas muukaan se sieltä sumun keskeltä pölähti kun Aku Hirviniemi. Enää ei puutu ku Mikko Kuustonen ja P-P Petelius, niin alkaa vakiokasvokiintiö olla puolillaan.

Uusimmat Foorumin viestit

Lähetä uusi video

KATEGORIAT

Selaa videoita..

SAMANKALTAISIA

Lahjoitus

Lahjoitus

5 594 katselukertaa

Tuntematon REDUX

Tuntematon REDUX

6 248 katselukertaa

ILMOITA ASIATON SISÄLTÖ

Mikäli tämä mediatiedosto on mielestäsi sopimaton tai omistat tekijänoikeudet mediatiedostoon ja haluat sen poistettavaksi, voit lähettää siitä meille ilmoituksen.

Valitse mielestäsi parhaiten kuvaava ilmoitus mediatiedostosta.

Syy

repostMediaId

Lyhyt selvitys

Kommentointiin liittyvät säännöt

  • Pyri kunnioittamaan muita kirjoittajia ja heidän mielipiteitään.
  • Merkitse kommenttisi lähetysvaiheessa off-topiciksi mikäli se ei liity mitenkään itse mediaan.
  • Ylläpidolla on oikeus poistaa kommentti ilman mitään erillistä ilmoitusta.
  • Jylppy-Galleriaan ei hyväksytä poliittisten äärilaitojen riitelyä tai maahanmuuttopolitiikkaan liittyviä medioita tai kommentteja, niillä ei ole mitään viihdearvoa eivätkä ne tästä syystä sovellu Riemurasiaan.
  • Kiihottaminen kansanryhmää vastaan on kiellettyä.
  • Väkivallalla tai millään muullakaan uhkailua ei sallita, kohdistuipa se toiseen kirjoittajaan, julkisuuden henkilöön tai tuntemattomaan ihmiseen. Myöskään muita ei saa kannustaa väkivaltaan tai vainoon.
  • Linkit jotka sisältävät erotiikkaa, väkivaltaa, häiritseviä kuvia tai mainontaa ovat kiellettyjä.
  • Poistamme mainostarkoituksessa laaditut kirjoitukset, olipa mainostettava asia sitten tavara, palvelu, aate tai maailmankatsomus. Puolueen tai uskonnon kiihkeä tuputtaminen voi olla myös mainostamista.
  • Yksityiselämään kuuluvia asioita ei saa julkaista. Tämä tarkoittaa mm. puhelinnumeroita, osoitetietoja ja sähköpostiosoitteita.
  • Toistuva saman asian kommentointi on kiellettyä.
  • Mediaan liittymättömät kommentit, kuten maahanmuuttopoliikka tapahtuu foormilla. Pääset siihen tästä. Sallimme kuitenkin mediaan liittymättömät kirjoitukset tietyissä rajoissa. On myös välillä piristävää kuulla käyttäjien omia hauskoja kokemuksia elämästä.
  • Jatkuvista sääntöjen rikkomisesta ylläpidolla on oikeus antaa käyttäjälle varoitus (7 päivän kirjoitus -ja äänestyskielto) sekä räikeimmissä tapauksissa porttikielto sivustolle tai tunnuksen poisto.
  • Kaikkien näiden sääntöjen jälkeen pyritään pitämään keskustelu kuitenkin rentona.