Quantcast

Trumpin outoja kommentteja - Late Night with Seth Meyers

Suomi mainittu, haravat käteen ja metsään!

1.19 / 5 (26 ääntä)

Julkaistu: 3.12.2018 12:21

Katsottu: 3561 kertaa

Kommentit: 9 kpl

Tarkastaja: kido

1.2K

1.19 / 5 (26 ääntä)

Trumpin outoja kommentteja - Late Night with Seth Meyers | Suomi mainittu, haravat käteen ja metsään!

Eniten ääniä saaneet kommentit

Aika: 2018-12-03 12:42:58

+69442

<WremahThD>

Tämän viisastelun taso ei ole pelkästään alakoululuokkaa, se on myös äärimmäisen noloa. Ihmisten on vaikea keskittyä oikeaan kritiikkiin ja aitoihin aiheisiin, kun puolella maailmaa on joku helvetin fiksaatio etsiä ihmisestä jokainen asia, josta voi piikitellä ja tehdä tästä televisiota. Saatanan laumaeläimet, teidän takia maailma on niin vitun paska paikka, kun annatte rahanne ja aikanne tällaiselle sonnalle, tyydyttääksenne jotain kieroutuneita mielihaluja.

18

Kommentit (9)

Kommentointi on vain Riemurasian kirjautuneille käyttäjille!
09.12.18 11:50

<svänä> Pyöritä late night talk showta = Vittuile yhelle vaikeimmista ammateista. Trumppia puolustamatta, on huvittavaa saada "näkemystä" tälläseltä oman maansa kehä 3 pelleltä.

-1
07.12.18 19:55

<Kapa53> Trump on idiootti, mutta nämä alkavat jo vain kyllästyttää.

05.12.18 21:50

<Kanakotka> Itseään täynnä oleva idiootti viisastelee asioilla joista ei ymmärrä yhtään mitään. Siis tämä juontaja. Raking on ihan normaalitermi metsänhoidossa.

-2
03.12.18 18:02

<Jeppe-epeli> kaupallinen media tekee sitä mistä eniten seuraajia (=rahaa) irtoaa. Ei niitä kiinnosta totuus sen enempää kuin Trumppiakaan.

03.12.18 17:51

<RandomUser7-11> Miettikää kuinka moni amerikkalainen talk show host olis tällä hetkellä työttömiä jos Trump ei olis presidentti. Heillä ei olis mitään materiaalia

-1
03.12.18 17:41

<subaruduke> Ruotsi: kranaatti isku normaalisti rauhallisessa ruotsissa. Saksa: Saksaan ollaan rakentamassa kovaa vauhtia kaasuputkea venäjältä ja saksa on yhä kasvavassa määrin ostamassa energiaa venäjältä.ranska: pariisi kuten moni muukin eurooppalainen suurkaupunki kärsii järjettömästä määrästä irtolaisia jotka suurimaksi osaksi ovat laittomia "siirtolaisia". Tätä ongelmaa ei ollut 10v sitten.Suomi: Niinistö keskusteli trumpin kanssa metsänhoidosta suomessa, eli siitä että jokaisella metsänomistajalla on velvollisuus hoitaa metsänsä. Tuo trumpin käyttämä termi on vain joksenkin väärä.

03.12.18 12:42

<WremahThD> Tämän viisastelun taso ei ole pelkästään alakoululuokkaa, se on myös äärimmäisen noloa. Ihmisten on vaikea keskittyä oikeaan kritiikkiin ja aitoihin aiheisiin, kun puolella maailmaa on joku helvetin fiksaatio etsiä ihmisestä jokainen asia, josta voi piikitellä ja tehdä tästä televisiota. Saatanan laumaeläimet, teidän takia maailma on niin vitun paska paikka, kun annatte rahanne ja aikanne tällaiselle sonnalle, tyydyttääksenne jotain kieroutuneita mielihaluja.

18

Uusimmat Foorumin viestit

Lähetä uusi video

KATEGORIAT

Selaa videoita..

SAMANKALTAISIA

Trumpin autosaattue

Trumpin autosaattue

4 745 katselukertaa

Trumpin muuri

Trumpin muuri

3 188 katselukertaa

ILMOITA ASIATON SISÄLTÖ

Mikäli tämä mediatiedosto on mielestäsi sopimaton tai omistat tekijänoikeudet mediatiedostoon ja haluat sen poistettavaksi, voit lähettää siitä meille ilmoituksen.

Valitse mielestäsi parhaiten kuvaava ilmoitus mediatiedostosta.

Syy

repostMediaId

Lyhyt selvitys

Kommentointiin liittyvät säännöt

  • Pyri kunnioittamaan muita kirjoittajia ja heidän mielipiteitään.
  • Merkitse kommenttisi lähetysvaiheessa off-topiciksi mikäli se ei liity mitenkään itse mediaan.
  • Ylläpidolla on oikeus poistaa kommentti ilman mitään erillistä ilmoitusta.
  • Jylppy-Galleriaan ei hyväksytä poliittisten äärilaitojen riitelyä tai maahanmuuttopolitiikkaan liittyviä medioita tai kommentteja, niillä ei ole mitään viihdearvoa eivätkä ne tästä syystä sovellu Riemurasiaan.
  • Kiihottaminen kansanryhmää vastaan on kiellettyä.
  • Väkivallalla tai millään muullakaan uhkailua ei sallita, kohdistuipa se toiseen kirjoittajaan, julkisuuden henkilöön tai tuntemattomaan ihmiseen. Myöskään muita ei saa kannustaa väkivaltaan tai vainoon.
  • Linkit jotka sisältävät erotiikkaa, väkivaltaa, häiritseviä kuvia tai mainontaa ovat kiellettyjä.
  • Poistamme mainostarkoituksessa laaditut kirjoitukset, olipa mainostettava asia sitten tavara, palvelu, aate tai maailmankatsomus. Puolueen tai uskonnon kiihkeä tuputtaminen voi olla myös mainostamista.
  • Yksityiselämään kuuluvia asioita ei saa julkaista. Tämä tarkoittaa mm. puhelinnumeroita, osoitetietoja ja sähköpostiosoitteita.
  • Toistuva saman asian kommentointi on kiellettyä.
  • Mediaan liittymättömät kommentit, kuten maahanmuuttopoliikka tapahtuu foormilla. Pääset siihen tästä. Sallimme kuitenkin mediaan liittymättömät kirjoitukset tietyissä rajoissa. On myös välillä piristävää kuulla käyttäjien omia hauskoja kokemuksia elämästä.
  • Jatkuvista sääntöjen rikkomisesta ylläpidolla on oikeus antaa käyttäjälle varoitus (7 päivän kirjoitus -ja äänestyskielto) sekä räikeimmissä tapauksissa porttikielto sivustolle tai tunnuksen poisto.
  • Kaikkien näiden sääntöjen jälkeen pyritään pitämään keskustelu kuitenkin rentona.