Quantcast

The reason some women stay single

4.49 / 5 (40 ääntä)

Julkaistu: 16.5.2016 12:33

Katsottu: 6371 kertaa

Kommentit: 9 kpl

Tarkastaja: Arab

1.2K

4.49 / 5 (40 ääntä)

The reason some women stay single

Eniten ääniä saaneet kommentit

Aika: 2016-05-16 19:48:47

+24141

<L-Jam>

Naisia on yhä enemmän sinkkuina, koska nykymedia jumaloi/antaa kuvan täydellisestä naisesta sellasena ikisinkkuna, joka tekee mitä huvittaa ja etenee urallaan "aivan yhtä hyvin niinku mies". Kaiken maailman feministit sun muut. Sit ihmetellään 30 vuotiaana, että miksei kukaan sveitsiläine prinssi oo tullu kosimaan. Naiset ei nykyää osaa/halua olla perheenäitejä, mikä on sääli

26

Aika: 2016-05-16 17:39:19

+44141

<PenZon>

Jos pitää mitä tahansa elukkaa elämäntapanaan ja/tai tärkeämpänä kuin ihmisiä, on todennäköisyys suuri että täysjärkiset kumppaniehdokkaat katoavat hyvin nopeasti mutisten jotain unohtuneesta nurmikon maalauksesta ja täytyymennämoi. Henkilökohtaisesti pidän pahimpana näitä nilkkasirkkeleiden omistajia, ei pitkällä tikullakaan.

19

Aika: 2016-05-16 23:56:44

+69442

<WremahThD>

L-Jam Eräs tyyppi sanoi minusta ihan fiksusti, kun sanoi ettei nykynaiset kelpaa mihinään muuhun kuin seksiin. Vaimoiksi he eivät suostu, eivät rakastaviksi äideiksi, eivät kodin hengettäriksi tai elämänkumppaneiksi. Naiset ovat unohtaneet että on olemassa sekä mies ETTÄ nainen, jotka yhteen soppii ja huomenna mentäis pussauskoppiin.

14

Aika: 2016-05-16 23:23:03

+143896

<Valkoinenkuolema>

Nämä neidit joille kissa/koira on lapsenkorvike ... never again.

7

Kommentit (9)

Kommentointi on vain Riemurasian kirjautuneille käyttäjille!
17.05.16 09:42

<Mekir> L-Jam Tuon sinkkunaisten ihannoidin lisäksi myös jatkuvalla syötöllä tunnutaan muistutettavan, että miehet ovat lähtökohtaisesti myös täysin kykenemättömiä oikeastaan tekemään yhtään mitään (etenkään osallistumaan kodinhoitamiseen). En yhtään ihmettele ettei haluta olla perheenäitejä, kun feministit ovat saaneet sellaisen kuvan ihmisille, että nainen pyöräyttää penskan ja miehet eivät tee ikinä yhtään mitään... vaikka todellisuudessa kyllä osallistuvat lastenhoitoon jne ihan siinä missä naisetkin.

17.05.16 08:43

<Jalamanteri> Köyrisin.

16.05.16 23:56

<WremahThD> L-Jam Eräs tyyppi sanoi minusta ihan fiksusti, kun sanoi ettei nykynaiset kelpaa mihinään muuhun kuin seksiin. Vaimoiksi he eivät suostu, eivät rakastaviksi äideiksi, eivät kodin hengettäriksi tai elämänkumppaneiksi. Naiset ovat unohtaneet että on olemassa sekä mies ETTÄ nainen, jotka yhteen soppii ja huomenna mentäis pussauskoppiin.

14
16.05.16 23:23

<Valkoinenkuolema> Nämä neidit joille kissa/koira on lapsenkorvike ... never again.

16.05.16 21:18

<Benn> Mää oon sinkku, koska kukaan ei oo tullu vielä hakee mua kotonta treffeille

16.05.16 19:48

<L-Jam> Naisia on yhä enemmän sinkkuina, koska nykymedia jumaloi/antaa kuvan täydellisestä naisesta sellasena ikisinkkuna, joka tekee mitä huvittaa ja etenee urallaan "aivan yhtä hyvin niinku mies". Kaiken maailman feministit sun muut. Sit ihmetellään 30 vuotiaana, että miksei kukaan sveitsiläine prinssi oo tullu kosimaan. Naiset ei nykyää osaa/halua olla perheenäitejä, mikä on sääli

26
16.05.16 17:39

<PenZon> Jos pitää mitä tahansa elukkaa elämäntapanaan ja/tai tärkeämpänä kuin ihmisiä, on todennäköisyys suuri että täysjärkiset kumppaniehdokkaat katoavat hyvin nopeasti mutisten jotain unohtuneesta nurmikon maalauksesta ja täytyymennämoi. Henkilökohtaisesti pidän pahimpana näitä nilkkasirkkeleiden omistajia, ei pitkällä tikullakaan.

19
16.05.16 16:19

<Shinobi> Oldie but goldie

Uusimmat Foorumin viestit

Lähetä uusi video

KATEGORIAT

Selaa videoita..

SAMANKALTAISIA

MESHUGGAH - Born In Dissonance

MESHUGGAH - Born In Dissonance

4 452 katselukertaa

ILMOITA ASIATON SISÄLTÖ

Mikäli tämä mediatiedosto on mielestäsi sopimaton tai omistat tekijänoikeudet mediatiedostoon ja haluat sen poistettavaksi, voit lähettää siitä meille ilmoituksen.

Valitse mielestäsi parhaiten kuvaava ilmoitus mediatiedostosta.

Syy

repostMediaId

Lyhyt selvitys

Kommentointiin liittyvät säännöt

  • Pyri kunnioittamaan muita kirjoittajia ja heidän mielipiteitään.
  • Merkitse kommenttisi lähetysvaiheessa off-topiciksi mikäli se ei liity mitenkään itse mediaan.
  • Ylläpidolla on oikeus poistaa kommentti ilman mitään erillistä ilmoitusta.
  • Jylppy-Galleriaan ei hyväksytä poliittisten äärilaitojen riitelyä tai maahanmuuttopolitiikkaan liittyviä medioita tai kommentteja, niillä ei ole mitään viihdearvoa eivätkä ne tästä syystä sovellu Riemurasiaan.
  • Kiihottaminen kansanryhmää vastaan on kiellettyä.
  • Väkivallalla tai millään muullakaan uhkailua ei sallita, kohdistuipa se toiseen kirjoittajaan, julkisuuden henkilöön tai tuntemattomaan ihmiseen. Myöskään muita ei saa kannustaa väkivaltaan tai vainoon.
  • Linkit jotka sisältävät erotiikkaa, väkivaltaa, häiritseviä kuvia tai mainontaa ovat kiellettyjä.
  • Poistamme mainostarkoituksessa laaditut kirjoitukset, olipa mainostettava asia sitten tavara, palvelu, aate tai maailmankatsomus. Puolueen tai uskonnon kiihkeä tuputtaminen voi olla myös mainostamista.
  • Yksityiselämään kuuluvia asioita ei saa julkaista. Tämä tarkoittaa mm. puhelinnumeroita, osoitetietoja ja sähköpostiosoitteita.
  • Toistuva saman asian kommentointi on kiellettyä.
  • Mediaan liittymättömät kommentit, kuten maahanmuuttopoliikka tapahtuu foormilla. Pääset siihen tästä. Sallimme kuitenkin mediaan liittymättömät kirjoitukset tietyissä rajoissa. On myös välillä piristävää kuulla käyttäjien omia hauskoja kokemuksia elämästä.
  • Jatkuvista sääntöjen rikkomisesta ylläpidolla on oikeus antaa käyttäjälle varoitus (7 päivän kirjoitus -ja äänestyskielto) sekä räikeimmissä tapauksissa porttikielto sivustolle tai tunnuksen poisto.
  • Kaikkien näiden sääntöjen jälkeen pyritään pitämään keskustelu kuitenkin rentona.