Quantcast

The isolated male

Kulttuurimarxistisen median parissa kasvaneille miehille ajatuksia yhteiskunnasta, masennuksesta ja miesten asemasta maailmassa.

4.58 / 5 (27 ääntä)

Julkaistu: 22.1.2016 12:28

Katsottu: 6157 kertaa

Kommentit: 17 kpl

Tarkastaja: kido

1.2K

4.58 / 5 (27 ääntä)

The isolated male | Kulttuurimarxistisen median parissa kasvaneille miehille ajatuksia yhteiskunnasta, masennuksesta ja miesten asemasta maailmassa.

Eniten ääniä saaneet kommentit

Aika: 2016-01-22 13:38:37

+10333

<Dink30000000>

Hyviä pointteja miehellä. Oon sitä mieltä, että ihmisten pahoinvointisuus, joka ilmenee muillakin tavoilla ku pelkästään eristäytymisellä, johtuu ihmisten liian nopeasta kehityksestä. Tarkoitan, että antropologisesti ajatellen me ollaan niitä samoja metsästäjä-keräilijä ihmisiä joita oli 10 000+ vuotta sitten. Meidän aivot ei yksinkertaisesti pysty käsittelemään niin suurta ja nopeaa muutosta. Samasta syystä kaikki ihmiset rentoutuu nuotion äärellä ja puron lorinassa. Siksi vihreä on rauhoittava väri, koska se muistuttaa metsästä. Me eletään TOTAALISEN epäluonnollisessa maailmassa.

31

Aika: 2016-01-22 19:39:11

+3202

<ahonenj>

Neljä vuotta ollut nyt yksin, mutta en ole enää oikeastaan pariin vuoteen kaipannut sosiaalista elämää, oma seura parasta. Tiedän mitä haluan. Kokemuksia, matkailun kautta enimmäkseen. Piti sopeutua, nyt 4/5. Valitan vain työllisyystilanteesta, pitäis taas töitä löytää jotta pääsisi jälleen reissaamaan. Kymmeniä hakemuksia, ei jumalauta mistään vastausta. Saatana.

26

Aika: 2016-01-22 14:26:03

+69442

<WremahThD>

Maailma jossa mies elää vain toista varten, yleensä naista, ei itseään varten, ajaa emotionaaliseen syöksysukellukseen. Omat tunteet unohtuvat, järki jättää, tulee tunnekylmyys, eristyneisyyden tunne yhteiskunnasta, elämästä ja jopa itsestään. Ei tätä maailmaa haluaisi käsitellä tai edes yrittää käsittää, ja siihen ollaan varmasti tähdättykin tietyiltä tahoilta. Passivoidutaan, emaskuloidutaan henkisesti, ei yksinkertaisesti haluta taistella mitään vastaan mikä koetaan vääräksi. Tämä on täydellinen miesten kastrointi jossa nämä revitään irti kuvitteellisesta kohdusta ja jätetään mättäälle.

19

Aika: 2016-01-22 14:15:03

+20800

<Gekko55>

Dink3000000 Tuolla miehellä (Spetsnaz) on paljon hyviä videoita youtubessa. Olen kyllä samaa mieltä, Homo sapiens sapiens + muut ihmisen esi-isät= noin 7 miljoonaa vuotta, tuohon mahtuu satojatuhansia sukupolvia ja vain viimeiset 3 niistä on altistunut liialliselle määrälle aistiärsykkeitä ja biologian kieltävälle kulttuurille(tämä sama päätee moniin uskontoihin ja sitä kautta puhutaan tuhansista vuosista) ja tämä sekoittaa ihmiset.

9

Aika: 2016-01-22 14:27:52

+69442

<WremahThD>

Sama ilmiö ajaa myös ääri-ilmiöiden syntyä. Ei ole mihinkään mihin purkautua emotionaalisesta kuplasta, ei mitään järkevää reittiä, ei yhtään hillittyä keinoa ilmaista pahaa oloaan. Sitten tulee jokin joka antaa tämän tietyn punaisen pillerin jolla pääsisi pois matrixista, ja se on ihan sama kuka sen pillerin ojentaa, siihen tartutaan ja sinne mennään. Jossain vaiheessa kupla puhkeaa, sen on pakko puhjeta, koska rajat eivät kestä loputtomiin, jossain kohdin katkeaa kamelin selkä ja sitten mennään.

9

Kommentit (17)

Kommentointi on vain Riemurasian kirjautuneille käyttäjille!
25.01.16 01:28

<uvracha> Thanks to the Jesus Christ amen and God bless...

-1
24.01.16 12:09

<KuuFFi> Dink3000000 oot aivan oikeessa. Kesällä kun pääsee mökille, jossa ei ole edes sähköjä, niin siellä vasta mieli lepää. Heti kun sinne menee, niin aivot kääntyy johonkin supertilaan ja osaat vaan nauttia kaikesta. Kotona ollessa vituttaa 24/7.

23.01.16 23:19

<LadyInPink> Minusta naisen on enemmän häpeällistä olla naimaton. Kun minä sanon etten aio mennä naimisiin tai tehdä lapsia, saan kuulla asioita kuten "ai ootsä lesbo?", "tätä tulet kyllä katumaan keski-ikäisenä", "susta tulee vanhapiika!". Nyt ymmärrän miksi monet tytöt tuntevat painetta löytää kumppani jo alaikäisenä. En tietenkään vähättele paineita joita miehet kokee, se on kaikki aivan yhtä tärkeää, koska paineet ja stressi heijastuvat vastakkaisiin sukupuoliin heteroseksuaalisissa suhteissa. Lopuksi vaan sanon, että yhteiskunta on paskaa.

23.01.16 12:05

<Da-gi> paskaa

-3
23.01.16 08:36

<Thaliquid> WremahThD ööö you just fucked up my mind! Sanattomaksi vetää.

22.01.16 23:50

<ern0ld> Olipa jotenki hypnoottinen video. Ja tiivistää kyllä hyvin asioita mitä on itsekin pyöritelly päässään

22.01.16 23:14

<T12J7M6> Hei sinä ikuinen sinkkumies riemurasiassa. Meille on nykyään katu-trendikäs nimi: MGTOW (Lyhenne lauseesta: Men Going Their Own Way. Suomeksi: Omaa tietään kulkevat miehet), ja teille on nykyään olemassa yhteisö internetissö nimeltään Manosphere. Että ei sitten muuta kuin katselemaan YouTube.com sivuille kanavia Sandman ja Turd Flinging Monkey ja miettimään sitä oman elämän syvintä olemusta ja asioiden luonnetta siihen liittyen.

22.01.16 22:18

<BAPHOMET> Tämä kyllä johtuu meidän patriarkaalisesta yhteiskunnasta eikä mistään marxistimediasta. Feminismi auttaa myös miehiä.

-7
22.01.16 20:08

<Dink30000000> Aina välillä tulee medioita täällä vastaan, jotka saa ihmiset kommentoimaan asiallisesti ja harkitusti. Tämä on yksi niistä. Kiitos @Gekko55

22.01.16 19:39

<ahonenj> Neljä vuotta ollut nyt yksin, mutta en ole enää oikeastaan pariin vuoteen kaipannut sosiaalista elämää, oma seura parasta. Tiedän mitä haluan. Kokemuksia, matkailun kautta enimmäkseen. Piti sopeutua, nyt 4/5. Valitan vain työllisyystilanteesta, pitäis taas töitä löytää jotta pääsisi jälleen reissaamaan. Kymmeniä hakemuksia, ei jumalauta mistään vastausta. Saatana.

26
22.01.16 16:46

<Zyy> Musta tuntuu, että mä oon selvinny aika hyvin. Mä opin puhumaan itsestäni ja avautumaan mun edellisessä suhteessa. Mun exä autto mua kasvamaan ja mä sain itsevarmuutta. Samalla mä kuitenkin tarrauduin siihen liikaa eikä se pystyny ite enää pitämään tarvitsemaansa etäisyyttä ja identiteettiä. Se eros tosi paskasti ja mä jäin täysin yksin, ensimmäistä kertaa elämässäni. Mä soitin äidilleni, joka tuntuu olevan niin kovin monelle vaikeaa nykypäivänä, ja se autto mut ensimmäisten päivien läpi. Puol vuotta menny ny ja jotenkin kasvanu vaan ajatukset niistä päivistä, kunhan vain puhuu niistä jollekin

22.01.16 14:27

<WremahThD> Sama ilmiö ajaa myös ääri-ilmiöiden syntyä. Ei ole mihinkään mihin purkautua emotionaalisesta kuplasta, ei mitään järkevää reittiä, ei yhtään hillittyä keinoa ilmaista pahaa oloaan. Sitten tulee jokin joka antaa tämän tietyn punaisen pillerin jolla pääsisi pois matrixista, ja se on ihan sama kuka sen pillerin ojentaa, siihen tartutaan ja sinne mennään. Jossain vaiheessa kupla puhkeaa, sen on pakko puhjeta, koska rajat eivät kestä loputtomiin, jossain kohdin katkeaa kamelin selkä ja sitten mennään.

22.01.16 14:26

<WremahThD> Maailma jossa mies elää vain toista varten, yleensä naista, ei itseään varten, ajaa emotionaaliseen syöksysukellukseen. Omat tunteet unohtuvat, järki jättää, tulee tunnekylmyys, eristyneisyyden tunne yhteiskunnasta, elämästä ja jopa itsestään. Ei tätä maailmaa haluaisi käsitellä tai edes yrittää käsittää, ja siihen ollaan varmasti tähdättykin tietyiltä tahoilta. Passivoidutaan, emaskuloidutaan henkisesti, ei yksinkertaisesti haluta taistella mitään vastaan mikä koetaan vääräksi. Tämä on täydellinen miesten kastrointi jossa nämä revitään irti kuvitteellisesta kohdusta ja jätetään mättäälle.

19
22.01.16 14:15

<Gekko55> Dink3000000 Tuolla miehellä (Spetsnaz) on paljon hyviä videoita youtubessa. Olen kyllä samaa mieltä, Homo sapiens sapiens + muut ihmisen esi-isät= noin 7 miljoonaa vuotta, tuohon mahtuu satojatuhansia sukupolvia ja vain viimeiset 3 niistä on altistunut liialliselle määrälle aistiärsykkeitä ja biologian kieltävälle kulttuurille(tämä sama päätee moniin uskontoihin ja sitä kautta puhutaan tuhansista vuosista) ja tämä sekoittaa ihmiset.

22.01.16 13:38

<Dink30000000> Hyviä pointteja miehellä. Oon sitä mieltä, että ihmisten pahoinvointisuus, joka ilmenee muillakin tavoilla ku pelkästään eristäytymisellä, johtuu ihmisten liian nopeasta kehityksestä. Tarkoitan, että antropologisesti ajatellen me ollaan niitä samoja metsästäjä-keräilijä ihmisiä joita oli 10 000+ vuotta sitten. Meidän aivot ei yksinkertaisesti pysty käsittelemään niin suurta ja nopeaa muutosta. Samasta syystä kaikki ihmiset rentoutuu nuotion äärellä ja puron lorinassa. Siksi vihreä on rauhoittava väri, koska se muistuttaa metsästä. Me eletään TOTAALISEN epäluonnollisessa maailmassa.

31
22.01.16 12:34

<qggq> Olen valkoinen heteromies, en saa valittaa.

Uusimmat Foorumin viestit

Lähetä uusi video

KATEGORIAT

Selaa videoita..

SAMANKALTAISIA

Australian hillbillyt

Australian hillbillyt

7 486 katselukertaa

ILMOITA ASIATON SISÄLTÖ

Mikäli tämä mediatiedosto on mielestäsi sopimaton tai omistat tekijänoikeudet mediatiedostoon ja haluat sen poistettavaksi, voit lähettää siitä meille ilmoituksen.

Valitse mielestäsi parhaiten kuvaava ilmoitus mediatiedostosta.

Syy

repostMediaId

Lyhyt selvitys

Kommentointiin liittyvät säännöt

  • Pyri kunnioittamaan muita kirjoittajia ja heidän mielipiteitään.
  • Merkitse kommenttisi lähetysvaiheessa off-topiciksi mikäli se ei liity mitenkään itse mediaan.
  • Ylläpidolla on oikeus poistaa kommentti ilman mitään erillistä ilmoitusta.
  • Jylppy-Galleriaan ei hyväksytä poliittisten äärilaitojen riitelyä tai maahanmuuttopolitiikkaan liittyviä medioita tai kommentteja, niillä ei ole mitään viihdearvoa eivätkä ne tästä syystä sovellu Riemurasiaan.
  • Kiihottaminen kansanryhmää vastaan on kiellettyä.
  • Väkivallalla tai millään muullakaan uhkailua ei sallita, kohdistuipa se toiseen kirjoittajaan, julkisuuden henkilöön tai tuntemattomaan ihmiseen. Myöskään muita ei saa kannustaa väkivaltaan tai vainoon.
  • Linkit jotka sisältävät erotiikkaa, väkivaltaa, häiritseviä kuvia tai mainontaa ovat kiellettyjä.
  • Poistamme mainostarkoituksessa laaditut kirjoitukset, olipa mainostettava asia sitten tavara, palvelu, aate tai maailmankatsomus. Puolueen tai uskonnon kiihkeä tuputtaminen voi olla myös mainostamista.
  • Yksityiselämään kuuluvia asioita ei saa julkaista. Tämä tarkoittaa mm. puhelinnumeroita, osoitetietoja ja sähköpostiosoitteita.
  • Toistuva saman asian kommentointi on kiellettyä.
  • Mediaan liittymättömät kommentit, kuten maahanmuuttopoliikka tapahtuu foormilla. Pääset siihen tästä. Sallimme kuitenkin mediaan liittymättömät kirjoitukset tietyissä rajoissa. On myös välillä piristävää kuulla käyttäjien omia hauskoja kokemuksia elämästä.
  • Jatkuvista sääntöjen rikkomisesta ylläpidolla on oikeus antaa käyttäjälle varoitus (7 päivän kirjoitus -ja äänestyskielto) sekä räikeimmissä tapauksissa porttikielto sivustolle tai tunnuksen poisto.
  • Kaikkien näiden sääntöjen jälkeen pyritään pitämään keskustelu kuitenkin rentona.