Quantcast

The case for optimism on climate change

En keksinyt kunnollista suomennosta, oli vaan hyvä esitelmä aiheesta. Lopussa tulee väkisinkin hyvä mieli.

2.19 / 5 (19 ääntä)

Julkaistu: 17.3.2016 09:55

Katsottu: 4227 kertaa

Kommentit: 12 kpl

Tarkastaja: Arab

1.2K

2.19 / 5 (19 ääntä)

The case for optimism on climate change | En keksinyt kunnollista suomennosta, oli vaan hyvä esitelmä aiheesta. Lopussa tulee väkisinkin hyvä mieli.

Eniten ääniä saaneet kommentit

Aika: 2016-03-17 14:16:04

+44559

<blunt>

No en kyllä viitti kattoa Al Goren paskaa 20 min, sen oskarin arvosessa paskassa oli niin paljon tieteellisiä virheitä ja herra takoo miljoonia ns. hiilidioksidi kompensaatio yrityksillänsä. Tottakai hän kertoo maailmanlopun tarinansa jotta seuraavat miljoonat löytävät oikeen osotteen

6

Kommentit (12)

Kommentointi on vain Riemurasian kirjautuneille käyttäjille!
28.03.19 11:14

<tommitus> Suomessa on luonnollisia tehokkaita hiilinieluja, eli soita, joita ennallistamalla ja suojelemalla voimme saavuttaa hiilineutraaliuden.

21.03.16 08:52

<Prinny_dood> manbearpig

18.03.16 11:06

<taikurinhattu> Nk. ilmaston lämpeneminen on vain tyyntä ennen myrskyä, eli jääkautta. Mitä luulette niiden "jääliuskojen" olleen jääkaudella? Sulaneita jäätiköitä jotka jäätyivät uudelleen mantereella.

18.03.16 00:44

<Genedz> Ilmastonmuutos on perseestä, mutta itseä kiinnostaa enemmän saada pidettyä ilmastopakolaiset poissa Suomesta, Itämeri puhtaana ja metsät pois firmojen kynsistä.

18.03.16 00:42

<Genedz> @blunt Al Gore on jenkkikapitalisti ekaksi, sitten vasta ilmastonmuutoksen vastustaja. Hän käyttää tiedettä silloin, kun se antaa hänelle ainesta paniikin nostattamiseen dramaattisesti. Jenkkien yleisö janoaa Hollywood-tyylistä retoriikkaa, jotta ilmastonmuutoksesta saataisiin yksinkertaistettu pahis, joka pitää tuhota.

17.03.16 22:28

<Strikerz0r> räjäytetään maapallo :)

17.03.16 19:37

<Pops_> I´m super serial.

17.03.16 14:16

<blunt> No en kyllä viitti kattoa Al Goren paskaa 20 min, sen oskarin arvosessa paskassa oli niin paljon tieteellisiä virheitä ja herra takoo miljoonia ns. hiilidioksidi kompensaatio yrityksillänsä. Tottakai hän kertoo maailmanlopun tarinansa jotta seuraavat miljoonat löytävät oikeen osotteen

17.03.16 14:09

<karju> thirvi Katso Cowspiracy dokumentti niin tiedät. En jaksa sitä tähän muutamaan sataan merkkiin selittää, katsot jos asia kiinnostaa.

17.03.16 13:27

<thirvi> Antidote Mikä karjantuotannossa nyt on ongelma.. äläkä vaan sano että se metaani jota ne tuottaa.

17.03.16 12:23

<Pirimus> varmasti aivan totta, mutta mun mielestä aika harhaanjohtavaa edes sanoa että Saksa tuotti sähköstään 81% jonain päivänä. 26.12 kun on sellainen päivä, ettei mikään ole auki siellä, ruuat on tehty jne. Ja siihen hyvä tuulinen päivä.

Uusimmat Foorumin viestit

Lähetä uusi video

KATEGORIAT

Selaa videoita..

SAMANKALTAISIA

Case of one-eyed sheep

Case of one-eyed sheep

3 374 katselukertaa

Autonomiset traktorit

Autonomiset traktorit

6 059 katselukertaa

Green Day - Basket Case

Green Day - Basket Case

3 206 katselukertaa

ILMOITA ASIATON SISÄLTÖ

Mikäli tämä mediatiedosto on mielestäsi sopimaton tai omistat tekijänoikeudet mediatiedostoon ja haluat sen poistettavaksi, voit lähettää siitä meille ilmoituksen.

Valitse mielestäsi parhaiten kuvaava ilmoitus mediatiedostosta.

Syy

repostMediaId

Lyhyt selvitys

Kommentointiin liittyvät säännöt

  • Pyri kunnioittamaan muita kirjoittajia ja heidän mielipiteitään.
  • Merkitse kommenttisi lähetysvaiheessa off-topiciksi mikäli se ei liity mitenkään itse mediaan.
  • Ylläpidolla on oikeus poistaa kommentti ilman mitään erillistä ilmoitusta.
  • Jylppy-Galleriaan ei hyväksytä poliittisten äärilaitojen riitelyä tai maahanmuuttopolitiikkaan liittyviä medioita tai kommentteja, niillä ei ole mitään viihdearvoa eivätkä ne tästä syystä sovellu Riemurasiaan.
  • Kiihottaminen kansanryhmää vastaan on kiellettyä.
  • Väkivallalla tai millään muullakaan uhkailua ei sallita, kohdistuipa se toiseen kirjoittajaan, julkisuuden henkilöön tai tuntemattomaan ihmiseen. Myöskään muita ei saa kannustaa väkivaltaan tai vainoon.
  • Linkit jotka sisältävät erotiikkaa, väkivaltaa, häiritseviä kuvia tai mainontaa ovat kiellettyjä.
  • Poistamme mainostarkoituksessa laaditut kirjoitukset, olipa mainostettava asia sitten tavara, palvelu, aate tai maailmankatsomus. Puolueen tai uskonnon kiihkeä tuputtaminen voi olla myös mainostamista.
  • Yksityiselämään kuuluvia asioita ei saa julkaista. Tämä tarkoittaa mm. puhelinnumeroita, osoitetietoja ja sähköpostiosoitteita.
  • Toistuva saman asian kommentointi on kiellettyä.
  • Mediaan liittymättömät kommentit, kuten maahanmuuttopoliikka tapahtuu foormilla. Pääset siihen tästä. Sallimme kuitenkin mediaan liittymättömät kirjoitukset tietyissä rajoissa. On myös välillä piristävää kuulla käyttäjien omia hauskoja kokemuksia elämästä.
  • Jatkuvista sääntöjen rikkomisesta ylläpidolla on oikeus antaa käyttäjälle varoitus (7 päivän kirjoitus -ja äänestyskielto) sekä räikeimmissä tapauksissa porttikielto sivustolle tai tunnuksen poisto.
  • Kaikkien näiden sääntöjen jälkeen pyritään pitämään keskustelu kuitenkin rentona.