Quantcast

The Unknown Soldier (2017) - Soviet T-34 Charge (ENG sub)

0 / 5 (4 ääntä)

Julkaistu: 16.10.2018 19:35

Katsottu: 3059 kertaa

Kommentit: 6 kpl

Tarkastaja: kido

1.2K

0 / 5 (4 ääntä)

The Unknown Soldier (2017) - Soviet T-34 Charge (ENG sub)

Kommentit (6)

Kommentointi on vain Riemurasian kirjautuneille käyttäjille!
17.10.18 17:23

<tappajafin> Vepsi Sehän on selvää, että pääasiassa muoti-ilmiön takia sitä koitetaan nyt vääntää :D Esim. Matleena vielä 2016 haastatteluissa sanoo että ilomielin lähtisi kyllä tekemään uudestaan Levottomat-roolia, ja sitten heti Tuntemattoman julkaisun jälkeen alkoi valittaminen kuinka Levottomissa oltiin niin älyttömän huonosti kohdeltu.

17.10.18 13:24

<Vepsi> tappajafin Joo tuon BBC homman tiesin. Ja kyllähän se vähän ajojahdilta vaikuttaa. Sitä ihmettelen et ne naiset mitkä koki että heitä kohdeltiin huonosti niin miksi useammat niistä on sit ollu monessa Louhimiehen elokuvassa. En sitä sano että Louhimies ois täysin syytön tai että onhan sillä varmaan ollu ne metodit melko rajuja. Mutta oisko ylellä varaa jättää näyttämättä sitä sarjaa sit? Toivottavasti siitä ny edes tulee joku DVD hässäkkä.

17.10.18 13:01

<tappajafin> Vepsi Täysi feministiajojahtihan Louhimiestä kohtaan on vieläkin menossa, yle-toimittaja sai juuri potkittua Louhimiehen pois BBC:n suurtuotannosta jota oli tekemässä. Mitään ei ole kuulunut tänä vuonna koko sarjasta, joten voi olla että hyvesignaloivat tahot on estäneet minisarjan julkaisun.

17.10.18 00:29

<Vepsi> tappajafin Mitä! Onko tämmönen vaara oikeesti olemassa?

17.10.18 00:22

<tappajafin> Vepsi En olisi niinkään varma, #metoo voi estää TV-version julkaisun. Olisi kyllä mielenkiintoista nähdä se tunnin lisämateriaali.

16.10.18 20:20

<Vepsi> Aijai kohtahan pitäs telkkarista tulla se TV-versio uudesta tuntemattomasta. Vaikka moni on sitä mieltä että alkuperänen on paras mutta kyllä minusta tämä uus on vaan niin monella tavalla parempi.

Uusimmat Foorumin viestit

Lähetä uusi video

KATEGORIAT

Selaa videoita..

SAMANKALTAISIA

ATM user hits the jackpot

ATM user hits the jackpot

5 523 katselukertaa

DIVING INTO THE UNKNOWN

DIVING INTO THE UNKNOWN

4 641 katselukertaa

lisää stand uppia

lisää stand uppia

4 438 katselukertaa

ILMOITA ASIATON SISÄLTÖ

Mikäli tämä mediatiedosto on mielestäsi sopimaton tai omistat tekijänoikeudet mediatiedostoon ja haluat sen poistettavaksi, voit lähettää siitä meille ilmoituksen.

Valitse mielestäsi parhaiten kuvaava ilmoitus mediatiedostosta.

Syy

repostMediaId

Lyhyt selvitys

Kommentointiin liittyvät säännöt

  • Pyri kunnioittamaan muita kirjoittajia ja heidän mielipiteitään.
  • Merkitse kommenttisi lähetysvaiheessa off-topiciksi mikäli se ei liity mitenkään itse mediaan.
  • Ylläpidolla on oikeus poistaa kommentti ilman mitään erillistä ilmoitusta.
  • Jylppy-Galleriaan ei hyväksytä poliittisten äärilaitojen riitelyä tai maahanmuuttopolitiikkaan liittyviä medioita tai kommentteja, niillä ei ole mitään viihdearvoa eivätkä ne tästä syystä sovellu Riemurasiaan.
  • Kiihottaminen kansanryhmää vastaan on kiellettyä.
  • Väkivallalla tai millään muullakaan uhkailua ei sallita, kohdistuipa se toiseen kirjoittajaan, julkisuuden henkilöön tai tuntemattomaan ihmiseen. Myöskään muita ei saa kannustaa väkivaltaan tai vainoon.
  • Linkit jotka sisältävät erotiikkaa, väkivaltaa, häiritseviä kuvia tai mainontaa ovat kiellettyjä.
  • Poistamme mainostarkoituksessa laaditut kirjoitukset, olipa mainostettava asia sitten tavara, palvelu, aate tai maailmankatsomus. Puolueen tai uskonnon kiihkeä tuputtaminen voi olla myös mainostamista.
  • Yksityiselämään kuuluvia asioita ei saa julkaista. Tämä tarkoittaa mm. puhelinnumeroita, osoitetietoja ja sähköpostiosoitteita.
  • Toistuva saman asian kommentointi on kiellettyä.
  • Mediaan liittymättömät kommentit, kuten maahanmuuttopoliikka tapahtuu foormilla. Pääset siihen tästä. Sallimme kuitenkin mediaan liittymättömät kirjoitukset tietyissä rajoissa. On myös välillä piristävää kuulla käyttäjien omia hauskoja kokemuksia elämästä.
  • Jatkuvista sääntöjen rikkomisesta ylläpidolla on oikeus antaa käyttäjälle varoitus (7 päivän kirjoitus -ja äänestyskielto) sekä räikeimmissä tapauksissa porttikielto sivustolle tai tunnuksen poisto.
  • Kaikkien näiden sääntöjen jälkeen pyritään pitämään keskustelu kuitenkin rentona.