Quantcast

The Undeniable Pain of Getting Drunk

4 / 5 (8 ääntä)

Julkaistu: 6.7.2019 15:33

Katsottu: 4079 kertaa

Kommentit: 5 kpl

Tarkastaja: kido

1.2K

4 / 5 (8 ääntä)

The Undeniable Pain of Getting Drunk

Kommentit (5)

Kommentointi on vain Riemurasian kirjautuneille käyttäjille!
14.07.19 10:02

<B1oodraven> Sen jälkeen kun sai oman Egon hiljaseks ja katottua peiliin loppu juominen seinään ja vastaavasti sen myötä loppui tupakointi puolta vuotta myöhemmin. Vuosi ilman takana enkä kaipaa enää. Kaveripiirissäkin otettu jo mallia ja vähennetty merkittävästi. Samalla psyykelääkkeet ja hoito sekä hyvä duuni on tehnyt yli kymmenen vuoden henkisen pahoinvoinnin olemattomaksi ja herään päivittäin kiitollisena ahdistuksettomuudesta ja siitä ettei ole ekana aamulla mielessä mistä fiksi.

10.07.19 11:14

<eqlizeri> Näsäx , Lecimx . Äitini kans oli alkoholisti ja narsisti. Aina vika oli muissa ja henkistäpahoinpitelyä koko lapsuus. Erosivat lopussa. Alkoholismi on sairaus ja monelle se on super vaikea myöntää eivätkä he kykene tarkastelemaan omaa käyttäymistään. Ego on vahva ja humala.

09.07.19 19:05

<Lecimx> Näsäx Mä en oo ikinä kans ymmärtäny tota kehuskelua. Mun silmissä se on iha sama ku joku nisti kehuis että "vohoo ostin herskaa tonnilla" saati krapulalla kehuskelu ihan sama kun herskanisti kehus että "vittuku tuli kauheet överit ja oksensin ja tärisin vaa kolme päivää. Vittu et oli siistiä." Vitun typerää touhua kaiken kaikkiaan. Ja alkoholistit todellakin on alita paskaa. Jopa alempana ku nistit. Nistit sentää tajuaa että ovat paskasakkia ja useimiten jopa haluavat huumeistaan eroon. Toisin kun alkoholistipaskat jotka vaa kehuskelee kuinka meinas henki lähteä. On se vaa hienoa.

-2
08.07.19 14:13

<Näsäx> Alkoholistit on pahinta roskaa mitä maanpäällä on, uskovaisten jälkeen. "We started farming to get alcohol". Painuis nyt helevettiin. Joo ihmiskunta on päihtynyt aikojen alusta asti. Jopa eläimet nollaa pään silloin tällöin. Niin typerä ajattelu tapa joka puolella että pitää olla toimiva alkoholisti joka käy töissä ja sit kehuillaan töissä kuinka meni satoja euroja BAARIIN...Säälittävä kulttuuri'. Alkoholi aiheuttaa eniten ongelmia joka puolella maailmaa...ja silti se on laillinen', Osoittaa kuinka tyhmiä me ollaan.

-5
07.07.19 13:31

<Statow> täytyy sit alkaa ryyppään

Uusimmat Foorumin viestit

Lähetä uusi video

KATEGORIAT

Selaa videoita..

SAMANKALTAISIA

SickKids VS: Undeniable

SickKids VS: Undeniable

3 505 katselukertaa

ILMOITA ASIATON SISÄLTÖ

Mikäli tämä mediatiedosto on mielestäsi sopimaton tai omistat tekijänoikeudet mediatiedostoon ja haluat sen poistettavaksi, voit lähettää siitä meille ilmoituksen.

Valitse mielestäsi parhaiten kuvaava ilmoitus mediatiedostosta.

Syy

repostMediaId

Lyhyt selvitys

Kommentointiin liittyvät säännöt

  • Pyri kunnioittamaan muita kirjoittajia ja heidän mielipiteitään.
  • Merkitse kommenttisi lähetysvaiheessa off-topiciksi mikäli se ei liity mitenkään itse mediaan.
  • Ylläpidolla on oikeus poistaa kommentti ilman mitään erillistä ilmoitusta.
  • Jylppy-Galleriaan ei hyväksytä poliittisten äärilaitojen riitelyä tai maahanmuuttopolitiikkaan liittyviä medioita tai kommentteja, niillä ei ole mitään viihdearvoa eivätkä ne tästä syystä sovellu Riemurasiaan.
  • Kiihottaminen kansanryhmää vastaan on kiellettyä.
  • Väkivallalla tai millään muullakaan uhkailua ei sallita, kohdistuipa se toiseen kirjoittajaan, julkisuuden henkilöön tai tuntemattomaan ihmiseen. Myöskään muita ei saa kannustaa väkivaltaan tai vainoon.
  • Linkit jotka sisältävät erotiikkaa, väkivaltaa, häiritseviä kuvia tai mainontaa ovat kiellettyjä.
  • Poistamme mainostarkoituksessa laaditut kirjoitukset, olipa mainostettava asia sitten tavara, palvelu, aate tai maailmankatsomus. Puolueen tai uskonnon kiihkeä tuputtaminen voi olla myös mainostamista.
  • Yksityiselämään kuuluvia asioita ei saa julkaista. Tämä tarkoittaa mm. puhelinnumeroita, osoitetietoja ja sähköpostiosoitteita.
  • Toistuva saman asian kommentointi on kiellettyä.
  • Mediaan liittymättömät kommentit, kuten maahanmuuttopoliikka tapahtuu foormilla. Pääset siihen tästä. Sallimme kuitenkin mediaan liittymättömät kirjoitukset tietyissä rajoissa. On myös välillä piristävää kuulla käyttäjien omia hauskoja kokemuksia elämästä.
  • Jatkuvista sääntöjen rikkomisesta ylläpidolla on oikeus antaa käyttäjälle varoitus (7 päivän kirjoitus -ja äänestyskielto) sekä räikeimmissä tapauksissa porttikielto sivustolle tai tunnuksen poisto.
  • Kaikkien näiden sääntöjen jälkeen pyritään pitämään keskustelu kuitenkin rentona.