Quantcast

The Truth About Libya

Vähän tietoa mitä "media" ei kerro.

3.94 / 5 (30 ääntä)

Julkaistu: 15.6.2012 10:24

Katsottu: 5824 kertaa

Kommentit: 23 kpl

Tarkastaja: Arab

1.2K

3.94 / 5 (30 ääntä)

The Truth About Libya | Vähän tietoa mitä "media" ei kerro.

Eniten ääniä saaneet kommentit

Aika: 2012-06-15 21:11:38

+73

<qwerty1>

Olen libyasta kotoisin, ja on hassua lueskella riemurasian asiantuntijapiirin tiukkoja "faktoja". Tämä videon on selvää neukkujen propagandavideo. Libyassa ei ole postijärjestelmää eikä osoitejärjestelmää (ei ole katujen nimiä). Libyassa ei ole ilmaista sähköä. Porukka joko ohittaa mittarin tai varastaa valotolpasta voimajohdon. Ainoastaan rehelliset maksaa sähköstä. Gaddafi ei tarjonnut ilmaisia taloja, vaan kehitti "asunto kuuluu asukkaille"-lain. Jos asuit vuokralla asunto oli tästä edes sinun eikä tarvinnut maksaa vuokraa. Vuokranantajat menttivät talojaan maahanmuuttajille

16

Kommentit (23)

Kommentointi on vain Riemurasian kirjautuneille käyttäjille!
16.06.12 13:08

<kissamies> uskon qwertyä, nuo videon asiat kuulostaa pelkältä utopialta.

16.06.12 07:06

<Whako> eiköhän sinne libyaan öljyn takia menty.

15.06.12 23:20

<maksamakkara> toivottavasti <qwerty1> on aito sillä tosiasia on että emme oikeastaan tiedä mitään kun mediaan ei voi luottaa vähääkään. tietäisimme edes jotain sillon. jotkut elävät vielä fantasiassa, että onneksi fitter ja fece, mutta tosi asia on että heti kun tulee uusi media. niin alkaa tavoite kontrolloida sitä. aito mielipide hukkuu loputtomien valheiden verkkoon.

15.06.12 21:42

<qwerty1> Toivon, että nämä junnut nyt tajuaisivat, että ei Kiina-Venäjä -koalitio eikä USAn johtama länsi ole mitään demokratian ilosanoman levittajiä eikä esikuvia. Siinä ne vaan palottelee keskenään ja kansat siinä kärsii. "Ei ole pysyviä liittolaisia ​​vain pysyviä intressejä"

15.06.12 21:34

<qwerty1> Toivon hartaasti, että kaikki nämä Gaddafi-symppaajat lähetettäisiin vaikkapa pohjois-koreaan kuin kerran Gaddafin Libyassa oli kaikki niin hyvin. Pohjois-korea kuvastaa hyvin Gaddafin aikaista Libyaa, sillä erotuksella että Libyassa on astetta helpompaa astua ja poistua maasta. On mainitsemisen arvoista, että G:n aikana libyaan ei myönnetty viisumeja länsimaalaisille. Eli jos et ollut diplomaatti, niin sinulla ei ollut asiaa libyaan.

15.06.12 21:28

<qwerty1> terveydenhoitojärjestelmä luokkaa nolla. Pienenkin toimenpiteen takia libyalaiset matkustelivat joko Tunisiaan tai Egyptiin, koska hiv ja hepatiitti on yleistä huonojen sairaalaolosuhteiden takia. Libyassa ei ollut armeijaa vaan toisitaan riippumattomia prikaatteja. Yleinen asevelvollisuus oli, mutta sieltä valittiin lupaavimmat Gaddafin suojeluprikaatteihin ja muut sitten tekivät sivarihommia. Kaikessa lyhkäisyydessä, niin Gaddafin aikainen valtio että tuleva "länsimieleisempi" valtio ovat läpimätiä. Jokaisessa toteutetaan omia intressejä kansalaisten kustannuksella

15.06.12 21:22

<qwerty1> Libyassa kaikki ostaa pullotettua vettä, koska hanavesi on myrkyllistä ja sen pitää puhdistamiseen pitää ostaa kallispuhdistusjärjestelmä. Tämä koska vedensiirtoputket on neukkulaatua ja ovat ruostuneet ja täynnä ties mitä kemikaaleja. Libyalasille ei jaettu mitään maatiloja, päin vastoin. Jos omistit hienon talon tai maatilan, joku Gaddafin sukua pystyi heittämään sinut ulos samalla oven avauksella.

15.06.12 21:22

<perunaperse> Joo, erittäin vakuuttavaa qwerty1. NOT! Mee pois!

15.06.12 21:18

<qwerty1> Joo libyassa on afrikkaan verrattuna hyvä koulutusjärjestelmä mutta infra ja työpaikat nolla. Valtio ei tarjonnut korotonta lainaa eikä antanut puoliilmaisia autoja. Porukka ei maksa lainojaan koskei ole väestötieto eikä luottojärjestelmää. Huonoimmassa tapauksessa pankki laittaa sut mustalle listalle. Valtio osti daewoo tehtailta suuria määriä ei-länsimaisia-autosäädäntöä-täyttäviä autoja halvalla ja möi ne libyalaisille halvalla, ei muuta. Joo ja bensa on halvempaa kuin vesi.

15.06.12 21:11

<qwerty1> Olen libyasta kotoisin, ja on hassua lueskella riemurasian asiantuntijapiirin tiukkoja "faktoja". Tämä videon on selvää neukkujen propagandavideo. Libyassa ei ole postijärjestelmää eikä osoitejärjestelmää (ei ole katujen nimiä). Libyassa ei ole ilmaista sähköä. Porukka joko ohittaa mittarin tai varastaa valotolpasta voimajohdon. Ainoastaan rehelliset maksaa sähköstä. Gaddafi ei tarjonnut ilmaisia taloja, vaan kehitti "asunto kuuluu asukkaille"-lain. Jos asuit vuokralla asunto oli tästä edes sinun eikä tarvinnut maksaa vuokraa. Vuokranantajat menttivät talojaan maahanmuuttajille

16
15.06.12 19:18

<jussee> Hei v1sk1 luuletko tosiaan että kansan vihaama mies olisi roikkunut kattoikkunassa kaupungin läpi. Katsoppa Obaman autosaattuetta et takuulla tiedä missä autossa pressa on..

15.06.12 18:09

<v1sk1> Jos Libya oli paratiisi maan päällä niin miksi puolet kansasta nousi valtiota vastaan? Kysynpä vaan

15.06.12 16:53

<cRAD> <kissamies> Joo elikkäs tää video on paskaa. --- Ei ole, jenkit vaan sanoo että on. Helvetin vauras maa öljyn avulla, talouskasvu ~5% ja ei velkaa. Toisin sanoen paremmin kuin useimmilla Euroopan mailla! JEnkit haluu öljyä ja demokratian kaikkialle

15.06.12 14:36

<kissamies> joo elikkäs tää video on paskaa.

15.06.12 12:12

<Tärinä> gaddaf kusipää homo t:media

15.06.12 11:49

<costis> syön täs magnum goldia.

15.06.12 11:31

<sysrq828> 1 <Kebabonpaalla> Jos tämä on totta niin mistä libya repii rahansa?------------------ Mistä me revitää rahat? Valtio ottaa lainaa keskus pankeilta ja maksaa lainaa takasin vero rahoilla. Muistaakseni libyä kauppasi puhdasta vettä, jota niillä on enemmän entä suomen järvissä vettä.

15.06.12 11:10

<largehc> Wikipediassa on lähteet (suom. huom.)

15.06.12 11:08

<Kebabonpaalla> Wikipedia on lähes yhtä hyvä tietolähde kuin riemurasian kommentit.

15.06.12 11:03

<largehc> Miten niin "jos"? Wikipedia auttaa. Arabikevät on pelkkä kurja vitsi.

15.06.12 10:51

<Kebabonpaalla> Jos tämä on totta niin mistä Libya repii rahansa?

15.06.12 10:46

<turpasauna> folio folio folio salaliitto blablabla

Uusimmat Foorumin viestit

Lähetä uusi video

KATEGORIAT

Selaa videoita..

SAMANKALTAISIA

The Truth About Trump Supporters

The Truth About Trump Supporters

2 314 katselukertaa

Isohkoja kaivamislaitteita.

Isohkoja kaivamislaitteita.

6 150 katselukertaa

ILMOITA ASIATON SISÄLTÖ

Mikäli tämä mediatiedosto on mielestäsi sopimaton tai omistat tekijänoikeudet mediatiedostoon ja haluat sen poistettavaksi, voit lähettää siitä meille ilmoituksen.

Valitse mielestäsi parhaiten kuvaava ilmoitus mediatiedostosta.

Syy

repostMediaId

Lyhyt selvitys

Kommentointiin liittyvät säännöt

  • Pyri kunnioittamaan muita kirjoittajia ja heidän mielipiteitään.
  • Merkitse kommenttisi lähetysvaiheessa off-topiciksi mikäli se ei liity mitenkään itse mediaan.
  • Ylläpidolla on oikeus poistaa kommentti ilman mitään erillistä ilmoitusta.
  • Jylppy-Galleriaan ei hyväksytä poliittisten äärilaitojen riitelyä tai maahanmuuttopolitiikkaan liittyviä medioita tai kommentteja, niillä ei ole mitään viihdearvoa eivätkä ne tästä syystä sovellu Riemurasiaan.
  • Kiihottaminen kansanryhmää vastaan on kiellettyä.
  • Väkivallalla tai millään muullakaan uhkailua ei sallita, kohdistuipa se toiseen kirjoittajaan, julkisuuden henkilöön tai tuntemattomaan ihmiseen. Myöskään muita ei saa kannustaa väkivaltaan tai vainoon.
  • Linkit jotka sisältävät erotiikkaa, väkivaltaa, häiritseviä kuvia tai mainontaa ovat kiellettyjä.
  • Poistamme mainostarkoituksessa laaditut kirjoitukset, olipa mainostettava asia sitten tavara, palvelu, aate tai maailmankatsomus. Puolueen tai uskonnon kiihkeä tuputtaminen voi olla myös mainostamista.
  • Yksityiselämään kuuluvia asioita ei saa julkaista. Tämä tarkoittaa mm. puhelinnumeroita, osoitetietoja ja sähköpostiosoitteita.
  • Toistuva saman asian kommentointi on kiellettyä.
  • Mediaan liittymättömät kommentit, kuten maahanmuuttopoliikka tapahtuu foormilla. Pääset siihen tästä. Sallimme kuitenkin mediaan liittymättömät kirjoitukset tietyissä rajoissa. On myös välillä piristävää kuulla käyttäjien omia hauskoja kokemuksia elämästä.
  • Jatkuvista sääntöjen rikkomisesta ylläpidolla on oikeus antaa käyttäjälle varoitus (7 päivän kirjoitus -ja äänestyskielto) sekä räikeimmissä tapauksissa porttikielto sivustolle tai tunnuksen poisto.
  • Kaikkien näiden sääntöjen jälkeen pyritään pitämään keskustelu kuitenkin rentona.