Quantcast

Tapani Perttu - Raiskauslaulu

Sanat ei pysty kuvailemaan tätä...

2.47 / 5 (15 ääntä)

Julkaistu: 21.12.2013 10:09

Katsottu: 9897 kertaa

Kommentit: 17 kpl

Tarkastaja: kido

1.2K

2.47 / 5 (15 ääntä)

Tapani Perttu - Raiskauslaulu | Sanat ei pysty kuvailemaan tätä...

Eniten ääniä saaneet kommentit

Aika: 2013-12-22 07:25:05

+6047

<dfdf>

No mikähän se riemurasian tekopyhä porukka skitsoo täällä? Raiskaus on nyt sitten se pyhä lehmä josta mustaa huumoria ei saa koskaan tehdä. Laulussa ei edes viitata sukupuoleen tai mihinkään ihmiseen liittyvää. Montakohan miljoonaa kertaa täällä on heitetty läppää juutalaisten ja afrikkalaisten murhaamisesta ihan hervottomissa nauruissa?

16

Kommentit (17)

Kommentointi on vain Riemurasian kirjautuneille käyttäjille!
24.12.13 07:00

<Kuukkeli> Taidampa raiskata joulukuusen

23.12.13 00:07

<Risto Laiska> @dfdf. Tuo on nyt aivan naurettavaa selittelyä ja tiedät sen itsekin. Raiskaus usein liitetään nimenomaisesti toisen ihmisen pakottamiseen seksuaaliseen aktiin. Joulukuusta nyt ei voi raiskata.

-1
22.12.13 20:26

<massumies> Onko tää se kun "laulaa" suomipopilla jotain muka hauskoja pilalauluja. Joudun lähtemään yhden tehtaan lähettämöstä aina aamulla takas auton hyttiin, tämä virtuoosi alkaa naurattaa suomen kansaa.

22.12.13 18:39

<dfdf> @Risto Laiska, se on se oleellinen asia että laulussa ei viitata mihinkään ihmiseen tai edes pienimpään antropomorfismiin. Siinä ei lauleta ketään ihmistä vastaan, vain käytetään raiskaus-sanaa. Voidaan laulaa vaikka joulukuusen raiskaamisesta. Miten mamuporukan tekemät raiskaukset liittyvät tähän? Lauletaanko laulussa ihannoidusti tällaisista teoista? Ei. Ja jos joku heittää juutalaisvitsin niin en minäkään ala vaahdota. Huumori huumorina perkele.

22.12.13 17:36

<Kimmopar> Yllätys seksiä.

-2
22.12.13 14:41

<Risto Laiska> "Ei viitata edes sukupuoleen tai ihmiseen liittyvää". Ah, nyt oli hyvää argumentointia, sehän tekee laulusta täysin hyväksyttävän :). Toisaalta, sittenhän -tekopyhien- täällä riemurasiassa on turhaa vaahdota medialle, jossa joku mamuporukka on raiskannu suomalaisia tyttöjä. Hyvää joulua!

-5
22.12.13 11:02

<Lecimx> Hyvä rallatushan tää oli. Ihme vinkunaa taas tästä.

22.12.13 07:25

<dfdf> No mikähän se riemurasian tekopyhä porukka skitsoo täällä? Raiskaus on nyt sitten se pyhä lehmä josta mustaa huumoria ei saa koskaan tehdä. Laulussa ei edes viitata sukupuoleen tai mihinkään ihmiseen liittyvää. Montakohan miljoonaa kertaa täällä on heitetty läppää juutalaisten ja afrikkalaisten murhaamisesta ihan hervottomissa nauruissa?

16
22.12.13 01:11

<Jiusonium> Tuota urpoa voisi vetää kunnolla pitkin korvia.

-12
21.12.13 19:14

<Risto Laiska> Voin tunkea ton äijän perseeseen paksua rautakankea hitaasti tai nopeasti, kaikki riippuu siitä mitä maksetaan.. Kuvottava laulu.

-14
21.12.13 15:33

<unlimited_> erittäin läheinen ihminen on joutunut kyseisen tapahtuman uhriks niin herättää mussa melkosia vihan tunteita tää laulu vaikka oliskin täysin huumorilla toteutettu. Sietäs saaha kunnon peppupanon toi kaveri

-12
21.12.13 12:28

<avv> Skubidubidubiduu.

-6
21.12.13 11:42

<petsboy> :)

-6

Uusimmat Foorumin viestit

Lähetä uusi video

KATEGORIAT

Selaa videoita..

SAMANKALTAISIA

Skaala on mieletön

Skaala on mieletön

13 027 katselukertaa

Poliisi kiusaa Tapani Kansaa

Poliisi kiusaa Tapani Kansaa

8 077 katselukertaa

ILMOITA ASIATON SISÄLTÖ

Mikäli tämä mediatiedosto on mielestäsi sopimaton tai omistat tekijänoikeudet mediatiedostoon ja haluat sen poistettavaksi, voit lähettää siitä meille ilmoituksen.

Valitse mielestäsi parhaiten kuvaava ilmoitus mediatiedostosta.

Syy

repostMediaId

Lyhyt selvitys

Kommentointiin liittyvät säännöt

  • Pyri kunnioittamaan muita kirjoittajia ja heidän mielipiteitään.
  • Merkitse kommenttisi lähetysvaiheessa off-topiciksi mikäli se ei liity mitenkään itse mediaan.
  • Ylläpidolla on oikeus poistaa kommentti ilman mitään erillistä ilmoitusta.
  • Jylppy-Galleriaan ei hyväksytä poliittisten äärilaitojen riitelyä tai maahanmuuttopolitiikkaan liittyviä medioita tai kommentteja, niillä ei ole mitään viihdearvoa eivätkä ne tästä syystä sovellu Riemurasiaan.
  • Kiihottaminen kansanryhmää vastaan on kiellettyä.
  • Väkivallalla tai millään muullakaan uhkailua ei sallita, kohdistuipa se toiseen kirjoittajaan, julkisuuden henkilöön tai tuntemattomaan ihmiseen. Myöskään muita ei saa kannustaa väkivaltaan tai vainoon.
  • Linkit jotka sisältävät erotiikkaa, väkivaltaa, häiritseviä kuvia tai mainontaa ovat kiellettyjä.
  • Poistamme mainostarkoituksessa laaditut kirjoitukset, olipa mainostettava asia sitten tavara, palvelu, aate tai maailmankatsomus. Puolueen tai uskonnon kiihkeä tuputtaminen voi olla myös mainostamista.
  • Yksityiselämään kuuluvia asioita ei saa julkaista. Tämä tarkoittaa mm. puhelinnumeroita, osoitetietoja ja sähköpostiosoitteita.
  • Toistuva saman asian kommentointi on kiellettyä.
  • Mediaan liittymättömät kommentit, kuten maahanmuuttopoliikka tapahtuu foormilla. Pääset siihen tästä. Sallimme kuitenkin mediaan liittymättömät kirjoitukset tietyissä rajoissa. On myös välillä piristävää kuulla käyttäjien omia hauskoja kokemuksia elämästä.
  • Jatkuvista sääntöjen rikkomisesta ylläpidolla on oikeus antaa käyttäjälle varoitus (7 päivän kirjoitus -ja äänestyskielto) sekä räikeimmissä tapauksissa porttikielto sivustolle tai tunnuksen poisto.
  • Kaikkien näiden sääntöjen jälkeen pyritään pitämään keskustelu kuitenkin rentona.