Quantcast

Taking a squash ball hit at 280 kmh!

Poika ottaa kraaterin selkäänsä.

2.32 / 5 (8 ääntä)

Julkaistu: 19.3.2014 11:26

Katsottu: 7866 kertaa

Kommentit: 16 kpl

Tarkastaja: kido

1.2K

2.32 / 5 (8 ääntä)

Taking a squash ball hit at 280 kmh! | Poika ottaa kraaterin selkäänsä.

Eniten ääniä saaneet kommentit

Aika: 2014-03-19 12:11:46

+8897

<HooCee86>

Tosi fiksua toimintaa.

18

Kommentit (16)

Kommentointi on vain Riemurasian kirjautuneille käyttäjille!
22.03.14 12:13

<Cremaster> juujoa Kyllä se on pehmeä isku. Fysiikan tuntemuksella voisit päätellä, että sen takia pallo pomppaa takaisin. Ja nyt kun otetaan puheeksi logiikka, niin tuon iskun olisi pitänyt murtaa selkärangan (okahaarake), jotta se olisi aiheuttanut samanlaisen vaaranpaikan nikamavaltimoon. Lisäksi; suurin osa dissekaatiosta tulee kaulavaltimoon, ja todellakin erinäisistä traumoista yms. Lopuksi: suurin ongelma on tässä voiman suunta, eli pallon pitäisi tulla kaulaan sivusta päin, jotta se voisi nikamavaltimon dissekaation aiheuttaa. Ks. kaulan anatomia.

20.03.14 16:00

<juujoa> Eli jos tuo voi aiheutua spontaanisti tai pään retkahduksessa, niin eiköhän lähes 300km/h kulkeva kumikuula saata aiheuttaa saman.

20.03.14 15:58

<juujoa> Lainataanpa Akuutin neurologian vastuuyksikköä: "Dissekaatiossa verisuonen seinämä repeää kerroksistaan (ikään kuin halkeaa) ja suonen kerrosten väliin työntyy verta. Dissekaatio voi aiheuttaa ohimenevän aivoverenkiertohäiriön (TIA:n) tai aivoinfarktin, koska repeämäkohtaan syntyy verihyytymää, josta voi verenvirtauksen mukana irrota osa (embolia) ja kulkeutua pienempiin aivoverisuoniin, tai pahimmillaan pullistuva verisuonen seinämä voi ahtauttaa ja tukkia valtimon." ". Dissekaatiota voi edeltää pään tai kaulan alueen trauma, esim. retkahdusvamma, mutta se voi syntyä myös spontaanisti"

20.03.14 15:54

<juujoa> Cremaster, Lähteesi: ylimielisyys. "Tollanen pehmeä isku" Näyttääkö toi sun mielestä pehmeältä toi isku? Ihmisiä on kuollut kevyempiinkin niskaan kohdistuneisiin iskuihin. En tarkoita että tuo jätkä kuolee samantien siihen iskuun, tuosta voi kuitenkin tulla repeämiä verisuoniin jotka aiheuttavat lopulta aivoverenvuodon.

19.03.14 22:11

<Cremaster> juujoa Jaa mitä verisuonia? Nikamavaltimot, jotka ovat aika tiukasti rasvan, lihaksen ja vieläpä luun suojassa rangan sisällä? Ja tarkoitatko nyt, että tollanen pehmeä isku murskais erittäin elastiset verisuonet? Enpäs uskonutkaan. Lähde: tietämys.

-1
19.03.14 17:39

<simeooni> juujoa,onko tuo faktaa?? jos niin enpä ole tiennyt

19.03.14 16:28

<Lazke> Nopeesti laskettuna pallon liike-energia tässä 73 Joulea. Näin vertauksen vuoksi värikuula-aseen lähtöenergia on noin 8J. Saattaa kirpasta. :D

19.03.14 14:17

<juujoa> Ei oo kovin turvallista puuhaa, 20cm ylemmäs niskaan osuma niin olis voinu olla henki pois. Ei välttämättä niska murtuis, mutta sieltä saattais mennä verisuonia siihe malliin että kuolee siihen.

19.03.14 13:31

<Tritton> v-i-t-u-n__ä-ä-l-i-ö-t (--____---)

19.03.14 13:06

<player899> Voi vaan kuvitella paljon toi sattuu, kun semmonen löysäkin veto kirpasee niin perkeleesti.

19.03.14 13:01

<Nauraja> selkänikama poikki

19.03.14 12:35

<Zyy> Kun olisi vielä munuaisen kohdalle napsahtanut..

19.03.14 12:11

<HooCee86> Tosi fiksua toimintaa.

18

Uusimmat Foorumin viestit

Lähetä uusi video

KATEGORIAT

Selaa videoita..

SAMANKALTAISIA

Taking Down El Chapo

Taking Down El Chapo

2 498 katselukertaa

Arianny Celeste is Princess Leia!

Arianny Celeste is Princess Leia!

4 229 katselukertaa

ILMOITA ASIATON SISÄLTÖ

Mikäli tämä mediatiedosto on mielestäsi sopimaton tai omistat tekijänoikeudet mediatiedostoon ja haluat sen poistettavaksi, voit lähettää siitä meille ilmoituksen.

Valitse mielestäsi parhaiten kuvaava ilmoitus mediatiedostosta.

Syy

repostMediaId

Lyhyt selvitys

Kommentointiin liittyvät säännöt

  • Pyri kunnioittamaan muita kirjoittajia ja heidän mielipiteitään.
  • Merkitse kommenttisi lähetysvaiheessa off-topiciksi mikäli se ei liity mitenkään itse mediaan.
  • Ylläpidolla on oikeus poistaa kommentti ilman mitään erillistä ilmoitusta.
  • Jylppy-Galleriaan ei hyväksytä poliittisten äärilaitojen riitelyä tai maahanmuuttopolitiikkaan liittyviä medioita tai kommentteja, niillä ei ole mitään viihdearvoa eivätkä ne tästä syystä sovellu Riemurasiaan.
  • Kiihottaminen kansanryhmää vastaan on kiellettyä.
  • Väkivallalla tai millään muullakaan uhkailua ei sallita, kohdistuipa se toiseen kirjoittajaan, julkisuuden henkilöön tai tuntemattomaan ihmiseen. Myöskään muita ei saa kannustaa väkivaltaan tai vainoon.
  • Linkit jotka sisältävät erotiikkaa, väkivaltaa, häiritseviä kuvia tai mainontaa ovat kiellettyjä.
  • Poistamme mainostarkoituksessa laaditut kirjoitukset, olipa mainostettava asia sitten tavara, palvelu, aate tai maailmankatsomus. Puolueen tai uskonnon kiihkeä tuputtaminen voi olla myös mainostamista.
  • Yksityiselämään kuuluvia asioita ei saa julkaista. Tämä tarkoittaa mm. puhelinnumeroita, osoitetietoja ja sähköpostiosoitteita.
  • Toistuva saman asian kommentointi on kiellettyä.
  • Mediaan liittymättömät kommentit, kuten maahanmuuttopoliikka tapahtuu foormilla. Pääset siihen tästä. Sallimme kuitenkin mediaan liittymättömät kirjoitukset tietyissä rajoissa. On myös välillä piristävää kuulla käyttäjien omia hauskoja kokemuksia elämästä.
  • Jatkuvista sääntöjen rikkomisesta ylläpidolla on oikeus antaa käyttäjälle varoitus (7 päivän kirjoitus -ja äänestyskielto) sekä räikeimmissä tapauksissa porttikielto sivustolle tai tunnuksen poisto.
  • Kaikkien näiden sääntöjen jälkeen pyritään pitämään keskustelu kuitenkin rentona.