Quantcast

Sumatran metsien ahdinko

4.59 / 5 (11 ääntä)

Julkaistu: 22.2.2016 11:47

Katsottu: 4285 kertaa

Kommentit: 12 kpl

Tarkastaja: Ylläpito

1.2K

4.59 / 5 (11 ääntä)

Sumatran metsien ahdinko

Eniten ääniä saaneet kommentit

Aika: 2016-02-22 12:09:53

+196977

<Kurukka>

Vaikka en koe itseäni puunhalaajaksi tai viheraatteelliseksi mutta tuolla tapahtuva touhu on sairaan kieroutunutta. Paikalliset tietävät että tulee kostautumaan metsien systemaattinen tuhoaminen mutta muuta heillä ei ole juurikaan muuta työtä, millä elättäisi itsensä ja perheensä. Isoimmat massit menee monikansallisten yritysten taskuun ja työntekijöille jää muruja.

31

Kommentit (12)

Kommentointi on vain Riemurasian kirjautuneille käyttäjille!
07.03.16 20:29

<sika> baisti1 Sieltä talousmetsistä otetaan 20 % Suomen viennistä. Tietenkin teiden varsille keskittyy talousmetsät kun niitä pitää pystyä käyttämään. Samaan aikaan esim. kolmannes Lapista suojeltu eli kyllä meillä luonnontilaista metsää riittää. Metsien kasvu joka vuosi 100 miljoonaa kuutiota, hakkuut 50 milj.

23.02.16 23:15

<Genedz> Jotenkin tuntuu siltä, että vaikutusvaltaisimpia maita kiinnostaa ihan helvetin vähän tällaiset ekosysteemin vaarantavat hankkeet, missä annetaan äkkilähtö tuhansille eliölajeille. Jotenkin tuntuu, että nykyinen meno teollisuudessa ja politiikassa on suunniteltu pelkästään varmistamaan rikkaimpien ja vaikutusvaltaisimpien ihmisten eloonjäänti samalla kun jopa meidän pohjoisessa asuvien entuudestaan vauraiden ihmisten elinolot heikkenevät globaalien vaikutusten seurauksena. Lapsenlapsille voidaan vain kertoa, että olimme sukupolvi, joka ei noussut vastustamaan tätä menoa.

23.02.16 18:05

<baisti1> Suomessa on luonnontilaisia (täysin koskemattomia aarniometsiä) reilusti alle 5% metsäpinta-alasta jäljellä. Eihän tuolla maanteillä ajaessa muita näekään kun istutettua, tasapaksua talousmetsää, joista on luonnon monimuotoisuus kyllä kaukana. Eipä ole varaa jeesustella

23.02.16 09:07

<rantapallero> Teette mitä teette, mutta älkää olko kosketuksissa sumatralaiseen rotta-apinaan!

23.02.16 03:32

<saatanasta69> Kattokaapa google mapsista paljon kiinassa on peltoa...

22.02.16 22:45

<Valkoinenkuolema> Aika tyypillistä greenpeace meininkiä, tuolta on kuvat, datat, kartat ja kaikki mutta silti näiden executive jäbien piti päästä lenteleen lentokoneella ja fiilisteleen. Se on ekologisista jalanjäljistä viis kun pääsee nyt julistaan shamppanja fundraiserissa kuinka on nähnyt tuhon silmästä silmään. Tässä pätkässä ei näytetty mitään dataa mistään, vain "Järkyttävää" kuvaa yhdestä teollisesta metsäfarmista. Sama kun kuvaisi lapissa yhtä hakkuuaukeaa ja sitten väittää että suomesta loppuu puut.

22.02.16 21:42

<poseeeh> Viidakoista välittäminen on niin 90-lukua.

22.02.16 20:09

<PenZon> Kurukka Tervetuloa uuskapitalismiin.

22.02.16 19:07

<ssk2> Yksi vivahde asiassa on, että Indonesia on muslimivaltio ja sattumoisin siellä metsätuho on edennyt kaikkein nopeimmin Kaakkois-Aasiassa. Jälleen kerran opitaan tämä: Islam ei ole yhteensopiva modernien edityksellisten asioiden, tällä kertaa luonnonsuojelun kanssa. Se ei vaan kertakaikkiaan mene sen ideologian sisään, ihan vastaava kuin naisten oikeudet, sananvapaus jne.

22.02.16 13:06

<humpankuningas> Greenpeace-jeesustelua tämäkin video, mutta mutta.. Miten tästä päästäisiin eroon? Otetaan esimerkki täältä Suomesta. Ihmiset omistavat metsänsä. Kun puut myydään, niiden tilalle istutetaan uudet. Kukaan ei ole niin tyhmä, että omaa omaisuuttaan kohtelisi noin huonosti, mitä tässäkin videossa esitellään. Hakatulla maalla ei ole mitään arvoa. Nuokin maat omistaa mitä varmimmin valtio, jota ei kiinnosta mitä maalle käy sen jälkeen kun puut on hakattu. Tuolla puut vielä kasvavat hurjan paljon nopeammin, kuin täällä pohjolassa. Mitä tästä opimme? Valtion omaisuus = huono asia.

-10
22.02.16 12:09

<Kurukka> Vaikka en koe itseäni puunhalaajaksi tai viheraatteelliseksi mutta tuolla tapahtuva touhu on sairaan kieroutunutta. Paikalliset tietävät että tulee kostautumaan metsien systemaattinen tuhoaminen mutta muuta heillä ei ole juurikaan muuta työtä, millä elättäisi itsensä ja perheensä. Isoimmat massit menee monikansallisten yritysten taskuun ja työntekijöille jää muruja.

31

Uusimmat Foorumin viestit

Lähetä uusi video

KATEGORIAT

Selaa videoita..

SAMANKALTAISIA

Sumatran sarvikuono videolla

Sumatran sarvikuono videolla

4 514 katselukertaa

ILMOITA ASIATON SISÄLTÖ

Mikäli tämä mediatiedosto on mielestäsi sopimaton tai omistat tekijänoikeudet mediatiedostoon ja haluat sen poistettavaksi, voit lähettää siitä meille ilmoituksen.

Valitse mielestäsi parhaiten kuvaava ilmoitus mediatiedostosta.

Syy

repostMediaId

Lyhyt selvitys

Kommentointiin liittyvät säännöt

  • Pyri kunnioittamaan muita kirjoittajia ja heidän mielipiteitään.
  • Merkitse kommenttisi lähetysvaiheessa off-topiciksi mikäli se ei liity mitenkään itse mediaan.
  • Ylläpidolla on oikeus poistaa kommentti ilman mitään erillistä ilmoitusta.
  • Jylppy-Galleriaan ei hyväksytä poliittisten äärilaitojen riitelyä tai maahanmuuttopolitiikkaan liittyviä medioita tai kommentteja, niillä ei ole mitään viihdearvoa eivätkä ne tästä syystä sovellu Riemurasiaan.
  • Kiihottaminen kansanryhmää vastaan on kiellettyä.
  • Väkivallalla tai millään muullakaan uhkailua ei sallita, kohdistuipa se toiseen kirjoittajaan, julkisuuden henkilöön tai tuntemattomaan ihmiseen. Myöskään muita ei saa kannustaa väkivaltaan tai vainoon.
  • Linkit jotka sisältävät erotiikkaa, väkivaltaa, häiritseviä kuvia tai mainontaa ovat kiellettyjä.
  • Poistamme mainostarkoituksessa laaditut kirjoitukset, olipa mainostettava asia sitten tavara, palvelu, aate tai maailmankatsomus. Puolueen tai uskonnon kiihkeä tuputtaminen voi olla myös mainostamista.
  • Yksityiselämään kuuluvia asioita ei saa julkaista. Tämä tarkoittaa mm. puhelinnumeroita, osoitetietoja ja sähköpostiosoitteita.
  • Toistuva saman asian kommentointi on kiellettyä.
  • Mediaan liittymättömät kommentit, kuten maahanmuuttopoliikka tapahtuu foormilla. Pääset siihen tästä. Sallimme kuitenkin mediaan liittymättömät kirjoitukset tietyissä rajoissa. On myös välillä piristävää kuulla käyttäjien omia hauskoja kokemuksia elämästä.
  • Jatkuvista sääntöjen rikkomisesta ylläpidolla on oikeus antaa käyttäjälle varoitus (7 päivän kirjoitus -ja äänestyskielto) sekä räikeimmissä tapauksissa porttikielto sivustolle tai tunnuksen poisto.
  • Kaikkien näiden sääntöjen jälkeen pyritään pitämään keskustelu kuitenkin rentona.