Quantcast

Skyrim mod - Skywind

2.22 / 5 (9 ääntä)

Julkaistu: 8.6.2016 09:38

Katsottu: 5097 kertaa

Kommentit: 3 kpl

Tarkastaja: Ylläpito

1.2K

2.22 / 5 (9 ääntä)

Skyrim mod - Skywind

Eniten ääniä saaneet kommentit

Aika: 2016-06-08 13:46:48

+3288

<asphyx>

N-Six Joo hyvä. Kaksi kuukautta tämmöseen vaan pitäis mennä, ihan paska moditiimi kun ei ole saanut valmiiksi. Skyrimikin tehtiin yhdessä vuodessa koska ekat videomatskut valmiista pelistä julkaistiin vuosi ennen julkaisua niin silloihan sitä tehtiin vain vuosi. Ei pelejä tehä hitaasti, ihan paska tiimi kun tekee niin hitaasti.

7

Kommentit (3)

Kommentointi on vain Riemurasian kirjautuneille käyttäjille!
08.06.16 15:48

<N-Six> asphyx No nyt sait kiteytettyä juuri sen tekstiksi, mitä itse en tuossa 1. viestissäni saanut. Kiitokset!! Just tuota tarkotinkin. Unohdit vielä sen, että onneks modit on sentään (yleensä) ilmaisia, luojan kiitos!

-8
08.06.16 13:46

<asphyx> N-Six Joo hyvä. Kaksi kuukautta tämmöseen vaan pitäis mennä, ihan paska moditiimi kun ei ole saanut valmiiksi. Skyrimikin tehtiin yhdessä vuodessa koska ekat videomatskut valmiista pelistä julkaistiin vuosi ennen julkaisua niin silloihan sitä tehtiin vain vuosi. Ei pelejä tehä hitaasti, ihan paska tiimi kun tekee niin hitaasti.

08.06.16 09:52

<N-Six> Tätä on nyt tehty jo mitä, 2-3 vuotta ja on edelleen alpha vaiheessa, joten älkää pidättäkö hengitystänne. Sinänsä loistavaa, että näitä tehdään ja intoa piisaa. Morrowindista taitaa olla jo ihan toimivakin versio Oblivion moottorilla.

-6

Uusimmat Foorumin viestit

Lähetä uusi video

KATEGORIAT

Selaa videoita..

SAMANKALTAISIA

Things Skyrim players say

Things Skyrim players say

3 520 katselukertaa

Skyrim karaoke suomeksi

Skyrim karaoke suomeksi

6 671 katselukertaa

ILMOITA ASIATON SISÄLTÖ

Mikäli tämä mediatiedosto on mielestäsi sopimaton tai omistat tekijänoikeudet mediatiedostoon ja haluat sen poistettavaksi, voit lähettää siitä meille ilmoituksen.

Valitse mielestäsi parhaiten kuvaava ilmoitus mediatiedostosta.

Syy

repostMediaId

Lyhyt selvitys

Kommentointiin liittyvät säännöt

  • Pyri kunnioittamaan muita kirjoittajia ja heidän mielipiteitään.
  • Merkitse kommenttisi lähetysvaiheessa off-topiciksi mikäli se ei liity mitenkään itse mediaan.
  • Ylläpidolla on oikeus poistaa kommentti ilman mitään erillistä ilmoitusta.
  • Jylppy-Galleriaan ei hyväksytä poliittisten äärilaitojen riitelyä tai maahanmuuttopolitiikkaan liittyviä medioita tai kommentteja, niillä ei ole mitään viihdearvoa eivätkä ne tästä syystä sovellu Riemurasiaan.
  • Kiihottaminen kansanryhmää vastaan on kiellettyä.
  • Väkivallalla tai millään muullakaan uhkailua ei sallita, kohdistuipa se toiseen kirjoittajaan, julkisuuden henkilöön tai tuntemattomaan ihmiseen. Myöskään muita ei saa kannustaa väkivaltaan tai vainoon.
  • Linkit jotka sisältävät erotiikkaa, väkivaltaa, häiritseviä kuvia tai mainontaa ovat kiellettyjä.
  • Poistamme mainostarkoituksessa laaditut kirjoitukset, olipa mainostettava asia sitten tavara, palvelu, aate tai maailmankatsomus. Puolueen tai uskonnon kiihkeä tuputtaminen voi olla myös mainostamista.
  • Yksityiselämään kuuluvia asioita ei saa julkaista. Tämä tarkoittaa mm. puhelinnumeroita, osoitetietoja ja sähköpostiosoitteita.
  • Toistuva saman asian kommentointi on kiellettyä.
  • Mediaan liittymättömät kommentit, kuten maahanmuuttopoliikka tapahtuu foormilla. Pääset siihen tästä. Sallimme kuitenkin mediaan liittymättömät kirjoitukset tietyissä rajoissa. On myös välillä piristävää kuulla käyttäjien omia hauskoja kokemuksia elämästä.
  • Jatkuvista sääntöjen rikkomisesta ylläpidolla on oikeus antaa käyttäjälle varoitus (7 päivän kirjoitus -ja äänestyskielto) sekä räikeimmissä tapauksissa porttikielto sivustolle tai tunnuksen poisto.
  • Kaikkien näiden sääntöjen jälkeen pyritään pitämään keskustelu kuitenkin rentona.