Quantcast

Saksan poliisijohtaja RAINER WENDT puhuu suunsa puhtaaksi.

Laittakaa tekstit päälle.

4.99 / 5 (55 ääntä)

Julkaistu: 9.10.2015 08:49

Katsottu: 6787 kertaa

Kommentit: 13 kpl

Tarkastaja: Arab

1.2K

4.99 / 5 (55 ääntä)

Saksan poliisijohtaja RAINER WENDT puhuu suunsa puhtaaksi. | Laittakaa tekstit päälle.

Eniten ääniä saaneet kommentit

Aika: 2015-10-09 11:19:41

+23270

<Kapa53>

Ei kyllä mahdu järkeen.Oman maan kansalaisia kyykytetään kupataan ja paskat välitetään asunnottomista. Sittensitä saatanan rasismirasimipaskaa ja pelkoa ulkomaalaisia kohtaan urputetaan vaikka samaan aikaan eurooppa on suurimmassa kusessa koskaan. Eurooppaan on tullut pakolaisia jopa eritreasta. Jep, siellähän se sota onkin eikä syyriassa. Oon reissannut ympäri maailmaa ja todennut että niin rauhallista ja sivistynyttä paikkaa jossauskonto ei jyllää maailmassa ei ole kuin eurooppa. On surullista, miten vähän tuosta halutaan pitää kiinni,sen sijaan jihadistit, raiskarit, islamistit. tervetuloa

52

Aika: 2015-10-09 09:06:11

+8271

<kuli78>

No voi voi voi. Ei ole tainnut Saksan poliisiliiton johtaja kuulla, että niillä on unelma. Unelmat alkavat pikkuhiljaa käymään toteen ja Saksassa onkin jo joukkoraiskauksista ja -tappeluista lähtien unelmaa kerrakseen vokeissa. Rasistien syytä tietenkin.

35

Aika: 2015-10-09 09:16:09

+19180

<Mandula>

Suomen poliisi tietää kertoa, että tappelut pakoloiskeskuksissa johtuvat siitä, että siellä on paljon porukkaa samassa tilassa. Se on kuulemma ihan normaalia. Tuo saksalainen natsipoliisi siis ei tiedä mistä puhuu, kun väittää niitä hierarkiasta johtuviksi. Lisäksi turvallisuustaso pysyy ihan samalla tasolla, tuli tänne 1 tai 1000000 pakoloista, tämänkin Suomen poliisi osaa kertoa. Nih!

33

Aika: 2015-10-09 10:32:21

+14990

<TinQQ>

Kyllähän tässä koko pakolaispaskassa surullisinta on se, että tavalliset ihmiset tietävät tasan mistä kiikastaa ja mitä pitäisi tehdä. Ei saksalaisetkaan ole mitään jeesustelijoita. Heidän kirouksensa on Angela Merkel ja poliittinen pumpulikerho, joka ei usko kovien otteiden olevat tarpeellisia missään vaiheessa. Sama meilläkin täällä on. Kysyppä poliisilta tai heidän edustajalta että mitä mieltä he ovat tästä nykytilanteesta ja he vastaavat ihan samalla tavoin kuin tämä haastateltu saksalainen. Laki kuitenkin on se minkä pohjalta poliisin on toimittava ja jos laki on päin persettä niin FAIL

21

Aika: 2015-10-09 14:28:11

+44142

<PenZon>

Meillä on onneksi moniin muihin (jopa eurooppalaisiin) yhteiskuntiin nähden sellainen etu, että keskivertosuomalainen on aika älykäs. (vaikka ei aina siltä tunnu) Lisäksi suomalainen on myös reilu, mutta myös pirun tiukka. Siitä seuraa että propaganda ei lennä pitkälle, sopimattomasta käytöksestä tulee nopeasti palautetta ja pyrkyreitä vihataan. Ei siis ihme että irakilaiset ja somalit kyseenalaisine käytöstapoineen eivät viihdy. Ne jotka oikeasti apua tarvitsevat eivät varmasti marise puurosta ja jahtaa laumana teinityttöjä, ja he olkoot minun puolestani tervetulleita. Loput suksikoon vittuun

6

Kommentit (13)

Kommentointi on vain Riemurasian kirjautuneille käyttäjille!
10.10.15 12:18

<ksenobite> Saksa on menneen talven lumia, ja niin on Suomikin. Onneksi ei ole jälkikasvua

09.10.15 20:05

<kaikkienkaveri> Kansalaisilta ei välttämättä kannata kysyä, mikäli asiassa täytyy olla jotain tietämystä, joka ei ole normaaleille kansalaisille omintakeista. Tämä "poliisijohtaja" johtaa poliisien ammattijärjestöä. Ei siis paikallinen Paatero.

-5
09.10.15 18:40

<Ilkio> Oman käsityksen mukaan suomessa on tulossa kestämätön suhde työssäkävijöiden ja eläkeläisten välille, eli eläkeläisiä on liikaa työntekijöihin nähden (ainakaan ei ole tullut vastaan vasta-argumentteja tälle). Helpointa on tietysti paikata ulkomaalaisilla, joita tuntuu olevan tulossa enemmän kuin tarpeeksi. Nythän ainoa ongelma on luoda järjestelmä jossa kansalaisuus ja/tai oleskeslulupa saavutetaan työpaikan myötä, tietysti pitää perustaa jonkinlainen porrasjärjestelmä niitä varten jotka ovat aidosti hädänalaisia mutta eivät vain saa työpaikkaa ts.aitoja turvapaikanhakijoita.

09.10.15 15:21

<Kekkonator> Suomessa tästä leimattaisiin rasistiksi ja tulisi vähintään potkut ellei vankilaa "vihapuheesta". Taidan muuttaa huippuvuorille ennen kuin kalifaatti perustetaan.

09.10.15 14:28

<PenZon> Meillä on onneksi moniin muihin (jopa eurooppalaisiin) yhteiskuntiin nähden sellainen etu, että keskivertosuomalainen on aika älykäs. (vaikka ei aina siltä tunnu) Lisäksi suomalainen on myös reilu, mutta myös pirun tiukka. Siitä seuraa että propaganda ei lennä pitkälle, sopimattomasta käytöksestä tulee nopeasti palautetta ja pyrkyreitä vihataan. Ei siis ihme että irakilaiset ja somalit kyseenalaisine käytöstapoineen eivät viihdy. Ne jotka oikeasti apua tarvitsevat eivät varmasti marise puurosta ja jahtaa laumana teinityttöjä, ja he olkoot minun puolestani tervetulleita. Loput suksikoon vittuun

09.10.15 13:03

<konehuonekalu> Luojan kiitos että internetissä on yksi paikka missä puhutaan järkeä; Riemurasia. Vituttaa kun some on täynnä näitä turvapaikanhakijoita ylistäviä jeesustelijoita, jotka eivät tiedä MITÄÄN vittu mitä täällä Suomessa ja Euroopassa todella tapahtuu. Luuleeko porukka oikeasti että noiden Lähi-idästä tulleiden koko historia ja "veri" puhdistuu matkalla Euroopan läpi Suomeen. Väkivaltaista kansaa se on aina ollut. Nyt leikkikenttänä on vaan Eurooppa kun omat maat on pilattu. Ihmiset! Minä sanon että kusessa ollaan (jos tähän ei tuu muutosta)! Riemurasia on viimeinen linnoitus tässä taistelussa.

09.10.15 12:38

<Carl Sagan> Jotenkin kiehtovaa että Saksan media alkaa jopa sensuroimaan vitun Poliisijohtajaa poliittisen korrektiuden takia. Saatanan saatana

09.10.15 11:19

<Kapa53> Ei kyllä mahdu järkeen.Oman maan kansalaisia kyykytetään kupataan ja paskat välitetään asunnottomista. Sittensitä saatanan rasismirasimipaskaa ja pelkoa ulkomaalaisia kohtaan urputetaan vaikka samaan aikaan eurooppa on suurimmassa kusessa koskaan. Eurooppaan on tullut pakolaisia jopa eritreasta. Jep, siellähän se sota onkin eikä syyriassa. Oon reissannut ympäri maailmaa ja todennut että niin rauhallista ja sivistynyttä paikkaa jossauskonto ei jyllää maailmassa ei ole kuin eurooppa. On surullista, miten vähän tuosta halutaan pitää kiinni,sen sijaan jihadistit, raiskarit, islamistit. tervetuloa

52
09.10.15 10:32

<TinQQ> Kyllähän tässä koko pakolaispaskassa surullisinta on se, että tavalliset ihmiset tietävät tasan mistä kiikastaa ja mitä pitäisi tehdä. Ei saksalaisetkaan ole mitään jeesustelijoita. Heidän kirouksensa on Angela Merkel ja poliittinen pumpulikerho, joka ei usko kovien otteiden olevat tarpeellisia missään vaiheessa. Sama meilläkin täällä on. Kysyppä poliisilta tai heidän edustajalta että mitä mieltä he ovat tästä nykytilanteesta ja he vastaavat ihan samalla tavoin kuin tämä haastateltu saksalainen. Laki kuitenkin on se minkä pohjalta poliisin on toimittava ja jos laki on päin persettä niin FAIL

21
09.10.15 09:16

<Mandula> Suomen poliisi tietää kertoa, että tappelut pakoloiskeskuksissa johtuvat siitä, että siellä on paljon porukkaa samassa tilassa. Se on kuulemma ihan normaalia. Tuo saksalainen natsipoliisi siis ei tiedä mistä puhuu, kun väittää niitä hierarkiasta johtuviksi. Lisäksi turvallisuustaso pysyy ihan samalla tasolla, tuli tänne 1 tai 1000000 pakoloista, tämänkin Suomen poliisi osaa kertoa. Nih!

33
09.10.15 09:06

<kuli78> No voi voi voi. Ei ole tainnut Saksan poliisiliiton johtaja kuulla, että niillä on unelma. Unelmat alkavat pikkuhiljaa käymään toteen ja Saksassa onkin jo joukkoraiskauksista ja -tappeluista lähtien unelmaa kerrakseen vokeissa. Rasistien syytä tietenkin.

35

Uusimmat Foorumin viestit

Lähetä uusi video

KATEGORIAT

Selaa videoita..

SAMANKALTAISIA

ILMOITA ASIATON SISÄLTÖ

Mikäli tämä mediatiedosto on mielestäsi sopimaton tai omistat tekijänoikeudet mediatiedostoon ja haluat sen poistettavaksi, voit lähettää siitä meille ilmoituksen.

Valitse mielestäsi parhaiten kuvaava ilmoitus mediatiedostosta.

Syy

repostMediaId

Lyhyt selvitys

Kommentointiin liittyvät säännöt

  • Pyri kunnioittamaan muita kirjoittajia ja heidän mielipiteitään.
  • Merkitse kommenttisi lähetysvaiheessa off-topiciksi mikäli se ei liity mitenkään itse mediaan.
  • Ylläpidolla on oikeus poistaa kommentti ilman mitään erillistä ilmoitusta.
  • Jylppy-Galleriaan ei hyväksytä poliittisten äärilaitojen riitelyä tai maahanmuuttopolitiikkaan liittyviä medioita tai kommentteja, niillä ei ole mitään viihdearvoa eivätkä ne tästä syystä sovellu Riemurasiaan.
  • Kiihottaminen kansanryhmää vastaan on kiellettyä.
  • Väkivallalla tai millään muullakaan uhkailua ei sallita, kohdistuipa se toiseen kirjoittajaan, julkisuuden henkilöön tai tuntemattomaan ihmiseen. Myöskään muita ei saa kannustaa väkivaltaan tai vainoon.
  • Linkit jotka sisältävät erotiikkaa, väkivaltaa, häiritseviä kuvia tai mainontaa ovat kiellettyjä.
  • Poistamme mainostarkoituksessa laaditut kirjoitukset, olipa mainostettava asia sitten tavara, palvelu, aate tai maailmankatsomus. Puolueen tai uskonnon kiihkeä tuputtaminen voi olla myös mainostamista.
  • Yksityiselämään kuuluvia asioita ei saa julkaista. Tämä tarkoittaa mm. puhelinnumeroita, osoitetietoja ja sähköpostiosoitteita.
  • Toistuva saman asian kommentointi on kiellettyä.
  • Mediaan liittymättömät kommentit, kuten maahanmuuttopoliikka tapahtuu foormilla. Pääset siihen tästä. Sallimme kuitenkin mediaan liittymättömät kirjoitukset tietyissä rajoissa. On myös välillä piristävää kuulla käyttäjien omia hauskoja kokemuksia elämästä.
  • Jatkuvista sääntöjen rikkomisesta ylläpidolla on oikeus antaa käyttäjälle varoitus (7 päivän kirjoitus -ja äänestyskielto) sekä räikeimmissä tapauksissa porttikielto sivustolle tai tunnuksen poisto.
  • Kaikkien näiden sääntöjen jälkeen pyritään pitämään keskustelu kuitenkin rentona.