Quantcast

Robo Trump

3.2 / 5 (10 ääntä)

Julkaistu: 25.1.2017 11:46

Katsottu: 3986 kertaa

Kommentit: 7 kpl

Tarkastaja: Arab

1.2K

3.2 / 5 (10 ääntä)

Eniten ääniä saaneet kommentit

Aika: 2017-01-25 14:58:00

+4070

<jamba90>

ihan jees että senjälkeen kun tämä hispaano on sanonut "gringo" joka viittaa käsittääkseni ulkomaalaiseen, välillä jopa hieman loukkauksena tarkoitettuna sanana, ja sitten samaan lauseesen sanoo vitun rasisti. no eipä siinä itse en loukkaannu tuosta sanasta mutta ihan noin esimerkkinä tämmösen paskapropagandan tekopyhyydestä. juu eihän se trump ole hyvä pressa jne mutta vois tämmösen paskan työntää sinne samaan aukkoon mihin trumppia ollaan työntämässä.

5

Kommentit (7)

Kommentointi on vain Riemurasian kirjautuneille käyttäjille!
26.01.17 12:33

<ziljoona> Tämähän on aivan loistava pläjäys! Kuka tehnyt ja millä rahoituksella? Tälläistä kritisointia tarvittaisiin lisää. Mielellään suomeenkin!

25.01.17 23:19

<Ippen> Jokainen maa saa sellaisen pressan minkä se ansaitsee!

25.01.17 22:26

<^s1m0^> Olis jännä mennä ählämi-maahan ja sanoa että "rakantakaa mulle sauna koska se kuuluu minun kultuuriin". Jos et rakenna olet rasisti. Ne kivittäisi kuoliaaksi samantien.

25.01.17 17:56

<omenaparas> Taas tätä liberaali anti-Trump propagandaa, varmaan George Soros rahoittanut tämänkin elokuvan...

25.01.17 17:03

<rknchen> Aika huono - hyvä että Trump on tällä hetkellä ainoa presidentti joka tekee sitä mihin hänet on äänestetty eikä kuuntele satunnaisten apinoiden vikinää, ei vaikka kiivettäisiin nostokurkeen niinkuin tänään. Trump sitä, Trump tätä! Tekee juuri sitä mitä äänestäjät eli ihmiset halusivat, ei enempää ei vähempää.

-1
25.01.17 14:58

<jamba90> ihan jees että senjälkeen kun tämä hispaano on sanonut "gringo" joka viittaa käsittääkseni ulkomaalaiseen, välillä jopa hieman loukkauksena tarkoitettuna sanana, ja sitten samaan lauseesen sanoo vitun rasisti. no eipä siinä itse en loukkaannu tuosta sanasta mutta ihan noin esimerkkinä tämmösen paskapropagandan tekopyhyydestä. juu eihän se trump ole hyvä pressa jne mutta vois tämmösen paskan työntää sinne samaan aukkoon mihin trumppia ollaan työntämässä.

25.01.17 14:22

<THT> Olis tietty tän kokonaisenkin voinut laittaa https://www.youtube.com/watch?v=Q__bSi5rBlw

Uusimmat Foorumin viestit

Lähetä uusi video

KATEGORIAT

Selaa videoita..

SAMANKALTAISIA

ROBO WITH A SHOTGUN

ROBO WITH A SHOTGUN

4 915 katselukertaa

ILMOITA ASIATON SISÄLTÖ

Mikäli tämä mediatiedosto on mielestäsi sopimaton tai omistat tekijänoikeudet mediatiedostoon ja haluat sen poistettavaksi, voit lähettää siitä meille ilmoituksen.

Valitse mielestäsi parhaiten kuvaava ilmoitus mediatiedostosta.

Syy

repostMediaId

Lyhyt selvitys

Kommentointiin liittyvät säännöt

  • Pyri kunnioittamaan muita kirjoittajia ja heidän mielipiteitään.
  • Merkitse kommenttisi lähetysvaiheessa off-topiciksi mikäli se ei liity mitenkään itse mediaan.
  • Ylläpidolla on oikeus poistaa kommentti ilman mitään erillistä ilmoitusta.
  • Jylppy-Galleriaan ei hyväksytä poliittisten äärilaitojen riitelyä tai maahanmuuttopolitiikkaan liittyviä medioita tai kommentteja, niillä ei ole mitään viihdearvoa eivätkä ne tästä syystä sovellu Riemurasiaan.
  • Kiihottaminen kansanryhmää vastaan on kiellettyä.
  • Väkivallalla tai millään muullakaan uhkailua ei sallita, kohdistuipa se toiseen kirjoittajaan, julkisuuden henkilöön tai tuntemattomaan ihmiseen. Myöskään muita ei saa kannustaa väkivaltaan tai vainoon.
  • Linkit jotka sisältävät erotiikkaa, väkivaltaa, häiritseviä kuvia tai mainontaa ovat kiellettyjä.
  • Poistamme mainostarkoituksessa laaditut kirjoitukset, olipa mainostettava asia sitten tavara, palvelu, aate tai maailmankatsomus. Puolueen tai uskonnon kiihkeä tuputtaminen voi olla myös mainostamista.
  • Yksityiselämään kuuluvia asioita ei saa julkaista. Tämä tarkoittaa mm. puhelinnumeroita, osoitetietoja ja sähköpostiosoitteita.
  • Toistuva saman asian kommentointi on kiellettyä.
  • Mediaan liittymättömät kommentit, kuten maahanmuuttopoliikka tapahtuu foormilla. Pääset siihen tästä. Sallimme kuitenkin mediaan liittymättömät kirjoitukset tietyissä rajoissa. On myös välillä piristävää kuulla käyttäjien omia hauskoja kokemuksia elämästä.
  • Jatkuvista sääntöjen rikkomisesta ylläpidolla on oikeus antaa käyttäjälle varoitus (7 päivän kirjoitus -ja äänestyskielto) sekä räikeimmissä tapauksissa porttikielto sivustolle tai tunnuksen poisto.
  • Kaikkien näiden sääntöjen jälkeen pyritään pitämään keskustelu kuitenkin rentona.