Quantcast

Richard Dawkins with hate mail

4.39 / 5 (43 ääntä)

Julkaistu: 26.8.2011 21:10

Katsottu: 8831 kertaa

Kommentit: 32 kpl

Tarkastaja: Kultamunat

1.2K

4.39 / 5 (43 ääntä)

Richard Dawkins with hate mail

Kommentit (32)

Kommentointi on vain Riemurasian kirjautuneille käyttäjille!
23.05.14 01:53

<ynkkä> Melekosta settiä ns. uskovaisilta. Toisaalta varmaan poimi ne makoisimmat palat, mutta kuitenkin.

29.08.11 16:51

<Apocryphal> BTW jeesus tulee ota koppi

29.08.11 16:49

<Apocryphal> Voi sinua taivasressukka... onko evoluutio sinun mielestäsi teoria? kumpi on loogisempaa se että kehitys tapahtuu hitaasti vai se että joku ukko heiluttaa taikasauvaa ja luo maailman? Raammattu on naurettavin skifi/fantasia seikkailu jonka olen lukenut..Harry Botterkin on uskottavampi oopus..

29.08.11 01:37

<sammukka> evoluutio teoria ei ole uskonto, sitä pidetään yhtenä vaihtoehtona ja se mitä darvin sano kuolin vuoteellaan ei muuta sitä teoriaa ollenkaan. musta jotenkin tuntuu että et oo lukenu aiheesta muuta kuin sen toisen puolen sen mitä uskovaiset ja muut evoluutiota pelkäävät ihmiset on kirjottanu ja toiseksi en usko että sulla on minkäänlaista koulutusta asiasta enkä kyllä minäkään voi lähteä ihan täysillä tähän keskusteluun mukaan koska en tiedä kaikkea. mutta mielenkiintosta kuulla kuitenkin taivas että se on sitä itteensä vaikka kuulostakkin sille ettet tiedä mistä puhut.

-2
29.08.11 00:27

<sledderi> Mitähän dawkins tästäkin sai, siis glooriaa jonneilta, mutta muutoin? Ei kovin tieteellistä julkaisua tässä. Ja mitä evoluutioon tulee niin teoria siinä missä muutkin, yrittää selittää asioita mutta niitä ei voida todentaa testaamalla. Että väittele siitä sitten kun toinen vain vetoaa evoluution totuuteen ja toinen on vain hullu kun ei voi uskoa lajiutumiseen kun sitä ei voida todentaa.. Puhumattakaan informaation synnystä dna:han, sitä ei tiedetä, eikä muuten tulla tietämäänkään, että miksi dna ketjuttuu kuten se nyt tekee.. Aihe on arka, mutta jos se olisi tiedettä, sitä saisi myös kritisoid

-1
28.08.11 19:19

<äitiauta> olipa yllätys että "taivas" tulee lauleleen tänne

28.08.11 03:30

<sammukka> sitäpaitsi. vitun tyhmää ylipäätään väittää että evoluutio on bullshittiä. se on niin nuori aihekkin ettei sitä oo edes vielä kunnolla pystytty selittään/tutkiin. hyvä esimerki on esim tää. jos on 2 saarta joilla kummallakin vallitsee erinlaiset elin olot(lämpö/ilma/kasvillisuus/ruoka/yms...) ja molemmille saarille pistettään samaa rotua olevat ötökät elämää. sitten käydään vasta mmiljoonan - 10milj vuoden päästä kattomassa kumpaakin saarta. niin totta vitussa ne ötökät on muuttunu eri ötököiks. tai sitten ei!!! tuolla esimerkillä voisi vasta antaa jonkunlaisia (tarkkoja todisteita aiheesta).

-2
28.08.11 03:18

<sammukka> <taivas> painu vittuun jehova!

-2
27.08.11 22:37

<TapTT> On mahdotonta keksiä mitään vedenpitävää argumenttia uskontoa vastaan tai sen puolesta, koska se kaikki kumpuaa sisältä. Dawkins on idolini.

27.08.11 17:02

<Kisoa> Tuskin Dawkins olisi vasta argumentteja, joihin sillä ei ole edes vastausta, lukenutkaan!

27.08.11 14:21

<koploppi> Taivas = riemurasian pahin trolli.

27.08.11 14:11

<maksamakkara> uskovaisten kanssa keskustelu on turhaa. miten keskustelua ylipäätään voi käydä porukan kanssa joka ei usko tieteeseen.

27.08.11 14:07

<merkki> Jeesus tulee, oletko valmis?

27.08.11 04:25

<hexagon> Uskovaiset on tekopyhiä! Meidän kaupungin lestadiolaiset on kaupungin pahimpia ilkivallan ja pahoinpitelyn tekijöitä. Tv:t niiltä on kielletty mutta joka vitun asuntovaunussa on silti antenni katolla. Omalle kotikylälle tuli baari, mikä vallattiin oitin lestadiolaisten toimesta. En edes halua tietää kuinka moni niistä rakastaa lapsiaan vähän liikaa, niin ku ollaan otsikoista saatu lukea.

27.08.11 02:57

<bobi> 95% uskovaisista eivät ole oikeasti uskovaisia, loput 5% ovat niin retardeja etteivät vaan ymmärrä.

27.08.11 02:40

<sammukka> jos ny puhutaan näistä uskavaisista lisää ja ei uskovaisista.niin sattu silmään tässä viimeviikolla parikin semmosta uutista missä oli2pappia joutunut erikoisiin tilanteisiin/kommelluksiinToinen oli tunkenu perunan perseeseensä ja toinen pappi oli raiskannu aseella uhaten3mimmiä oman kirkkonsa hautuumaalla,että samanlaisia sekopäitä me kaikki ollaan.tommoset uutiset vie kyllä koko uskolta ja pyhälät henkeltä pohjan.miettikää ny!pottu anaalissa ja toinen riehuu ristin ja aseen kanssa hautuumaalla pakottaen naisia mitä kummallisimpiin puhdistumis rituaaleihin.tais olla kaikille valaiseva kokemus

-2
27.08.11 02:18

<sammukka> saa olla kyllä aika fagotti jos joku väittää tosissaan ettei uskovaiset kiroile. Samanlaisia me kaikki ollaan loppujenlopuks, vaikka kuinka joku koittaa olla toista parempi (jollakkin semmosella asialla josta ei oo täyttä varmuutta edes!! raamattu on ihmisten kirjottama/värittämä ja myös evoluutio-t) ja samalla vakuuttaa ittelleen ja ennenkaikkia muille että katuu syntejään ja sitä että on paha ihminen jo kun synty. täysin keharilta se kyllä onnistuu koska ne ei jaksa tai osaa välittää tämmösistä jeesus vs evoluutio asioista! mutta lasketaanko sut sitten kans (taivas) kehveliks vaiko taukiks??

-2
26.08.11 23:32

<Jakedus> 1:20-1:35, pointsit uskovaiselle asiallisuudesta

-2
26.08.11 23:20

<Jonsai> jos kiinostaa tämä tyyppi lukekaa Richard Dawkins: Jumalharha. Ja sille tehty vastine: Dawkins-harha.

26.08.11 23:11

<Plootu> Alright. Kristillistä lähimmäisenrakkautta kauneimmillaan.

26.08.11 23:01

<SynkänOsastonAsukki> Uskovat ei kiroile vai? Haha, saanen nauraa.

26.08.11 22:13

<ASDf00> w4nh4 ja miksi tämä on täällä?

26.08.11 21:47

<zamfir> jep rectus, ja mielikuvitusta.

26.08.11 21:34

<WremahThD> Tuliko joillekin yllätyksenä että hatereille ei tehdä muuta kuin naureta?

26.08.11 20:55

<suklaarusina> Aika hauskoja. Jos jotain uskovaisilla on, niin huumorintajua. :)

Uusimmat Foorumin viestit

Lähetä uusi video

KATEGORIAT

Selaa videoita..

SAMANKALTAISIA

Sokean miehen korttitemppu

Sokean miehen korttitemppu

4 229 katselukertaa

ILMOITA ASIATON SISÄLTÖ

Mikäli tämä mediatiedosto on mielestäsi sopimaton tai omistat tekijänoikeudet mediatiedostoon ja haluat sen poistettavaksi, voit lähettää siitä meille ilmoituksen.

Valitse mielestäsi parhaiten kuvaava ilmoitus mediatiedostosta.

Syy

repostMediaId

Lyhyt selvitys

Kommentointiin liittyvät säännöt

  • Pyri kunnioittamaan muita kirjoittajia ja heidän mielipiteitään.
  • Merkitse kommenttisi lähetysvaiheessa off-topiciksi mikäli se ei liity mitenkään itse mediaan.
  • Ylläpidolla on oikeus poistaa kommentti ilman mitään erillistä ilmoitusta.
  • Jylppy-Galleriaan ei hyväksytä poliittisten äärilaitojen riitelyä tai maahanmuuttopolitiikkaan liittyviä medioita tai kommentteja, niillä ei ole mitään viihdearvoa eivätkä ne tästä syystä sovellu Riemurasiaan.
  • Kiihottaminen kansanryhmää vastaan on kiellettyä.
  • Väkivallalla tai millään muullakaan uhkailua ei sallita, kohdistuipa se toiseen kirjoittajaan, julkisuuden henkilöön tai tuntemattomaan ihmiseen. Myöskään muita ei saa kannustaa väkivaltaan tai vainoon.
  • Linkit jotka sisältävät erotiikkaa, väkivaltaa, häiritseviä kuvia tai mainontaa ovat kiellettyjä.
  • Poistamme mainostarkoituksessa laaditut kirjoitukset, olipa mainostettava asia sitten tavara, palvelu, aate tai maailmankatsomus. Puolueen tai uskonnon kiihkeä tuputtaminen voi olla myös mainostamista.
  • Yksityiselämään kuuluvia asioita ei saa julkaista. Tämä tarkoittaa mm. puhelinnumeroita, osoitetietoja ja sähköpostiosoitteita.
  • Toistuva saman asian kommentointi on kiellettyä.
  • Mediaan liittymättömät kommentit, kuten maahanmuuttopoliikka tapahtuu foormilla. Pääset siihen tästä. Sallimme kuitenkin mediaan liittymättömät kirjoitukset tietyissä rajoissa. On myös välillä piristävää kuulla käyttäjien omia hauskoja kokemuksia elämästä.
  • Jatkuvista sääntöjen rikkomisesta ylläpidolla on oikeus antaa käyttäjälle varoitus (7 päivän kirjoitus -ja äänestyskielto) sekä räikeimmissä tapauksissa porttikielto sivustolle tai tunnuksen poisto.
  • Kaikkien näiden sääntöjen jälkeen pyritään pitämään keskustelu kuitenkin rentona.