Quantcast

Police Corruption-Undercover agent plants crack cocaine on a business owner

Poliisi jää kiinni itse teossa.

0 / 5 (3 ääntä)

Julkaistu: 5.8.2013 12:55

Katsottu: 3078 kertaa

Kommentit: 9 kpl

Tarkastaja: kido

1.2K

0 / 5 (3 ääntä)

Police Corruption-Undercover agent plants crack cocaine on a business owner | Poliisi jää kiinni itse teossa.

Eniten ääniä saaneet kommentit

Aika: 2013-08-05 13:41:34

+5006

<MrRattlehead>

Onko noitten aina pakko vetää tuo helkkarin rasisti-kortti joka ikinen kerta kun tummaihoselle tehdään jotain.. Eiköhän toi nyt oo ihan yhtä törkeä teko oli se kaupan omistaja minkä värinen tahansa..

5

Kommentit (9)

Kommentointi on vain Riemurasian kirjautuneille käyttäjille!
06.08.13 00:09

<TapTT> Jenkkilässä ei olisi eka kerta kun afroamerikkalaisia lavastetaan rikollisiksi, siksi siellä vedetään rasistikortteja usein esille, koska siihen on joskus aihettakin. Ja ei sekään ole ihme, että se vedetään esille, jos musta nainen edustaa väärinsyytettyjä tummahipiäisiä. Toki tummaihoisia on helpompi lavastaa myös, koska he siellä rikoksia varsin paljon tekeekin. Mutta joo, ei ole mitään uutta että jenkkien oikeussysteemi on vähän korruptoitunut ja mätä.

05.08.13 23:40

<TB303> jenkeissä vankilat on yksityisiä ja se on isoa bisnestä, siksi paljon vankeja

05.08.13 14:42

<maksamakkara> siis eihän tuo ollut käsittääkseni poliisi vaan huumeveikko joka oli poliisin tiedonantaja (informer). ja keksi vaan äkkiä itselleen uhrin. hirvee rasismi skandaali saatu asiasta väännettyä. ja jos tämä edestaa sitä rasismia usassa niin todellisuudessa sitä ei siis varmaan edes ole.

05.08.13 14:34

<KuuFFi> Jenkeissä syyttömiä istuu vankiloissa aivan helvetillinen määrä.

05.08.13 14:09

<SaapasMies> 1:32 ''it was a setup and i believe he was racially profiled and targeted and it would be easy for them to say he was selling drugs because he was black!''. Nyt vittu.

05.08.13 13:47

<PenZon> Tää maailma tuntuu valuvan hiljalleen tällaseen "syyllinen kunnes toisin todistetaan" -suuntaan. Tuokin olis ihan varmasti vankilassa ilman turvakameroitaan.

05.08.13 13:41

<MrRattlehead> Onko noitten aina pakko vetää tuo helkkarin rasisti-kortti joka ikinen kerta kun tummaihoselle tehdään jotain.. Eiköhän toi nyt oo ihan yhtä törkeä teko oli se kaupan omistaja minkä värinen tahansa..

05.08.13 13:06

<Jambajobo> Kaikki pitäis kuvata nykyään

Uusimmat Foorumin viestit

Lähetä uusi video

KATEGORIAT

Selaa videoita..

SAMANKALTAISIA

Refleksit kunnossa poliisilla

Refleksit kunnossa poliisilla

6 526 katselukertaa

Supermoto vs. motorcycle police

Supermoto vs. motorcycle police

4 037 katselukertaa

ILMOITA ASIATON SISÄLTÖ

Mikäli tämä mediatiedosto on mielestäsi sopimaton tai omistat tekijänoikeudet mediatiedostoon ja haluat sen poistettavaksi, voit lähettää siitä meille ilmoituksen.

Valitse mielestäsi parhaiten kuvaava ilmoitus mediatiedostosta.

Syy

repostMediaId

Lyhyt selvitys

Kommentointiin liittyvät säännöt

  • Pyri kunnioittamaan muita kirjoittajia ja heidän mielipiteitään.
  • Merkitse kommenttisi lähetysvaiheessa off-topiciksi mikäli se ei liity mitenkään itse mediaan.
  • Ylläpidolla on oikeus poistaa kommentti ilman mitään erillistä ilmoitusta.
  • Jylppy-Galleriaan ei hyväksytä poliittisten äärilaitojen riitelyä tai maahanmuuttopolitiikkaan liittyviä medioita tai kommentteja, niillä ei ole mitään viihdearvoa eivätkä ne tästä syystä sovellu Riemurasiaan.
  • Kiihottaminen kansanryhmää vastaan on kiellettyä.
  • Väkivallalla tai millään muullakaan uhkailua ei sallita, kohdistuipa se toiseen kirjoittajaan, julkisuuden henkilöön tai tuntemattomaan ihmiseen. Myöskään muita ei saa kannustaa väkivaltaan tai vainoon.
  • Linkit jotka sisältävät erotiikkaa, väkivaltaa, häiritseviä kuvia tai mainontaa ovat kiellettyjä.
  • Poistamme mainostarkoituksessa laaditut kirjoitukset, olipa mainostettava asia sitten tavara, palvelu, aate tai maailmankatsomus. Puolueen tai uskonnon kiihkeä tuputtaminen voi olla myös mainostamista.
  • Yksityiselämään kuuluvia asioita ei saa julkaista. Tämä tarkoittaa mm. puhelinnumeroita, osoitetietoja ja sähköpostiosoitteita.
  • Toistuva saman asian kommentointi on kiellettyä.
  • Mediaan liittymättömät kommentit, kuten maahanmuuttopoliikka tapahtuu foormilla. Pääset siihen tästä. Sallimme kuitenkin mediaan liittymättömät kirjoitukset tietyissä rajoissa. On myös välillä piristävää kuulla käyttäjien omia hauskoja kokemuksia elämästä.
  • Jatkuvista sääntöjen rikkomisesta ylläpidolla on oikeus antaa käyttäjälle varoitus (7 päivän kirjoitus -ja äänestyskielto) sekä räikeimmissä tapauksissa porttikielto sivustolle tai tunnuksen poisto.
  • Kaikkien näiden sääntöjen jälkeen pyritään pitämään keskustelu kuitenkin rentona.