Quantcast

Piirrettyjen alkutunnareita 80- ja 90-luvulta

- Adventures of the Gummi Bears / Kummikarhut - Ducktales / Ankronikka - Chip 'N Dale Rescue Rangers / Tikun ja Takun pelastuspartio - Talespin / Pilipalipilotit - Darkwing Duck / Varjoankka- Count Duckula / Kreivi Duckula- Danger Mouse - Mighty Mouse: The New Adventures- Tom and Jerry Kids Show- SuperTed- The Family Ness- Alvin and the Chipmunks / Alvin ja pikkuoravat- Snorks / Snorkkelit- Tiny Toon Adventures / Tiny Toons- Animaniacs / Animaaniset

4.74 / 5 (17 ääntä)

Julkaistu: 27.9.2014 18:21

Katsottu: 6134 kertaa

Kommentit: 12 kpl

Tarkastaja: kido

1.2K

4.74 / 5 (17 ääntä)

Piirrettyjen alkutunnareita 80- ja 90-luvulta | - Adventures of the Gummi Bears / Kummikarhut - Ducktales / Ankronikka - Chip 'N Dale Rescue Rangers / Tikun ja Takun pelastuspartio - Talespin / Pilipalipilotit - Darkwing Duck / Varjoankka- Count Duckula / Kreivi Duckula- Danger Mouse - Mighty Mouse: The New Adventures- Tom and Jerry Kids Show- SuperTed- The Family Ness- Alvin and the Chipmunks / Alvin ja pikkuoravat- Snorks / Snorkkelit- Tiny Toon Adventures / Tiny Toons- Animaniacs / Animaaniset

Eniten ääniä saaneet kommentit

Aika: 2014-09-27 23:23:36

+124

<Don hese>

Ei vaan tunnu samalta englanniksi..

12

Kommentit (12)

Kommentointi on vain Riemurasian kirjautuneille käyttäjille!
28.09.14 18:58

<matlocker> Muistan hyvin kun piti polkea polkupyörällä 5km kaverin luokse katsomaan ritari ässää kun porukat ei ostanu antennivahvistinta,että olisi näkynyt 3 kanava.No bonuksena näki ne vielä väritelkkarissa.

28.09.14 17:43

<Mogo> Ei ymmärrä miten mikään kanava ei näytä näitä nykyään tvstä. Eivät varmaan paljon edes maksaisi oikeudet ja 100x parempia kuin piiretyt nykypäivänä

28.09.14 17:41

<Mogo> Kun asiat oli vielä hyvin

28.09.14 10:36

<turpasauna> Missä he-man and the masters of the universe

27.09.14 23:23

<Don hese> Ei vaan tunnu samalta englanniksi..

12
27.09.14 20:49

<Ouch> Toi Supertedin tarina kyllä hieman överi :D

27.09.14 20:48

<Saimoni82> Mulla oli talespinin vesitaso, se vasta olikin hieno lentokone.

27.09.14 19:07

<Klementtiini> eihän nää ole mitään tän päivän lastenohjelmiin

-13
27.09.14 18:39

<Fettukani> Luulin jossain vaiheessa aikoinaan sekoittaneeni Kummikarhut Ewokeihin, mutta kas Ewokeistakin on tehty aikoinaan animaatiosarja.

-2

Uusimmat Foorumin viestit

Lähetä uusi video

KATEGORIAT

Selaa videoita..

SAMANKALTAISIA

ILMOITA ASIATON SISÄLTÖ

Mikäli tämä mediatiedosto on mielestäsi sopimaton tai omistat tekijänoikeudet mediatiedostoon ja haluat sen poistettavaksi, voit lähettää siitä meille ilmoituksen.

Valitse mielestäsi parhaiten kuvaava ilmoitus mediatiedostosta.

Syy

repostMediaId

Lyhyt selvitys

Kommentointiin liittyvät säännöt

  • Pyri kunnioittamaan muita kirjoittajia ja heidän mielipiteitään.
  • Merkitse kommenttisi lähetysvaiheessa off-topiciksi mikäli se ei liity mitenkään itse mediaan.
  • Ylläpidolla on oikeus poistaa kommentti ilman mitään erillistä ilmoitusta.
  • Jylppy-Galleriaan ei hyväksytä poliittisten äärilaitojen riitelyä tai maahanmuuttopolitiikkaan liittyviä medioita tai kommentteja, niillä ei ole mitään viihdearvoa eivätkä ne tästä syystä sovellu Riemurasiaan.
  • Kiihottaminen kansanryhmää vastaan on kiellettyä.
  • Väkivallalla tai millään muullakaan uhkailua ei sallita, kohdistuipa se toiseen kirjoittajaan, julkisuuden henkilöön tai tuntemattomaan ihmiseen. Myöskään muita ei saa kannustaa väkivaltaan tai vainoon.
  • Linkit jotka sisältävät erotiikkaa, väkivaltaa, häiritseviä kuvia tai mainontaa ovat kiellettyjä.
  • Poistamme mainostarkoituksessa laaditut kirjoitukset, olipa mainostettava asia sitten tavara, palvelu, aate tai maailmankatsomus. Puolueen tai uskonnon kiihkeä tuputtaminen voi olla myös mainostamista.
  • Yksityiselämään kuuluvia asioita ei saa julkaista. Tämä tarkoittaa mm. puhelinnumeroita, osoitetietoja ja sähköpostiosoitteita.
  • Toistuva saman asian kommentointi on kiellettyä.
  • Mediaan liittymättömät kommentit, kuten maahanmuuttopoliikka tapahtuu foormilla. Pääset siihen tästä. Sallimme kuitenkin mediaan liittymättömät kirjoitukset tietyissä rajoissa. On myös välillä piristävää kuulla käyttäjien omia hauskoja kokemuksia elämästä.
  • Jatkuvista sääntöjen rikkomisesta ylläpidolla on oikeus antaa käyttäjälle varoitus (7 päivän kirjoitus -ja äänestyskielto) sekä räikeimmissä tapauksissa porttikielto sivustolle tai tunnuksen poisto.
  • Kaikkien näiden sääntöjen jälkeen pyritään pitämään keskustelu kuitenkin rentona.