Quantcast

Paul de Senneville - Olivier Toussaint Mariage D amour

4.14 / 5 (11 ääntä)

Julkaistu: 7.11.2016 10:09

Katsottu: 5583 kertaa

Kommentit: 8 kpl

Tarkastaja: Arab

1.2K

4.14 / 5 (11 ääntä)

Paul de Senneville - Olivier Toussaint Mariage D amour

Eniten ääniä saaneet kommentit

Aika: 2016-11-07 10:33:56

+9504

<sykoloogi>

mukavan kuuloista, nyt voi sanoa kun joku kysyy musiikkimausta että kuuntelen Chöpäääniä, sit se lähteekin käsistä ja joutuu aloittamaan maalaamisen, museokierrokset, opetella sanakirjan ulkoa, viiniä,juustoja ja keksejä, pukeutua fiinisti, runoilla kännissä netti palstoille, sitten Kreivi Krapula tulee kylään hirviö perheensä kanssa heti aamusta ja on pyhä päivä ja lähimmät kaupat ovat kiinni.

13

Kommentit (8)

Kommentointi on vain Riemurasian kirjautuneille käyttäjille!
14.11.16 14:39

<deader> oon miettinyt et miks mun kommentteihin ei vastata.. aina painanut seuraava nappia :) tosin ihan hyvä ilmeisesti kun ei oo bannejakaan tullut .-D

07.11.16 23:37

<aleksi_i> Haluan vielä lisätä, että chopinilla ei ollut teoksia joilla olisi ollut oikeaa "nimeä" vaan esim. "Op. 31: Toinen scherzo, b-molli pianolle." https://fi.wikipedia.org/wiki/Fr%C3%A9d%C3%A9ric_Chopin

07.11.16 23:31

<aleksi_i> Voisiko ylläpito muuttaa otsikon!!!!! Kyseessä on oikeasti kappale "Paul de Senneville - Olivier Toussaint Mariage D amour". Joku persereikä on laittanut kyseisen kappaleen youtubeen väärällä nimellä. Chopin ei tiedä tästä biisistä yhtään mitään. https://en.wikipedia.org/wiki/Mariage_d%27amour

07.11.16 21:07

<Dippikastike> Muuten en pahemmin klassista kuuntele, mutta Chopin on kyllä mestari. Tämä tulee melko usein laitettua soimaan töissä https://www.youtube.com/watch?v=wygy721nzRc Nimimerkillä kiitin AMK:n opinnäytetyössä eri metallibändejä opinnäytetyöni valmistumisesta :P

07.11.16 18:17

<kezu> "Kerran kukkia voi kaunis kotimaa. Kerran vain ihminen niin nuori olla saa..."

07.11.16 13:40

<torakka88> Tätä Alexander Ensimmäinen kuuntelee kellarissa mukavassa seurassa? Viinilasin kanssa nauttii kelmeästä natriumvalaistuksesta -50 luvun tyyliin. Ammekkin täytetty romanttisesti rikkihapolla kynttilänvalossa. lets kou peipi. Taustalla soi Chopin - Christopher Waltz.

07.11.16 10:33

<sykoloogi> mukavan kuuloista, nyt voi sanoa kun joku kysyy musiikkimausta että kuuntelen Chöpäääniä, sit se lähteekin käsistä ja joutuu aloittamaan maalaamisen, museokierrokset, opetella sanakirjan ulkoa, viiniä,juustoja ja keksejä, pukeutua fiinisti, runoilla kännissä netti palstoille, sitten Kreivi Krapula tulee kylään hirviö perheensä kanssa heti aamusta ja on pyhä päivä ja lähimmät kaupat ovat kiinni.

13
07.11.16 10:25

<sykoloogi> tätä päättymättömältä raidalta kevääseen saakka....Keväääääät, missä sinä olet?

Uusimmat Foorumin viestit

Lähetä uusi video

KATEGORIAT

Selaa videoita..

SAMANKALTAISIA

Sad Story

Sad Story

2 457 katselukertaa

Stephen Paul Taylor

Stephen Paul Taylor

2 357 katselukertaa

ILMOITA ASIATON SISÄLTÖ

Mikäli tämä mediatiedosto on mielestäsi sopimaton tai omistat tekijänoikeudet mediatiedostoon ja haluat sen poistettavaksi, voit lähettää siitä meille ilmoituksen.

Valitse mielestäsi parhaiten kuvaava ilmoitus mediatiedostosta.

Syy

repostMediaId

Lyhyt selvitys

Kommentointiin liittyvät säännöt

  • Pyri kunnioittamaan muita kirjoittajia ja heidän mielipiteitään.
  • Merkitse kommenttisi lähetysvaiheessa off-topiciksi mikäli se ei liity mitenkään itse mediaan.
  • Ylläpidolla on oikeus poistaa kommentti ilman mitään erillistä ilmoitusta.
  • Jylppy-Galleriaan ei hyväksytä poliittisten äärilaitojen riitelyä tai maahanmuuttopolitiikkaan liittyviä medioita tai kommentteja, niillä ei ole mitään viihdearvoa eivätkä ne tästä syystä sovellu Riemurasiaan.
  • Kiihottaminen kansanryhmää vastaan on kiellettyä.
  • Väkivallalla tai millään muullakaan uhkailua ei sallita, kohdistuipa se toiseen kirjoittajaan, julkisuuden henkilöön tai tuntemattomaan ihmiseen. Myöskään muita ei saa kannustaa väkivaltaan tai vainoon.
  • Linkit jotka sisältävät erotiikkaa, väkivaltaa, häiritseviä kuvia tai mainontaa ovat kiellettyjä.
  • Poistamme mainostarkoituksessa laaditut kirjoitukset, olipa mainostettava asia sitten tavara, palvelu, aate tai maailmankatsomus. Puolueen tai uskonnon kiihkeä tuputtaminen voi olla myös mainostamista.
  • Yksityiselämään kuuluvia asioita ei saa julkaista. Tämä tarkoittaa mm. puhelinnumeroita, osoitetietoja ja sähköpostiosoitteita.
  • Toistuva saman asian kommentointi on kiellettyä.
  • Mediaan liittymättömät kommentit, kuten maahanmuuttopoliikka tapahtuu foormilla. Pääset siihen tästä. Sallimme kuitenkin mediaan liittymättömät kirjoitukset tietyissä rajoissa. On myös välillä piristävää kuulla käyttäjien omia hauskoja kokemuksia elämästä.
  • Jatkuvista sääntöjen rikkomisesta ylläpidolla on oikeus antaa käyttäjälle varoitus (7 päivän kirjoitus -ja äänestyskielto) sekä räikeimmissä tapauksissa porttikielto sivustolle tai tunnuksen poisto.
  • Kaikkien näiden sääntöjen jälkeen pyritään pitämään keskustelu kuitenkin rentona.