Quantcast

Nuoren miehen ikuinen muisti

Parikymppinen britti muistaa kaiken.

2 / 5 (13 ääntä)

Julkaistu: 19.4.2017 11:26

Katsottu: 4978 kertaa

Kommentit: 14 kpl

Tarkastaja: Ylläpito

1.2K

2 / 5 (13 ääntä)

Nuoren miehen ikuinen muisti | Parikymppinen britti muistaa kaiken.

Eniten ääniä saaneet kommentit

Aika: 2017-04-19 12:14:57

+1071

<T12J7M6>

Niin osasko se tehdä muuta tolla muistillaan ku muistaa jotain random päiviä? Meinaan että miksei tota sen muistia testattu noilla pelikorteilla - oisko se muistanu pakallisen pelikerttoje? Toiseksi, olis kiva tietää että mitä arvosanoja se on saanu koulussa, elämänsä ajan. Luulis että pitäs olla aika kymppiä, jos muistaa oppikirjojen kaikki sivut ulkoa...

19

Kommentit (14)

Kommentointi on vain Riemurasian kirjautuneille käyttäjille!
20.04.17 21:01

<gerhard6> bing bing bing ja loppu kattominen

-1
20.04.17 13:22

<Finlandlion> maksamakkara Et ole oikeassa, joten et voita yhtään mitään. Kai sitä helvetti voi todeta, että on parempi muisti, eiköhän he ole todenneet sen monta kertaa.

-1
20.04.17 00:19

<Skeletorrr> Ryyppäis joskus yhtä rankalla kädellä kun minä niin nähtäis miten se muisti ihan oikeesti toimii?

19.04.17 23:31

<Paskajaakko97> https://youtu.be/_GXjPEkDfek Pika googletuksella löytyki.

19.04.17 23:29
19.04.17 23:13

<maksamakkara> En väitä etteikö ihmisillä voisi olla hyvä muisti, monella on, mutta että muistaisit kaiken on kuraa. Toisiaan toistavat päivät sekoittuvat toisiinsa, kuin pokerinpelaajalle jaettavat kädet vuosien mittaan. Ja huomasin myöskin yhden jännän asian, tuo asenne. Muutamassa kommentissa he vertaavat normaalia muistia omaan muistiinsa ja he alentavat muiden ihmisten muistin normaalia tasoa alhaisemmaksi, mitä se on todellisuudessa. Se on psykolooginen lipsahdus missä paljastavat itsensä. Heidän todellinen muistinsa kun siis on normaali, he vertaavat muita normaalia alemmaksi. Tadaa, voitinko jotain.

-1
19.04.17 22:45

<maksamakkara> Matematiikkaa, se laskee montako päivää sitten kysytty päivä oli ja muuttaa sen sitten yksinkertaisesti oikeaksi viikonpäiväksi. Viikossahan on aina samat seitsemän päivää. Emme esimerkiksi jätä koskaan maanantaita pois vaikka joskus tekisi niin mieli. Se mitä se sitten olevinaan muistaa, niin voi heittää jotain päästä, mitä mukamas muistaa ja meidän pitää vain uskoa. Sitten lukee jotain mitä missä milloin kirjoja ja yrittää muistaa niin paljon kun pystyy. Kun ei sitten muista jotain kysyttyä, hämää heittämällä jonkun faktat vaikka seuraavalta viikolta.

-1
19.04.17 19:25

<tuuhee> valtakunta Kuulostaa tutulta, mutta mikä oli tuo ohjelma/dokumentti?

19.04.17 17:02

<VeikkoVälikäsi> Ei pelkkä muisti riitä osaamiseen koska tietoa täytyy osata myös soveltaa. Jos muistaa kaiken lukemansa niin miten valikoi mitä lukee koska osa lukemasta on PASKAA ja valhetta, väärinymmäretty totuus ei ole totuus. Esim. fiktion muistaminen on melko turhaa koska sillä ei ole mitään väliä , vain joku näyttelijän tai runonlausujan tarvii muistaa esittäessään.

19.04.17 16:53

<valtakunta> tuuhee se äijähän näki luvut jonkinlaisina kuvioina ja väreinä. Vitsi taisi olla siinä, että kaveri oli muuten selväjärkinen ja ensimmäisiä, joka pystyi selittämään päänsä sisäisiä asioita.

19.04.17 16:42

<jackson> ette tainnu kattoa videota ku pari minuuttia

19.04.17 15:29

<Membroosi> Savanteiksi kutsutaan noita, autismin yksi "sivuoire".

19.04.17 14:26

<tuuhee> Kerran tuli joku ohjelma näistä poikkeuksellisista ihmisistä, eräs herra muisti kaiken lukemansa, mutta meni välillä tilttiin, kun liikaa tietoa varastoituu. Sitten oli joku henkilö kuka oli ihmislaskin, tosin laskinta nopeampi, ei oikeastaan edes laske, vaan jotenkin näkee mielessään sen oikean vastauksen, opetteli myös viikossa islannin kielen. Tämä siis perustuu minun valikoivaan ja hyvään, mutta rajalliseen muistiin kyseisestä ohjelmasta. Minun muistissa on välillä myös niitä virheitä, mutta muistelisin "ihmistietopankin" lukeneen aukeman molemmat sivut samaan aikaan.

19.04.17 12:14

<T12J7M6> Niin osasko se tehdä muuta tolla muistillaan ku muistaa jotain random päiviä? Meinaan että miksei tota sen muistia testattu noilla pelikorteilla - oisko se muistanu pakallisen pelikerttoje? Toiseksi, olis kiva tietää että mitä arvosanoja se on saanu koulussa, elämänsä ajan. Luulis että pitäs olla aika kymppiä, jos muistaa oppikirjojen kaikki sivut ulkoa...

19

Uusimmat Foorumin viestit

Lähetä uusi video

KATEGORIAT

Selaa videoita..

SAMANKALTAISIA

Sammy Babitzin

Sammy Babitzin

7 001 katselukertaa

Aaliyah - Try Again

Aaliyah - Try Again

5 076 katselukertaa

Psycho Dad

Psycho Dad

5 725 katselukertaa

Endurance of man

Endurance of man

8 303 katselukertaa

ILMOITA ASIATON SISÄLTÖ

Mikäli tämä mediatiedosto on mielestäsi sopimaton tai omistat tekijänoikeudet mediatiedostoon ja haluat sen poistettavaksi, voit lähettää siitä meille ilmoituksen.

Valitse mielestäsi parhaiten kuvaava ilmoitus mediatiedostosta.

Syy

repostMediaId

Lyhyt selvitys

Kommentointiin liittyvät säännöt

  • Pyri kunnioittamaan muita kirjoittajia ja heidän mielipiteitään.
  • Merkitse kommenttisi lähetysvaiheessa off-topiciksi mikäli se ei liity mitenkään itse mediaan.
  • Ylläpidolla on oikeus poistaa kommentti ilman mitään erillistä ilmoitusta.
  • Jylppy-Galleriaan ei hyväksytä poliittisten äärilaitojen riitelyä tai maahanmuuttopolitiikkaan liittyviä medioita tai kommentteja, niillä ei ole mitään viihdearvoa eivätkä ne tästä syystä sovellu Riemurasiaan.
  • Kiihottaminen kansanryhmää vastaan on kiellettyä.
  • Väkivallalla tai millään muullakaan uhkailua ei sallita, kohdistuipa se toiseen kirjoittajaan, julkisuuden henkilöön tai tuntemattomaan ihmiseen. Myöskään muita ei saa kannustaa väkivaltaan tai vainoon.
  • Linkit jotka sisältävät erotiikkaa, väkivaltaa, häiritseviä kuvia tai mainontaa ovat kiellettyjä.
  • Poistamme mainostarkoituksessa laaditut kirjoitukset, olipa mainostettava asia sitten tavara, palvelu, aate tai maailmankatsomus. Puolueen tai uskonnon kiihkeä tuputtaminen voi olla myös mainostamista.
  • Yksityiselämään kuuluvia asioita ei saa julkaista. Tämä tarkoittaa mm. puhelinnumeroita, osoitetietoja ja sähköpostiosoitteita.
  • Toistuva saman asian kommentointi on kiellettyä.
  • Mediaan liittymättömät kommentit, kuten maahanmuuttopoliikka tapahtuu foormilla. Pääset siihen tästä. Sallimme kuitenkin mediaan liittymättömät kirjoitukset tietyissä rajoissa. On myös välillä piristävää kuulla käyttäjien omia hauskoja kokemuksia elämästä.
  • Jatkuvista sääntöjen rikkomisesta ylläpidolla on oikeus antaa käyttäjälle varoitus (7 päivän kirjoitus -ja äänestyskielto) sekä räikeimmissä tapauksissa porttikielto sivustolle tai tunnuksen poisto.
  • Kaikkien näiden sääntöjen jälkeen pyritään pitämään keskustelu kuitenkin rentona.