Quantcast

North Koreans Try American BBQ feat. Asian Boss

Hauska ja surullinen video missä pohjois koreasta paenneita ihmiset syö ensimmäistä kertaa länsimaalaista ruokaa ja lihaa. nämä ihmiset tarvitsevat meidän avumme. meidän pitäisi julkisesti painostaa meidän johtajat tekemään P-korean tilalle jotain.

3.19 / 5 (8 ääntä)

Julkaistu: 4.9.2017 12:29

Katsottu: 3821 kertaa

Kommentit: 6 kpl

Tarkastaja: Arab

1.2K

3.19 / 5 (8 ääntä)

North Koreans Try American BBQ feat. Asian Boss | Hauska ja surullinen video missä pohjois koreasta paenneita ihmiset syö ensimmäistä kertaa länsimaalaista ruokaa ja lihaa. nämä ihmiset tarvitsevat meidän avumme. meidän pitäisi julkisesti painostaa meidän johtajat tekemään P-korean tilalle jotain.

Kommentit (6)

Kommentointi on vain Riemurasian kirjautuneille käyttäjille!
05.09.17 21:17

<Paheksu> Ensimmäisenä syöttämään vähän 'muricaa onnettomille, koska eiväthän ne ole saaneet mitään, jos eivät ole saaneet kunnon Ömeericän bbq:ta.

05.09.17 15:52

<kornimaa> Mitäs jos pidettäis vaan huolta ihan omista asioista? Eikä lähettäis heti hillumaan, kun ´murica väittää jotain. Sen maan rikokset ja paskapuheet on kyllä jo historian aikana nähty.

04.09.17 21:48

<Nauraja> karkasit pohjois-koreasta noniin nyt tehdään huomiohuoraus video heti alkuun

04.09.17 21:19

<nikkeli_82> Vittu että ne on vaan rumia perkeleitä

-5
04.09.17 13:57

<maksamakkara> jatkuu.. mitä propagandan tekijät olisivat pystyneet ikinä luomaan. Sekin mielenkiintoinen puoli, missä yrittävät saada loikkareita loikkaamaan takaisin neuvostoliittoon. Tekivät siis oikeasti tätä aikoinaan. Hyvin omituista ja lähes epätoivoiselta vaikuttavaa toimintaa. Ihan kuin itsekin myöntäisisivät oman huonoutensa ja se on vain jonkinlainen yritys kieltää totuutta itseltään. Ja jos loikkaamisen hyväksyisi niin pitäisi hyväksyä totuuskin asioiden todellisesta tilasta. Vastakohtana tässä oli taas jenkit joita omat loikkarit eivät kiinnostaneet vähääkään. "Sinne meni, no menkööt :) "

04.09.17 13:46

<maksamakkara> Pohjoiskorea toimii samoin kuin vanha kunnon neuvostoliitto aikoinaan, eli siis osa loikkareista ei ole aitoja loikkareita, vaan agentteja/osa propaganda koneistoa. Hyvin syönyt pohjoiskorealainen herättää ainakin omat epäilykseni. Aiheeseen liittyen, olette varmaan seuranneet americans sarjaa ja yksi aihe on hyvin toistuva siinä. Eli siis nämä agentit yrittävät saada/varastaa jotakin jenkeltä. Samaan aikaan kuitenkin jenkit vastaavasti eivät halua mitään neuvostoliittolaisilta, eivät siis yhtään mitään. Ja tämä asetelma itsessään valaisee mielestäni totuutta paremmin kuin mikään propaganda

Uusimmat Foorumin viestit

Lähetä uusi video

KATEGORIAT

Selaa videoita..

SAMANKALTAISIA

Bellydance á la north Sweden

Bellydance á la north Sweden

5 719 katselukertaa

ILMOITA ASIATON SISÄLTÖ

Mikäli tämä mediatiedosto on mielestäsi sopimaton tai omistat tekijänoikeudet mediatiedostoon ja haluat sen poistettavaksi, voit lähettää siitä meille ilmoituksen.

Valitse mielestäsi parhaiten kuvaava ilmoitus mediatiedostosta.

Syy

repostMediaId

Lyhyt selvitys

Kommentointiin liittyvät säännöt

  • Pyri kunnioittamaan muita kirjoittajia ja heidän mielipiteitään.
  • Merkitse kommenttisi lähetysvaiheessa off-topiciksi mikäli se ei liity mitenkään itse mediaan.
  • Ylläpidolla on oikeus poistaa kommentti ilman mitään erillistä ilmoitusta.
  • Jylppy-Galleriaan ei hyväksytä poliittisten äärilaitojen riitelyä tai maahanmuuttopolitiikkaan liittyviä medioita tai kommentteja, niillä ei ole mitään viihdearvoa eivätkä ne tästä syystä sovellu Riemurasiaan.
  • Kiihottaminen kansanryhmää vastaan on kiellettyä.
  • Väkivallalla tai millään muullakaan uhkailua ei sallita, kohdistuipa se toiseen kirjoittajaan, julkisuuden henkilöön tai tuntemattomaan ihmiseen. Myöskään muita ei saa kannustaa väkivaltaan tai vainoon.
  • Linkit jotka sisältävät erotiikkaa, väkivaltaa, häiritseviä kuvia tai mainontaa ovat kiellettyjä.
  • Poistamme mainostarkoituksessa laaditut kirjoitukset, olipa mainostettava asia sitten tavara, palvelu, aate tai maailmankatsomus. Puolueen tai uskonnon kiihkeä tuputtaminen voi olla myös mainostamista.
  • Yksityiselämään kuuluvia asioita ei saa julkaista. Tämä tarkoittaa mm. puhelinnumeroita, osoitetietoja ja sähköpostiosoitteita.
  • Toistuva saman asian kommentointi on kiellettyä.
  • Mediaan liittymättömät kommentit, kuten maahanmuuttopoliikka tapahtuu foormilla. Pääset siihen tästä. Sallimme kuitenkin mediaan liittymättömät kirjoitukset tietyissä rajoissa. On myös välillä piristävää kuulla käyttäjien omia hauskoja kokemuksia elämästä.
  • Jatkuvista sääntöjen rikkomisesta ylläpidolla on oikeus antaa käyttäjälle varoitus (7 päivän kirjoitus -ja äänestyskielto) sekä räikeimmissä tapauksissa porttikielto sivustolle tai tunnuksen poisto.
  • Kaikkien näiden sääntöjen jälkeen pyritään pitämään keskustelu kuitenkin rentona.