Quantcast

Noidaksi syytetty lapsi saa uuden elämän

A 2 Year Old Left To Die Is Given Water In Nigeria Heartbreaking Moment- Video

3.84 / 5 (15 ääntä)

Julkaistu: 4.4.2016 10:09

Katsottu: 6007 kertaa

Kommentit: 18 kpl

Tarkastaja: Ylläpito

1.2K

3.84 / 5 (15 ääntä)

Noidaksi syytetty lapsi saa uuden elämän | A 2 Year Old Left To Die Is Given Water In Nigeria Heartbreaking Moment- Video

Eniten ääniä saaneet kommentit

Aika: 2016-04-04 10:40:13

+5269

<eitoimirec>

Ketähän täällä tulisi auttaa? Noita +20 vuotiaita merkkivaateissa kulkevia bodari sotalapsia vai ehkäpä ihan oikeasti avuntarpeessa olevia?

67

Aika: 2016-04-04 11:43:06

+24333

<Lecimx>

eitoimirec Samaa mieltä. Miks ei haeta suomeen afrikasta lapsia joita on kohdeltu kaltoin? Niitä ei oo vielä aivopesty mihinkään typerään alkukantaseen kulttuuriin joten niillä on oikee mahdollisuus sopeutua yhteiskuntaan ja tulla tuottaviksi kansalaisiksi. Laitettas kasvamaan suomalaisten lasten kanssa yhdessä niin niistä tulis iha yhtä suomalaisia kun muistakin lapsista. Ehkä ei ongelmaa ratkasta mutta saatas lisää suomalaisia ja muutaman elämänkin siinä sivussa pelastettua.

43

Aika: 2016-04-04 22:03:57

+8271

<kuli78>

Lecimx Miksi tänne pitää tuoda ketään? Lihapatojen ääreen tuonti on kaikkein järjettömin "auttamisen" muoto. Niitä ihmisiä on autettava siellä missä ne asuvat ja vapaaehtoisesti. Ihmisten siirtäminen vieraisiin kulttuureihin on järjetöntä. Tuomalla Afrikan keskuuteemme tuhoamme oman kulttuurimme elinkelpoisuuden. Voi olla, että Euroopan tulevaisuus on jo menetetty.

16

Aika: 2016-04-04 19:13:52

+22505

<hpkl>

Suomessa noitavainoista kärsii keski-ikäinen valkoinen heteromies, joka maksaa veroja ja syö lihaa

6

Kommentit (18)

Kommentointi on vain Riemurasian kirjautuneille käyttäjille!
06.04.16 14:40

<Lecimx> missä elän on ollu kautta aikojen turkkilaisia ja thaimaalaisia ja ne on kaikki sopeutunut tänne todella hyvin. Itseasiassa niin hyvin että olen parin turkkilaisen nähnyt jopa sauvakävelyllä tuulipuku päällä suomalaisen eukkonsa kanssa. Mutta se että jos on koko ikänsä toitotettu sitä että muhammed on sinun oikea profeetta ja muut ansaitsee kuolla niin aiheuttaa sne että on lähes mahdotonta sopeutua länsimaihin. Ei sitä vaan tuu mitään. Siksi pitääkin ne saada tänne lapsina. Ja kuten sanoin ei tietenkään kaikkia vaan muutama.

06.04.16 14:37

<Lecimx> Anje Hassua että minä puolustan nekkejä ja niiden pelastamista vaikka minä olen yleensä keskustelussa se jota sanotaan rasistiksi ja natisiksi. No jokatapauksessa. Tarkotan tätä lasten hakua tietenkin oman maan kantokyvyny mitoissa. Ei missään nimessä miljoona tolkulla vaan muutamia sieltä täältä. Tottakai halukkaita aina on mutta ne halukkaat on yleensä juurkin niitä vääriä. Nimenomaan sopeutuminen perustuu sihen että otetaan pieni määrä ihmisiä ja laitetaan ne isomman porukan keskelle elämään sen isomman porukan tavoilla. Itte uskon että nekkekin sopeutuu suomeen. Tässä kylässä.. Jatkuu

05.04.16 13:47

<cray-z-man> eitoimirec eikös se ollut 17wee :D

05.04.16 12:02

<Lecimx> Anje Mikä siinä nyt on niin vaikeeta ymmärtää? Ne lapset joille ei ole vielä taottu sitä alkukantaista kulttuuria päähän eli lapset jotka on pieniä n. 0 - 4vuotiaita ehkäpä jotak ei ymmärrä vielä maailmasta mitään eikä olla keretty tuhoamaan sitä lapsen päätä sillä alkukantasella paskakultuurilla niin ne voidaan tuoda tänne ihan hyvin ja kasvattaa suomalaisiksi koska ne kasvatetaan suomalaiseen kulttuuriin ja suomalaisiksi. Se on eri asia jos tuodaan joku parikympiinen ählämi jostain Irakista jollle on syötetty koko ikänsä Muhamedin oppeja niin eikai se nyt saatana tänne sovellukkaan.

05.04.16 10:28

<Lecimx> kuli78 Ensinnäkin se apu ei paljoa tunnu auttavan paikan päällä koska sinne ängetään miljardi tolkulla rahaa vuosittain ja porukkaa on sielä niitä neuvomassa ja auttamassa mutta kun ei toimi niin ei toimi. Ja luoitko tuon mitä kirjotin? Juurikin sanoin että niitä lapsia joille ei ole vielä istutettu sitä alkukantaista kulttuuria päähän niin pitäs tuoda tänne ja laittaa suomalaisten lasten joukkoon elämään suomalaista elämään niin niistä tulis ihan yhtä suomalaisia kuin muistakin.

04.04.16 22:26

<Hassumies> Tämmösillä pikkujäbillä ei ole mitään mahdollisuutta tulla tänne. Sen sijaan otetaan kaikki rättipääpommittajat bilettämään, jotka kaiken päälle vihaavat länsimaalaisia.

04.04.16 22:03

<kuli78> Lecimx Miksi tänne pitää tuoda ketään? Lihapatojen ääreen tuonti on kaikkein järjettömin "auttamisen" muoto. Niitä ihmisiä on autettava siellä missä ne asuvat ja vapaaehtoisesti. Ihmisten siirtäminen vieraisiin kulttuureihin on järjetöntä. Tuomalla Afrikan keskuuteemme tuhoamme oman kulttuurimme elinkelpoisuuden. Voi olla, että Euroopan tulevaisuus on jo menetetty.

16
04.04.16 19:13

<hpkl> Suomessa noitavainoista kärsii keski-ikäinen valkoinen heteromies, joka maksaa veroja ja syö lihaa

04.04.16 18:44

<jeesviikän> Tärkeä korjaus toi "Belief in witchcraft is held across the world" hahahahaha! Ei täällä länsimaissa toi ole mikään yhteiskunnallinen ongelma, vielä, täällä suurin osa taikauskosista hihhuleista syö vaan pahoja naksuja jumalan pojan lihana.

04.04.16 15:47

<{^^}> Euroopan pahin synti on juuri nostattaa omaa moraalia tällaisten yksittäistapausten esillenostolla sen sijaan, että keskityttäisiin ratkaisemaan oikeita suuria Afrikan ongelmia, jota tämä poikakin vain yhtenä sadoista miljoonista ilmentää. Kaikkia yksittäistapauksia ei voida auttaa, joten on keskityttävä estämään niiden syntymistä. Kuulostaa ehkä julmalta, mutta resurssien tuhlausta.

04.04.16 11:43

<Lecimx> eitoimirec Samaa mieltä. Miks ei haeta suomeen afrikasta lapsia joita on kohdeltu kaltoin? Niitä ei oo vielä aivopesty mihinkään typerään alkukantaseen kulttuuriin joten niillä on oikee mahdollisuus sopeutua yhteiskuntaan ja tulla tuottaviksi kansalaisiksi. Laitettas kasvamaan suomalaisten lasten kanssa yhdessä niin niistä tulis iha yhtä suomalaisia kun muistakin lapsista. Ehkä ei ongelmaa ratkasta mutta saatas lisää suomalaisia ja muutaman elämänkin siinä sivussa pelastettua.

43
04.04.16 11:28

<Gozaimasu> Ihan VITUN sairasta! Noiki elää niin jäljessä nykyajasta ku noidaks syyttää

04.04.16 10:40

<eitoimirec> Ketähän täällä tulisi auttaa? Noita +20 vuotiaita merkkivaateissa kulkevia bodari sotalapsia vai ehkäpä ihan oikeasti avuntarpeessa olevia?

67

Uusimmat Foorumin viestit

Lähetä uusi video

KATEGORIAT

Selaa videoita..

SUOSITUIMPIA VIDEOITA

Tyyppi kouluttaa pianoa julkisesti

Tyyppi kouluttaa pianoa julkisesti

10 186 katselukertaa

Salaseura? mitä vittua

Salaseura? mitä vittua

11 783 katselukertaa

Gay Mount Everest

Gay Mount Everest

3 106 katselukertaa

Vartija taltuttaa puukkojunkkarin

Vartija taltuttaa puukkojunkkarin

16 910 katselukertaa

ILMOITA ASIATON SISÄLTÖ

Mikäli tämä mediatiedosto on mielestäsi sopimaton tai omistat tekijänoikeudet mediatiedostoon ja haluat sen poistettavaksi, voit lähettää siitä meille ilmoituksen.

Valitse mielestäsi parhaiten kuvaava ilmoitus mediatiedostosta.

Syy

repostMediaId

Lyhyt selvitys

Kommentointiin liittyvät säännöt

  • Pyri kunnioittamaan muita kirjoittajia ja heidän mielipiteitään.
  • Merkitse kommenttisi lähetysvaiheessa off-topiciksi mikäli se ei liity mitenkään itse mediaan.
  • Ylläpidolla on oikeus poistaa kommentti ilman mitään erillistä ilmoitusta.
  • Jylppy-Galleriaan ei hyväksytä poliittisten äärilaitojen riitelyä tai maahanmuuttopolitiikkaan liittyviä medioita tai kommentteja, niillä ei ole mitään viihdearvoa eivätkä ne tästä syystä sovellu Riemurasiaan.
  • Kiihottaminen kansanryhmää vastaan on kiellettyä.
  • Väkivallalla tai millään muullakaan uhkailua ei sallita, kohdistuipa se toiseen kirjoittajaan, julkisuuden henkilöön tai tuntemattomaan ihmiseen. Myöskään muita ei saa kannustaa väkivaltaan tai vainoon.
  • Linkit jotka sisältävät erotiikkaa, väkivaltaa, häiritseviä kuvia tai mainontaa ovat kiellettyjä.
  • Poistamme mainostarkoituksessa laaditut kirjoitukset, olipa mainostettava asia sitten tavara, palvelu, aate tai maailmankatsomus. Puolueen tai uskonnon kiihkeä tuputtaminen voi olla myös mainostamista.
  • Yksityiselämään kuuluvia asioita ei saa julkaista. Tämä tarkoittaa mm. puhelinnumeroita, osoitetietoja ja sähköpostiosoitteita.
  • Toistuva saman asian kommentointi on kiellettyä.
  • Mediaan liittymättömät kommentit, kuten maahanmuuttopoliikka tapahtuu foormilla. Pääset siihen tästä. Sallimme kuitenkin mediaan liittymättömät kirjoitukset tietyissä rajoissa. On myös välillä piristävää kuulla käyttäjien omia hauskoja kokemuksia elämästä.
  • Jatkuvista sääntöjen rikkomisesta ylläpidolla on oikeus antaa käyttäjälle varoitus (7 päivän kirjoitus -ja äänestyskielto) sekä räikeimmissä tapauksissa porttikielto sivustolle tai tunnuksen poisto.
  • Kaikkien näiden sääntöjen jälkeen pyritään pitämään keskustelu kuitenkin rentona.