Quantcast

Neil deGrasse Tyson Explains The End Of 'Interstellar' **SPOILER**

**SPOILER** Neil deGrasse selittää tyypilliseen, mielenkiintoiseen tapaansa elokuvan Interstellar lopun.

4.13 / 5 (20 ääntä)

Julkaistu: 18.4.2017 13:50

Katsottu: 4013 kertaa

Kommentit: 9 kpl

Tarkastaja: kido

1.2K

4.13 / 5 (20 ääntä)

Neil deGrasse Tyson Explains The End Of 'Interstellar' **SPOILER** | **SPOILER** Neil deGrasse selittää tyypilliseen, mielenkiintoiseen tapaansa elokuvan Interstellar lopun.

Eniten ääniä saaneet kommentit

Aika: 2017-04-19 00:42:27

+5502

<repavittu>

eetvertti, kaveri puhuu ensinnäkin SCIFI-leffasta, ja toisekseen sanoo ettei tiietä mitä mustassa-aukossa tapahtuu. Todella vaatimaton ja fiksu kaveri. Avartaa paljo mieltä ku katot esim. vaikka ton luentoja.

8

Kommentit (9)

Kommentointi on vain Riemurasian kirjautuneille käyttäjille!
22.04.17 12:51

<Algamis> Eetvertti, voitko mennä roskikseen?

20.04.17 19:39

<qggq> Suosittelen katsomaan uuden Cosmoksen Netflixistä

19.04.17 13:00

<PenZon> Prometheus- Mutta onko simulaation tuottama taustahahmo todellinen vaikka niin kuvittelisikin?

-1
19.04.17 12:47

<Prometheus-> Jos nyt lähdetään määrittelemään uskonnon ja tieteen eroa, niin pitää huomata pari asiaa; tiede perustuu myös empiirisiin havaintoihin joissa on samoja ongelmia kuin kaikissa subjektiivisissa näkökulmissa on, eli niistä ei voida olla 100% varmoja. Me ei voida tietää että pallo putoaa alas seuraavalla kerralla vaan siksi että se on aina ennenkin pudonnut, kun sen päästää kädestä. Se vaan näyttää aika helvetin todennäköiselle. Uskontoa sekin on, mutta paremmin perusteltua sellaista kuin jumala on. PS: PenZon, on ne simulaatiotkin olemassa. Ne _on_ simulaatioita.

19.04.17 11:33

<PenZon> Niin, voi kai tiedettäkin uskonnoksi nimittää jos haluaa olla yksinkertainen. Mutta silloin pitää muistaa muutama asia: Tiede ei ole ryhmä ihmisiä tai kokoelma tarinoita, se on ajattelutapa, ja ennenkaikkea analysointitapa. Tiede on myös ainoa uskonto jonka gospeli muuttuu ajan kuluessa yhä tarkemmin todellisuuden mukaiseksi. Ja jos haluaa nimittää tiedettä uskonnoksi, silloin lienet ajankohtaista myös nimittää sitä kuvitelmaa että olet olemassa uskonnoksi. Mikä on oikeastaan ihan OK, kuka tietää olemmeko oikeasti totta, simulaatio vai uni, ja kenen uni.

-6
19.04.17 02:36

<Johnny Bravo> ei ole mustia aukkoja, neutronitähtiä, pimeäämateriaalia tai voimaa nimeltä painovoima kaikki edellä mainitut asiat on scifiä

-4
19.04.17 00:42

<repavittu> eetvertti, kaveri puhuu ensinnäkin SCIFI-leffasta, ja toisekseen sanoo ettei tiietä mitä mustassa-aukossa tapahtuu. Todella vaatimaton ja fiksu kaveri. Avartaa paljo mieltä ku katot esim. vaikka ton luentoja.

19.04.17 00:06

<eetvertti> Ihan hirveetä paskaa tää mitä tää scientismin ylipappi taas tässä syöttää. Täysin perusteettomia teorioita ja hatusta heitettyjä argumentteja, jotka menee valitettavasti läpi koska kaveri on "tiedemies" ja normaali-ihminen on muka kykynemätön ymmärtämään miten maailma toimii.

-21

Uusimmat Foorumin viestit

Lähetä uusi video

KATEGORIAT

Selaa videoita..

SAMANKALTAISIA

Barney Stinson Predator mode

Barney Stinson Predator mode

3 674 katselukertaa

Wrong sky!

Wrong sky!

6 104 katselukertaa

ILMOITA ASIATON SISÄLTÖ

Mikäli tämä mediatiedosto on mielestäsi sopimaton tai omistat tekijänoikeudet mediatiedostoon ja haluat sen poistettavaksi, voit lähettää siitä meille ilmoituksen.

Valitse mielestäsi parhaiten kuvaava ilmoitus mediatiedostosta.

Syy

repostMediaId

Lyhyt selvitys

Kommentointiin liittyvät säännöt

  • Pyri kunnioittamaan muita kirjoittajia ja heidän mielipiteitään.
  • Merkitse kommenttisi lähetysvaiheessa off-topiciksi mikäli se ei liity mitenkään itse mediaan.
  • Ylläpidolla on oikeus poistaa kommentti ilman mitään erillistä ilmoitusta.
  • Jylppy-Galleriaan ei hyväksytä poliittisten äärilaitojen riitelyä tai maahanmuuttopolitiikkaan liittyviä medioita tai kommentteja, niillä ei ole mitään viihdearvoa eivätkä ne tästä syystä sovellu Riemurasiaan.
  • Kiihottaminen kansanryhmää vastaan on kiellettyä.
  • Väkivallalla tai millään muullakaan uhkailua ei sallita, kohdistuipa se toiseen kirjoittajaan, julkisuuden henkilöön tai tuntemattomaan ihmiseen. Myöskään muita ei saa kannustaa väkivaltaan tai vainoon.
  • Linkit jotka sisältävät erotiikkaa, väkivaltaa, häiritseviä kuvia tai mainontaa ovat kiellettyjä.
  • Poistamme mainostarkoituksessa laaditut kirjoitukset, olipa mainostettava asia sitten tavara, palvelu, aate tai maailmankatsomus. Puolueen tai uskonnon kiihkeä tuputtaminen voi olla myös mainostamista.
  • Yksityiselämään kuuluvia asioita ei saa julkaista. Tämä tarkoittaa mm. puhelinnumeroita, osoitetietoja ja sähköpostiosoitteita.
  • Toistuva saman asian kommentointi on kiellettyä.
  • Mediaan liittymättömät kommentit, kuten maahanmuuttopoliikka tapahtuu foormilla. Pääset siihen tästä. Sallimme kuitenkin mediaan liittymättömät kirjoitukset tietyissä rajoissa. On myös välillä piristävää kuulla käyttäjien omia hauskoja kokemuksia elämästä.
  • Jatkuvista sääntöjen rikkomisesta ylläpidolla on oikeus antaa käyttäjälle varoitus (7 päivän kirjoitus -ja äänestyskielto) sekä räikeimmissä tapauksissa porttikielto sivustolle tai tunnuksen poisto.
  • Kaikkien näiden sääntöjen jälkeen pyritään pitämään keskustelu kuitenkin rentona.